المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : (مصر) - جهاز بـ 2000 جنيه للألعاب (عنوان معدّل)



الصفحات : [1] 2

rozitaa
29-09-2011, 20:47
سورى على الخطا فى الموضوع الى فات مش مقصود امانة .. اعتقد انة بسبب انى معملتش الجدول وعنوان الموضوع والالوان .. سورى

[مصر] جهاز ب 2000جنيه للالعاب

محتوى الموضوع :

2000 جنية مصرى


استخدامك للجهاز: الالعاب والنت

حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها: انا شاشتى LCD
17 بوصة ومش عارف اية الدقة دى سورى مش عارفها



القطع التي تنوي شراءها:انا هشترى جهاز جديد


القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:الهارد والدى فى دى


ميعاد شراء الجهاز:خلال اليومين دول


محل سكنك: الدقهلية


............................

سورى انا مضطر اتكلم فى التفاصيل دى لانى مش لاقى حد تانى اسالوا وانا مليش خبرة خالص فى الكمبيوتر فلو سمحت ماتحزفش الموضوع تانى :




لو سمحت انا عايز كمبيوتر يشغل كل الالعاب ومتكنش بطيئة .. الميزانية 2000 جنية ودة من غير الهارد والدى فى دى

والى اتعرض عليا كالتالى :

كارت شاشة

دة افضل
SAPPHIRE HD 6670 1GB DDR3

ولا دة افضل nvidia ge force 9800 gt

بروسيسور


Phenom II X2 555 BE 3.2GHz, 7MB
او
Phenom II X2 550 3.3GHz, 7MB Cache Black


وبصوا الى اتقالى بلنسبة للبروسيسور انى المفروض اجيب معاة مازر بورد بتدعم فتح الانوية المغلقة لان البروسيسور ده 2 نواه بس وممكن يتفتح فيه الانوية المقفولة ويبقي رباعي النواه واستفاد بفرق السعر وفرق القوة

وعشان كدة سالت فحد قالى هات المازر دى انا مش فاكر اسمها بلظبط بس ياريت تفيدونى بمعلومات عنها الى فاكرة عنها انها اسمها ازرك وهى asus ........... وبليز انا فى كتير بينصحونى اجيب المازر جيجا بايت انا عايز رايكم لو دى كويسة الى انا كاتبها هجيبها ..انا محتاج مساعدة بليز ومش لاقى حد اسالة بليز ساعدونى

وكنت عايز اسال كمان عن حاجة هو قلهالى بردة قالى هات الكيسة والبور سبلاى مع بعض بلاسم دة بصوا full master 400 وات

مش فاكر هو الاسم كدة صح ولا اية?? ...


دلوقتى بعد ازنكم بليز .. عايز اعرف اسعار الحاجات دى كلها والى يهمنى اكتر انكم لو لقيتة حاجة من دوول وحشة تقولولى على الافضل لانى محتار ...... انا عايز كل الالعاب تشتغل ومتكنش بطيئة HELP ME PLEASE



لو فى غلطة فى الموضوع قلى بس عليها وانا هعدلها بس عرفنى وماتمسحش الموضوع بليز انا هجيب الجهاز كمان يومين بجد محتاج المساعدة دى من حد فاهم ..

ey@d-i7
29-09-2011, 23:26
أرجو ألا أكون قد أزعجتك أخي بحذف موضوعك السابق ولكن هذه شروط المواضيع في هذا القسم :)
ولكنك مازلت مخالف في العنوان :) لكن اطمئن لن أمسح لك الموضوع لأني قمت بالتعديل المناسب ...

بالنسبة للجهاز :
لو مشيت معك حسب تسلسل موضوعك سيكون الآتي :
HD6670 أفضل بكثير من 9800GT (القديم ذو الاستهلاك المرتفع للطاقة و الحرارة العالية ) وأيضاً HD6670 مناسب لقياس شاشتك لذا فهو خيار جيد
لكنه يحتاج باور أصلي 350 واط على الأقل ... لذلك انتبه لهذه النقطة
المعالج : المعالجين اللي حاططهم ليس بينهما فرق سوى فرق السرعة بـ 200 ميجاهرتز اذا كنت تجد أن فرق السعر بينهما كبير فخذ الأرخص
البورد : لست خبيراً جداً في أنواع اللوحات و لا أعلم ما هو متوافر في مصر ولكن على علمي أن جميع اللوحات تدعم فتح الأنوية ...
على كل عسى أحد الإخوة المصريين يفيدوك ببورد رخيصة وجيدة والأهم تكون متوفرة ..
الرامات : 4GB سيكون ممتاز جداً
وكماقلت لك الباور يجب أن يكون من ماركة معروفة ...
تحياتي لك وبالتوفيق
وإذا هنالك أي أسئلة تفضل بها :)

rozitaa
29-09-2011, 23:40
شكراا جزيلا اخى العزيز ey@d-i7 (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11182390)

متشكر جداا على اهتمامك انا هجيب كارت الشاشة دة والبروسيسور هجيب Phenom II X2 550 3.3GHz, 7MB Cache Black انشاء اللة

وبلنسبة للمازر بورد والبور سبلاى انشاء اللة حد يفدنى هنا

مرة اخرى شكراا لك اخى العزيز ..تحياتى

helmygecso
30-09-2011, 01:43
معالج : AMD Phenom™ II X2 550 3.1GHz Black Edition ج535
لوحه ام : ASUS M5A78L-M LX ج375
بطاقه رسوميه : SAPPHIRE HD 6750 1GB GDDR5 بسعر 700 جنيه
ذاكره (رام) : Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 ج85
صندوق : Cooler Master Elite 335 case + 400W PSU ج360

rozitaa
30-09-2011, 02:52
شكراا جزيلا اخى العزيز helmygecso (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11237713) على اهتمامك

بليز اخى استحملنى شوية سورى ..

البروسيسور الى انا كنت هجيبة دة هو افضل

Phenom II X2 550 3.3GHz, 7MB Cache Black

ولا الى حضرتك كاتبتهولى دة

AMD Phenom™ II X2 550 3.1GHz Black Edition ج535

(سورى صدقنى مش عارف انهى افضل افدنى بليز)

وهل اى من الاتنيين دوول ممكن اشغل علية رامات اكتر من 2 جيجا لان البروسيسور الاول الى انا كاتبة كان ممكن يشغل رامات اكتر من 2 جيجا لو انا جبتلة مازر بورد بتدعم الانوية المغلقة وهيكون اقوى كمان .. ولا هو الاتنيين كدة واحد يعنى ممكن بتاعك كمان ينفع يشغل اكتر من 4 جيجا رامات لو ينفع يبقى كويس جداا...

بس اخر حاجة بلنسبة للبروسيسور هو اية الفرق بين 3.3GHZ وو 3.1GHZ

>>>>>>>>>

بلنسبة لكارت الشاشة

اكيد الى انا كنت كاتبة والى انت كتبتة زى بعض فى النوع بس اكيد بتاعك افضل انا هجيبة لانة 6750 وبتاعى اقل من كدة


>>>>>>>>>>

واة اخى بليز هى المازر بورد الـــ ASUS دى كويسة وهى افضل من الجيجا بايت (محتاج اعرف انهى افضل )

ASUS او جيجا بايت

ولو هى كويسة جدا هى بتدعم الانوية المغلقة فى البروسيسور


اريد جهازى يشغل كل الالعاب ومتكنشى بطيئة .. منتظرك اخى

ey@d-i7
30-09-2011, 10:14
البروسيسور الى انا كنت هجيبة دة هو افضل

Phenom II X2 550 3.3GHz, 7MB Cache Black

ولا الى حضرتك كاتبتهولى دة

AMD Phenom™ II X2 550 3.1GHz Black Edition
أخي لا يوجد 550 3.1 و 550 3.3 المعالج الذي تردده 3.3 هو 560 وليس 550
وبالنهاية أنا قولتلك انو فرق في السرعة 200 ميجاهرتز فقط ... دعني أسألك كم فرق السعر بينهما ؟


هل اى من الاتنيين دوول ممكن اشغل علية رامات اكتر من 2 جيجا لان البروسيسور الاول الى انا كاتبة كان ممكن يشغل رامات اكتر من 2 جيجا لو انا جبتلة مازر بورد بتدعم الانوية المغلقة وهيكون اقوى كمان .. ولا هو الاتنيين كدة واحد يعنى ممكن بتاعك كمان ينفع يشغل اكتر من 4 جيجا رامات لو ينفع يبقى كويس جداا...

أخي كل المعالجات في الأرض تشغل أكثر من 2GB رامات ... :)


اكيد الى انا كنت كاتبة والى انت كتبتة زى بعض فى النوع بس اكيد بتاعك افضل انا هجيبة لانة 6750 وبتاعى اقل من كدة
إذا ميزانيتك تسمح فطبعاً عليك بـ 6750 فهو أفضل بلا شك وسيدوم عندك فترة أطول



واة اخى بليز هى المازر بورد الـــ ASUS دى كويسة وهى افضل من الجيجا بايت (محتاج اعرف انهى افضل )

ASUS او جيجا بايت

ولو هى كويسة جدا هى بتدعم الانوية المغلقة فى البروسيسور
أنت بتتكلم عن أي بورد من جيجابايت ؟ هناك آلاف بوردات من إنتاج جيجابايت حدد رقم البورد وموديلها لا يمكننا المقارنة جزافاً بين اسمي شركتين جيجابايت و أسوس
المقارنة تتم بين لوحتين محددتين و ليس بين شركتين

rozitaa
30-09-2011, 11:40
شكراا اخى ey@d-i7 (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11182390) على اهتمامك

فعلا عندك حق اخى فرق السعر بين الاتنيين مايتعداش ال35 جنية

فقط كنت اقصد من الافضل ..

وسورى انا قصدى يشغل رامات ازيد من 4 جيجا ..

طيب اخى انا فضيلى بس نوع المازر بورد .. لو لوحه ام : ASUS M5A78L-M LX ج375 كويسة جداا انا هاجبها ولو تقدر اخى تجبلى نوع مازر جيجا بايت تكون افضل من دى وقريبة فى السعر اكون شاكر جداا .كل ما فى الامر ان كتيير اقنعونى انى المفروض اجيبها جيجا بايت ..


وسؤال كمان لو سمحت انا عرفت ان كارت الشاشة دة بطاقه رسوميه : SAPPHIRE HD 6750 1GB GDDR5 بسعر 700 جنيه

سعرة 700 جنية مصرى


طيب هو دة سعرة كام لان الى كاتبهولى حسبلى مجموع الكيسة كلها مش قطعة قطعة

SAPPHIRE HD 6670 1GB DDR3
سعرة كام لو سمحت؟؟

helmygecso
30-09-2011, 16:38
شكراا اخى ey@d-i7 (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11182390) على اهتمامك

فعلا عندك حق اخى فرق السعر بين الاتنيين مايتعداش ال35 جنية

فقط كنت اقصد من الافضل ..

وسورى انا قصدى يشغل رامات ازيد من 4 جيجا ..

حكاية الرامات ديه خاصه ب اللوحه وأقل اللوحات الان تدعم أكثر من 8 جيجا أو 16 فلا تقلق ابدا

طيب اخى انا فضيلى بس نوع المازر بورد .. لو لوحه ام : ASUS M5A78L-M LX ج375 كويسة جداا انا هاجبها ولو تقدر اخى تجبلى نوع مازر جيجا بايت تكون افضل من دى وقريبة فى السعر اكون شاكر جداا .كل ما فى الامر ان كتيير اقنعونى انى المفروض اجيبها جيجا بايت ..

هناك لوحه Gigabyte بنفس السعر ولكن ال ASUS أفضل لأنها داعمه لمعالجات البلدوزر القادمه ولكن باقى المواصفات اللوحتين متطابقتين تماما


وسؤال كمان لو سمحت انا عرفت ان كارت الشاشة دة بطاقه رسوميه : SAPPHIRE HD 6750 1GB GDDR5 بسعر 700 جنيه

سعرة 700 جنية مصرى


طيب هو دة سعرة كام لان الى كاتبهولى حسبلى مجموع الكيسة كلها مش قطعة قطعة

SAPPHIRE HD 6670 1GB DDR3
سعرة كام لو سمحت؟؟




هل تقصد DDR3 أم DDR5 على العموم DDR3 بسعر 590 جنيه و DDR5 بسعر 650 جنيه

rozitaa
30-09-2011, 19:47
شكراا جزيلا اخى العزيز helmygecso (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11237713) و ey@d-i7 (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11182390) ..... تاكيدكم فقط الان بليز عشان انا هنزل بكرة او بعدة بلكتير هشترى جهازى ...


1: كارت الشاشة بطاقه رسوميه : SAPPHIRE HD 6750 1GB GDDR5 (السعر650 جنية )

2: البروسيسور Phenom II X2 550 3.3GHz, 7MB Cache Black (السعر 570 جنية)

3: ذاكره (رام) : Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 (السعر 85 جنية)

4: الكيسة والبور سبلاى .. صندوق : Cooler Master Elite 335 case + 400W PSU (السعر 360 جنية)

5: المازر بورد لوحه ام : ASUS M5A78L-M LX (السعر 375 جنية على ضمانتك وانا واثق فى حضرتك)


الاسعار كدة مظبوطة صح ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2040 جنية مصرى)

بعد ازنك استاذى helmygecso (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11237713) و ey@d-i7 (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11182390) الامكانيات دى هتشغلى كل الالعاب ومش هتكون بطيئة صح ؟؟؟؟؟؟؟؟


منتظرك اخى العزيز .

helmygecso
30-09-2011, 20:03
1: كارت الشاشة بطاقه رسوميه : SAPPHIRE HD 6750 1GB GDDR5 (السعر650 جنية )

2: البروسيسور Phenom II X2 550 3.3GHz, 7MB Cache Black (السعر 570 جنية)

3: ذاكره (رام) : Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 (السعر 85 جنية)

4: الكيسة والبور سبلاى .. صندوق : Cooler Master Elite 335 case + 400W PSU (السعر 360 جنية)

5: المازر بورد لوحه ام : ASUS M5A78L-M LX (السعر 375 جنية على ضمانتك وانا واثق فى حضرتك)


الاسعار كدة مظبوطة صح ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2040 جنية مصرى)



تمام كده بس سعر المعالج Phenom II X2 550 هو 540 جنيه فقط وهو 3.1GHz ليس 3.3 والكارت بسعر 700 جنيه
بطاقه رسوميه : SAPPHIRE HD 6750 1GB GDDR5 بسعر 700 جنيه ويأتى معها نسخه من لعبة Dirt 3 مجانا

rozitaa
30-09-2011, 20:44
تمام تسلم ايدك اخى العزيز .. فقط اخر حاجة استفسلر بسيط جدا (هو مكرر بس مختش بالى سورى )

البروسيسور دة ترددة 3.1 ghz (السعر 540 جنية )

والتانى 3.3 ghz (السعر 700 جنية او 570 انا مش عارف )

صح ؟؟

لو ابو 700 جنية هيفدنى اكتر من التانى فى الالعاب قولى لو الاتنيين زى بعض اجيب ابو سعر منخفض واكون شاكر ليك جداا


هو اخى ey@d-i7 (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11182390) قالى

أخي لا يوجد 550 3.1 و 550 3.3 المعالج الذي تردده 3.3 هو 560 وليس 550
وبالنهاية أنا قولتلك انو فرق في السرعة 200 ميجاهرتز فقط ...

ومتشكر جدا انتم افدتونى كتير .. تحياتى وتقديرى

helmygecso
30-09-2011, 23:08
اخى العزيز معالح Phenom II X2 550 تردده 3.1 وسعره 540 جنيه
اما معالج Phenom II X2 560 تردده 3.3 وسعره 570 جنيه
وفرق الاداء لا يستحق فرق السعر ابدا اشترى 550 وتوكل على الله
اما بخصوص سعر 700 جنيه فهو للبطاقه 6750 لانك كنت كاتب سعرها خطأ
سعرها ليس 650 بل 700 جنيه

rozitaa
30-09-2011, 23:48
اوك انا شاكر لحضرتك كتيير شكراا جزيلا helmygecso (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11237713) .. باى باى

m_farouk_1984
01-10-2011, 02:14
سلام عليكم

لو تعرف تزود وتجيب رامة 4 جيجا يبقى افضل اصل 2 جيجا بقت قليلة على الالعاب الحديثة

Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v 160lE

http://www.********.com/product.php?id=10753

helmygecso
01-10-2011, 02:18
سلام عليكم

لو تعرف تزود وتجيب رامة 4 جيجا يبقى افضل اصل 2 جيجا بقت قليلة على الالعاب الحديثة

Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v 160lE

http://www.********.com/product.php?id=10753

2GB ليست قليله ابدا فهى جيده وفى المستقبل يشترى رامه اخرى 2GB ولا ينصح ابدا برامه واحده 4GB

rozitaa
01-10-2011, 04:13
تمام انا حاطط فى دماغى بعد مدة هجيب كمان 2 جيجا .. اخى انا استفدت كتيير جدا ...

بس من شوية حبيت اطلع اكثر على موضوع البروسيسور الى 2 نواة الى انا هجيبة وعارف ان فية 2 نواة اخرى مغلقة وانا ااقدر افتحة بحاجة اسمها كسر السرعة (حرارة المعالج) شى كهذا .. المهم كان المفروض ان يكون لدى مازر بتدعم فتح الانوية المغلقة فى البروسيسور ........ وها هو الموضوع والشرح اساسا معمول على نوع البروسيسور بتاعى اتفضل
http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=157790

فا انا بسال هى المازر دى لوحه ام : ASUS M5A78L-M LX (السعر 375 جنية) بتدعم فتح الانوية المغلقة ؟؟ وانا اسف انى طولت اعذرنى

helmygecso
01-10-2011, 12:18
تمام انا حاطط فى دماغى بعد مدة هجيب كمان 2 جيجا .. اخى انا استفدت كتيير جدا ...

بس من شوية حبيت اطلع اكثر على موضوع البروسيسور الى 2 نواة الى انا هجيبة وعارف ان فية 2 نواة اخرى مغلقة وانا ااقدر افتحة بحاجة اسمها كسر السرعة (حرارة المعالج) شى كهذا .. المهم كان المفروض ان يكون لدى مازر بتدعم فتح الانوية المغلقة فى البروسيسور ........ وها هو الموضوع والشرح اساسا معمول على نوع البروسيسور بتاعى اتفضل
http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=157790

فا انا بسال هى المازر دى لوحه ام : ASUS M5A78L-M LX (السعر 375 جنية) بتدعم فتح الانوية المغلقة ؟؟ وانا اسف انى طولت اعذرنى


ان شاء الله تدعم فتح الأنويه المغلقه ولكن احذر فليس كل المعالجات تفتح انويتها هذا موضوع حظ ف شراء المعالج كما مذكزر ف الموضوع
4- التوفيق أو الحظ في اخيار معالج يملك باتش تم إثبات قدرته على فتح الأنوية. :)

rozitaa
01-10-2011, 13:02
شكراا جزيلا اخى العزيز على اهتمامك .. انا محتاج افتح الانوية

الموضوع

ماهي متطلبات نجاح هذه العملية:

1 - المعالج:
phenom II X3 720
phenom II X2 550
phenom II X2 560
phenom II X2 555
phenom II X2 545
athlon x2 7750BE
athlon II X3 435
athlon II X3 405e
Athlon II X3 425
sempron 140
المعالجات السابقة يمكن فتح الانوية المغلقة فيها
اما هذه المعالجات فهي رباعية لكن يمكن بخاصية ACC فتح المستوى الثالث من الكاش :
phenom II X4 805
phenom II X4 810
athlon II X4 620

*هناك اصدارين من المعالج 620 الاول مبني على نواة Propus هذا المعالج لايحوي مستوى ثالث من الكاش لذلك لا يمكن فتح اي شيئ فيه
والاخر مبني على نواة Deneb وهو يحوي على مستوى ثالث مغلق وهذا ينجح في فتح المستوى الثالث وهذا الباتش لاحد المعالجات المبنية على نواة Deneb وهو ناجح CACYC AC 0937DPMW

2 - اللوحة الأم
ذات جسر جنوبي 710، 750 وتدعم AcC أو بشريحة nVIDIA وتدعم NCC مثل شريحة 720D
3- تحديث البيوس لنسخة مناسبة.
4- التوفيق أو الحظ في اخيار معالج يملك باتش تم إثبات قدرته على فتح الأنوية.



(فى رقم 4 هو يقصد اية بلحظ ) اذا كنت انا هجيب البروسيسور الى هو كاتب ينفع ينفتح انويتة ( phenom II X2 560) المغلقة مع مازر مناسبة والمازر متوفرة ايضا الى انت قلتيلى عليها.... واذا كان الامر متوقف على بروسيسور واحد ولكن الباتش الخاص بة متغير يعنى المشكلة فى الباتش .. طيب ما انا ممكن بكل بساطة اقعد اجرب باتش واتنين مع البائع لحد ما اوصل لباتش يسمح بفتح الانوية .. (مش عارف بس مش كدة تكون اتحلت ) ياريت افادة بعد ازنك استاذى helmygecso (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11237713)

helmygecso
01-10-2011, 15:46
(فى رقم 4 هو يقصد اية بلحظ ) اذا كنت انا هجيب البروسيسور الى هو كاتب ينفع ينفتح انويتة ( phenom II X2 560) المغلقة مع مازر مناسبة والمازر متوفرة ايضا الى انت قلتيلى عليها.... واذا كان الامر متوقف على بروسيسور واحد ولكن الباتش الخاص بة متغير يعنى المشكلة فى الباتش .. طيب ما انا ممكن بكل بساطة اقعد اجرب باتش واتنين مع البائع لحد ما اوصل لباتش يسمح بفتح الانوية .. (مش عارف بس مش كدة تكون اتحلت ) ياريت افادة بعد ازنك استاذى helmygecso (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11237713)

المقصود هنا شراء نسخة معالج جيده تقبل فتح الانويه لان هذا المعالج ليس كلها تفتح انويتها لكن البعض فقط فيكون لك الحظ فى فتح الانويه اما لو اشتريت نسخه لا تحتوى على النواتين المغلقتين اذن لا يوجد انويه لفتحها والمعالجات لا تميز عن بعضها فكلهم نفس العليه ونفس الشكل فقط لك الحظ وحكاية التجريب دى لا يمكن ابدا البائع لن يفتح لك معالج تلو الاخر للتجربه فقط

rozitaa
01-10-2011, 17:20
اة فهمت طيب سؤال مباشر .. هو البروسيسور phenom II X2 560

ممكن مايقبلش فتح الانوية المغلقة لدية ,, ولا كمان ممكن يكون مفهوش اصلا انوية مغلقة

يعنى هو 2 نواة فقط.معقول هلاقية كدة بس!!!!!! .. طيب افرد سالت البائع وقلتلة انا عايز البروسيسور دة ( phenom II X2 560
) وسالتة هو البروسيسور دة فى 2 نواة مفتوحين هيقولى اة + و2 مغلق او مقفوليين هيقولى المفروض بس انت وحظك يعنى ممكن ماتلاقيش فى غير الاتنيين المفتوحيين بس او ممكن تلاقى فية المقفوليين كمان ولكن احتمال يفتحوا او مايرضوش يفتحوا .

دة قصد حضرتك صح انا بحاول اجمع فقط سورى


واة اخى وانا ببحث كمان لقيت العضو mask_of_fear (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11212747)

ذكر لشخص بيسال سؤالى وقالة

بس انتا ركز عى باتش المعالج و دور على باتشات فاتحة و اشتري نفسو و 1000000 رح يفتح معك

rozitaa
01-10-2011, 19:22
واة اخى وانا ببحث لقيت حد طارح سؤالى والعضو mask_of_fear (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11212747) نصحة وقالة


بس انتا ركز عى باتش المعالج و دور على باتشات فاتحة و اشتري نفسو و 100000%100 رح يفتح معك

ey@d-i7
01-10-2011, 19:29
أخي معالج 560 أو 550 عبارة عن نواتين مفتوحتين + نواتين مقفلين و النواتين المقفولتين يمكن يفتحو و ممكن لأ و ممكن يفتحوا بس يكونوا معطوبين و تضطر تسكرهم و يمكن تفتح معك نواة واحدة بس وواحدة لأ باختصار الشغلة كلها شغلة حظ

rozitaa
02-10-2011, 23:23
اوك.. بوص اخى انا دلوقتى هنزل اشترى الجهاز على بكرة وانا اتصلت بشركة هاى ايند وواحد محترم جدا رد عليا واقترح عليا البوردة دى

msi 970 (السعر 650 جنية) بس لو سمحت هى البوردة دى اسوس ولا جيجا بايت ولا هى نوع تانى خالص ؟؟انا نست اسالة سورى

وعايز ااقول بما ان موضوع فتح الانوية الاربعة بيعتمد على الحظ طيب ما انا كدة هجيب بوردة غالية عشان تفتح الانوية طيب لو ما اتفتحتش (حظى وحش يعنى) مش معنى كدة انى دفعت فلوس فى بوردة غالية ومش هستفاد بيها ..... ولا هى البوردة الغالية دى هيكون ليها فوائد تاني حتى لو الانوية ما اتفتحتش محتاج اعرف رايكم وتاكيدكم..

ودة جهازى الى هجيبة بكرة كامل



1: كارت الشاشة بطاقه رسوميه : SAPPHIRE HD 6750 1GB GDDR5 (السعر 700جنية )

2: البروسيسور Phenom II X2 550 3.3GHz, 7MB Cache Black (السعر 570 جنية)

3: ذاكره (رام) : Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 (السعر 85 جنية)

4: الكيسة والبور سبلاى .. صندوق : Cooler Master Elite 335 case + 400W PSU (السعر 360 جنية)

5: المازر msi 970 (السعر 650 جنية)

helmygecso
02-10-2011, 23:47
اوك.. بوص اخى انا دلوقتى هنزل اشترى الجهاز على بكرة وانا اتصلت بشركة هاى ايند وواحد محترم جدا رد عليا واقترح عليا البوردة دى

msi 970 (السعر 650 جنية) بس لو سمحت هى البوردة دى اسوس ولا جيجا بايت ولا هى نوع تانى خالص ؟؟انا نست اسالة سورى

وعايز ااقول بما ان موضوع فتح الانوية الاربعة بيعتمد على الحظ طيب ما انا كدة هجيب بوردة غالية عشان تفتح الانوية طيب لو ما اتفتحتش (حظى وحش يعنى) مش معنى كدة انى دفعت فلوس فى بوردة غالية ومش هستفاد بيها ..... ولا هى البوردة الغالية دى هيكون ليها فوائد تاني حتى لو الانوية ما اتفتحتش محتاج اعرف رايكم وتاكيدكم..





هو بيقصد هذه اللوحه MSI 970A-G45 بسعر 650 جنيه هى جيده جدا وستتفيد من USB 3.0 و SATA 3 غير دعم فتح الانويه لأن ال ASUS تدعم ايضا فتح الانويه المغلقه ف ان كنت قادر على شراءها فلا تتردد اما لو كنت مشتريها فقط لفتح الانويه فهى لا تفرق عن ASUS فى هذه النقطه

rozitaa
03-10-2011, 00:11
بوص اخى صدقنى انا مش واخد بالى يعنى اية USB 3.0 و SATA 3

انا بس عايز الجهاز يشغل كل الالعاب ومتكنش بطيئة وعرفت ان فتح الانوية ل 4 نواة هيساعد اكتر من 2 نواة . فلو مش هستفاد من البوردة دى اكتر من الاسوس فى الالعاب يبقى افرح اكتر واشترى الاسوس عشان الميزانية مادام الاسوس هتشغلى بردة كل الالعاب بدوون مشاكل

بجد يا ريت الاسوس تشغل كل الالعاب ..

helmygecso
03-10-2011, 00:15
بوص اخى صدقنى انا مش واخد بالى يعنى اية USB 3.0 و SATA 3

انا بس عايز الجهاز يشغل كل الالعاب ومتكنش بطيئة وعرفت ان فتح الانوية ل 4 نواة هيساعد اكتر من 2 نواة . فلو مش هستفاد من البوردة دى اكتر من الاسوس فى الالعاب يبقى افرح اكتر واشترى الاسوس عشان الميزانية مادام الاسوس هتشغلى بردة كل الالعاب بدوون مشاكل

بجد يا ريت الاسوس تشغل كل الالعاب ..


USB دا مكان الذى يوضع به الفلاشه و USB 3.0 هو الجيل الجديد منه ويزيد من سرعة النقل للفلاشه و SATA 3 يزيد من سرعة استجابة الهارد الى النقل ولكن لا يؤثران على الالعاب ابدا انصحك بشراء ASUS

rozitaa
03-10-2011, 01:26
تمام ريحتنى كتير اخى العزيز helmygecso (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11237713)

واخى فى ناس لما سالتهم على بعض الامكانيات دى هما مش يعرفوها .. انا قصدى لما اشتريها يعنى لو ملقتهاش عندنا ..

اجيبها منيين انزل مصر واجيبها من شركة زى هاى ايند ولا راى حضرتك اية ..

helmygecso
03-10-2011, 01:52
اه انزل مول سوق العصر هتلاقى شركات كثير مثل High End

rozitaa
03-10-2011, 02:01
تسلملى اخى العزيز ..شكراا جزيلا انت راجل سكرة .

انشا اللة هكلمك المرة الجاية من جهازى الجديد

باى باى

rozitaa
04-10-2011, 15:02
اخى helmygecso (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11237713) انا سالت شركة هاى ايند على الامكانيات دى وهى موجودة عندهم بس هو قالى ان المازر دى ASUS M5A78L-M LX (السعر 375 جنية) مش عندة وادانى البديل ليها دى ..
البرده للاسف مش موجوده

ممكن تاخد

asus M4A78LTM/LE 360


وانا سالت على البوردة دى بس الصراحة محدش شاكرلى فيها وحضرتك كنت معاية من اول الموضوع فاية راى حضرتك

انا ممكن اتصرف واجيب البوردة من حتة تانية بس عايز راى حضرتك الاول