المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : تجميع كيسة فى حدود(2000) القاهرة



houka
15-02-2012, 01:38
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

القطع المراد تجميعها = كيسة_دى فى دى_برسيسور_بوردة_باور سبلاى
القطع التى لدى و سأستخدمها =هارد_رامات xms3 2*2 gb 1600 _ كارت شاشة 5850 amd
ارجو المساعدة بحيث لا تزيد التجميعة فى اقصى الظروف عن 2100 جنية
والسلام ختام

ASSASINO
15-02-2012, 01:56
Intel® Core™ i5-2400 3.1GHz 1180 LE

ASRock H61M-HVS 350 LE

SilverStone ST50F-ES 500W 370 LE

NZXT Gamma case 280 LE

ASUS DRW-24B1ST 24X DVD-RW 130 LE

T : 2310

ويمكنك الاستغناء عن ال DVD ونزيل التعريفات من المواقع الخاصة بها واعتمد على الفلاشة فى تنصيب الويندوز

moatez
15-02-2012, 05:42
تجميعة اخى ASSASINO ممتازه لكن لو مش هتقدر تزود عن 2100 ج يبقى :

Intel® Core™ i5-2400 3.1GHz Processor (http://arabhardware.net/forum/product.php?id=8311)1180 le
ASRock H61M-HVS Motherboard (http://arabhardware.net/forum/product.php?id=10868)350 le
Liteon IHAS524 24X DVD-RW drive 140 le (http://arabhardware.net/forum/product.php?id=12268)
HEC (Gamma) 500w PSU (http://arabhardware.net/forum/product.php?id=4954)325 le
CASE TIGER 6X 175 le

total 2170 le

بفارق 70 ج فقط عن ميزانيتك وده مراجعة للكيسه :
http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=272178

houka
15-02-2012, 11:58
جزاكم الله كل خير بس انا ممكن استغنى عن الدى فى دى مؤقتا لكن البوردة دى هتفرق ايه عن اى بوردة فى حدود 600 جنية يعنى هتكفى الجهاز بكامل طاقتة ولا هى حاجة تفى بالغرض

ASSASINO
15-02-2012, 12:17
جزاكم الله كل خير بس انا ممكن استغنى عن الدى فى دى مؤقتا لكن البوردة دى هتفرق ايه عن اى بوردة فى حدود 600 جنية يعنى هتكفى الجهاز بكامل طاقتة ولا هى حاجة تفى بالغرض

البورده الاعلى سعرا ستجد بها بعض الزيادات مثل USB3 و SATA3 ولكنها ستقدم نفس الاداء مع مكونات الجهاز مثلها مثل البورده الاسروك التى نصحناك بها واذا كنت بحاجة لمنفذ pci x1 لتركيب كارت ( لان - ستالايت - .......... ) يمكنك استبدالها بهذه البورده Gigabyte GA-H61M-S2P-B3 Socket بسعر 425 جنيه وعند الشراء تاكد من S2P

houka
15-02-2012, 12:44
شكرا اخى جزاك الله كل خير
ان شاء الله سأشترى h61 لانى لن احتاج الى مداخل ال pci طالما تحتوى البوردة على مدخل لان وصوت وطالما ستشغل الجهاز بكامل طاقته
جزاك الله كل خير