المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : (مصر- المنصوره) - لوحه ام + رامات -1900ج-للالعاب



ahmadadel
24-10-2011, 07:06
انا ناوى اشترى

core i5 2500K

==================================
مع البوردة دى

GA-Z68XP-UD3
http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3892#ov


عاوز رايكم فى البوردة دى كويسة بالنسبة لسعرها 1100 وهتشغل ايفى بريدج ولا لأ


اقصى ميزانية 1300 جنيه للبوردة

========================================


محتاراشترى رامات اد ايه .... اشترى 4 جيجا (cl8) ولا اشترى 8 جيجا (cl9)



مجتار بين دول برده

http://www.********.com/product.php?id=11190

او

http://www.********.com/product.php?id=9731

الميزانية 500 - 600 جنيه للرامات بس عاوز اعرف الاحسن مش مهم السعر

===================================

-أقصى ميزانية محددة: كما موضح بالاعلى بجانب كل قطعة
- استخدامك للجهاز: الالعاب
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها: 1600*900
- القطع التي تنوي شراءها: ماذر بورد ورامات للبروسيسور
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم: مفيش
- ميعاد شراء الجهاز: خلال الاسبوعين القادمين
- مكان الشراء: من اى مكان فى مصر
- محل سكنك: مصر المنصورة

qutaibah95
24-10-2011, 11:32
ارجو ان تلتزم بالقوانين اخي العزيز
انت عضو قديم وجب عليك قرائة القوانين:rolleyes:
http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=137126
شكرا :)

ahmadadel
25-10-2011, 06:11
يا شباب محتار فى البردتين دول وهما بنفس السعر

ASRock Z68 Extreme3 Gen3
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z68%20Extreme3%20Gen3



GA-Z68XP-UD3
http://www.gigabyte.us/products/prod...px?pid=3892#ov (http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3892#ov)

Ahmed.Saleh
25-10-2011, 11:50
الرجاء ملئ نموذج طلب التجميع هنا


نموذج الموضوع يكون كالتالى:
- يجب الإلتزام بهذا النموذج حرفياً فى أى طلب من طلبات تجميع الاجهزة، أى موضوع لم يلتزم بهذا النموذج سيتم حذفه مباشرة!

- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
- القطع التي تنوي شراءها:
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:
- مكان الشراء:
- محل سكنك: ( يكفى إسم البلد او المحافظه و لا يشترط العنوان بالتفصيل )

كلا اللوحتين ممتاز الGIGABYTE تمتاز بخاصيه SRT ما يمكنك من الحصول على اداء موازى لأداء وجود هارد SSD منفصل عن طريق تركيب هارد صغير الحجم20جيجا مثلا سعره يكون قليل يساعدك من استخدامه للكاش مع الهارد الميكانيكى العادى وهى طريقه رخيصه للأستفاده من سرعه الSSD

الASRock مفيده فى انها تدعم الجيل القادم من منافذ البطاقات الرسوميه PCIe3.0 الذى لن يعمل الا فى حاله تركيب احد معالجات الجيل القادم Ivy Bridge فى اشاره واضحه لدعمها للأيفى.

عندما تلتزم بالقوانين سأكمل لك البقيه حيث ان مشاركتك مخالفه للقوانين.:)

ahmadadel
25-10-2011, 12:58
الرجاء ملئ نموذج طلب التجميع هنا


كلا اللوحتين ممتاز الGIGABYTE تمتاز بخاصيه SRT ما يمكنك من الحصول على اداء موازى لأداء وجود هارد SSD منفصل عن طريق تركيب هارد صغير الحجم20جيجا مثلا سعره يكون قليل يساعدك من استخدامه للكاش مع الهارد الميكانيكى العادى وهى طريقه رخيصه للأستفاده من سرعه الSSD

الASRock مفيده فى انها تدعم الجيل القادم من منافذ البطاقات الرسوميه PCIe3.0 الذى لن يعمل الا فى حاله تركيب احد معالجات الجيل القادم Ivy Bridge فى اشاره واضحه لدعمها للأيفى.

عندما تلتزم بالقوانين سأكمل لك البقيه حيث ان مشاركتك مخالفه للقوانين.:)

تمام عدلت الموضوع اخى الكريم

طيب لو انتا مكانى هتشترى انهى واحدة فى البوردتين دول ؟؟؟؟

Ahmed.Saleh
25-10-2011, 13:47
تمام عدلت الموضوع اخى الكريم

طيب لو انتا مكانى هتشترى انهى واحدة فى البوردتين دول ؟؟؟؟

:)شكرا على التزامك بالقوانين:)
اذا كنت انا المشترى كنت لأشترى اللوحه الASRock ارخص ومستقبليا افضل وموضوع الSRT يمكن الأستعاضه عنه مستقبلا بهارد SSD 60 جيجا مثلا للنظام وان كان ليس هاماً بدرجه كبيره هذه الأيام اذا كان الغرض هو الألعاب

بالنسبه للذواكر (cl8) هى الأفضل اكيد لكن فارق الأداء لا يستحق فارق السعر تقنياً
شراء الCL9 سيكون ارخص 100ج وفارق الأداء لايستحق

ahmadadel
25-10-2011, 14:57
:)شكرا على التزامك بالقوانين:)
اذا كنت انا المشترى كنت لأشترى اللوحه الASRock ارخص ومستقبليا افضل وموضوع الSRT يمكن الأستعاضه عنه مستقبلا بهارد SSD 60 جيجا مثلا للنظام وان كان ليس هاماً بدرجه كبيره هذه الأيام اذا كان الغرض هو الألعاب

بالنسبه للذواكر (cl8) هى الأفضل اكيد لكن فارق الأداء لا يستحق فارق السعر تقنياً
شراء الCL9 سيكون ارخص 100ج وفارق الأداء لايستحق

شكرا على ردك الرائع

طيب انتا رايك اشترى 4 جيجا رامات ولا 8 جيجا واى نوع تفضل (تنصحنى باى دوال شانيل ؟؟؟) مع العلم انى لا اكسر السرعة اطلاقا

ahmadadel
26-10-2011, 01:34
ياريت ترد على اخر سؤال ليا واكون شاكر جدا ليك

انتا رايك اشترى 4 جيجا رامات ولا 8 جيجا واى نوع تفضل (تنصحنى باى دوال شانيل ؟؟؟) مع العلم انى لا اكسر السرعة اطلاقا

Ahmed.Saleh
26-10-2011, 01:39
4 جيجا كافيه فى الوقت الحالى وتزيد ولكن بالنسبه الى ان ميزانيتك 500-600ج ستكفى لأنصحك بهذا الطاقم الذى سبق وذكرته ال8 جيجا
G.skill Ripjaws-X 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 CL9 1.5v Dual Channel Memory Kit بسعر 450 جنيها
سيكون ممتاز واكثر من كافى وسيريحك فتره طويله من الزمن
وان كان للألعاب 4 جيجا كافيه
لكن 8 جيجا ستخرج من راسك فكره التفكير فى الذواكر لفتره اطول

ahmadadel
26-10-2011, 04:03
4 جيجا كافيه فى الوقت الحالى وتزيد ولكن بالنسبه الى ان ميزانيتك 500-600ج ستكفى لأنصحك بهذا الطاقم الذى سبق وذكرته ال8 جيجا
G.skill Ripjaws-X 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 CL9 1.5v Dual Channel Memory Kit بسعر 450 جنيها
سيكون ممتاز واكثر من كافى وسيريحك فتره طويله من الزمن
وان كان للألعاب 4 جيجا كافيه
لكن 8 جيجا ستخرج من راسك فكره التفكير فى الذواكر لفتره اطول



شكرا على ردك الجميل وربنا يكرمك

بس لو حبيت اوفر واشترى 4 جيجا رامات ياترى احسن كيت واحدة 4 جيجا ولا اتنين دوال شانيل كل واحدة 2 جيجا

هل مع 4 جيجا رامات فى داعى انى اسطب 64x

m_ragab712
26-10-2011, 04:40
نعم لابد من توافر نسخة ويندوز 64 بت لكي تقرا الرامات كاملة
حيث ال32 بت سوف يقراها 3 جيجا فقط

Ahmed.Saleh
26-10-2011, 10:26
اليك هذه الكيت الممتاز والأقتصادى
CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) DDR3 1600 CL9 Dual Memory Kit http://********.com/images/phpThumb.php?src=large/corsair_xms3_2.jpg&w=225&h=180سعره 240جنيها
ونعم كما تفضل الأخ m_ragab712 (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11152844)ستنصب نظام تشغيل 64x وهو امر ليس بالصعب ولن يكلفك اى مجهود اضافى او اى خطوات اضافيه فى التنصيب ولن يكون هنالك فارق محسوس من النظام فهى الأفضل حتى وان لم تكن تمتلك 4جيجا رام
لذا سيتوجب عليك تنصيب نظام 64x