المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مساعده فى تجديد جهاز الكمبيوتر



Hafeez
18-02-2012, 12:43
بسم الله الرحمن الرحيم


السلام عليكم

كنت ارغب فى تجديد بعض قطع جهاز الكمبيوتر


اقصي مزانيه محدده : 2000 جنيه مصري

استخدامك للجهاز : للالعاب

حجم الشاشه والدقه : ( الشاشه نوع hp7540) (http://h71016.www7.hp.com/html/interactive/7540/model.html)

القطع التى انوي شراءها : مازربورد - بروسيسور - رمات - كارت شاشه

مكان الشراء : محافظه الجيزه

ميعاد الشراء : خلال الشهر الحالي ان شاء الله



ولكن لدي بعض الاستفسارات

وانا اتصفح موقع عرب هاردوير ومن خلال قراءه بعض مواضيع تجميع الاجهزه رشحت لنفسي القطع التاليه

المازربورد : ASUS P8H61M-LE / USB3 او ASRock H61 iCafe ( رجاء توضيع الفرق ايهما افضل )

البروسيسور : Intel Core I3 2100

كارت الشاشه : HIS ATI Radeon HD 4670 IceQ 1GB GDDR3

الرامات : Kingston 2G DDR3 1333 CL9 *2


هذه القطع التى رشحتها لنفسي من خلال تصفح الموقع علما بان الجهاز اسنخدامه للالعاب وليس هناك اي نيه لكسر السرعه

وكنت ايضا اريد ان استفسر هل هذه القطع وخصوصا كارت الشاشه سوف يعمل بكفاه مع الالعاب خصوصا لعبه Battlefield 3 او Call Of Duty

اما بالنسبه للبور سبلاي انا املك بور سبلاي تجاري من النوع الرخيص ( 60 جنيه ) لكن مكتوب عليه 1200 واط (اعلم انه ليس 1200واط -بس ده الي مكتوب ) ودي صوره للبور سبلاى


(http://upload.v22v.net)

http://upload.v22v.net/uploads/2012-02/thumb/v22v_3_320_320.JPG (http://upload.v22v.net)http://upload.v22v.net/uploads/2012-02/v22v_3_320_657.JPG (http://upload.v22v.net)

http://upload.v22v.net/uploads/2012-02/thumb/v22v_3_320_320.JPG (http://upload.v22v.net)

فهمل يوجد مشاكل لو استعملت هذا البور سبلاي ( هل يكفى لمكونات الجهاز )



واسف ع الاطاله واسف ع الصوره لكبر حجمها

ASSASINO
18-02-2012, 17:29
ASRock H61M-HVS 350 LE

Intel® Core™ i3-2100 3.1GHz 705 LE

Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 70 LE

SAPPHIRE AMD Radeon HD 6750 1GB GDDR5 620 LE

CORSAIR CX430 V2 295 LE

T : 2040 LE

ENG.Bishoo
18-02-2012, 18:01
بالنسبه لسؤالك عن أنه ماذر أفضل الأسروك أفضل واللوحه اللى وضعها لك الأخ assasino كافيه لك ومناسبة لميزانيتك أما البور الذى لديك فهو غير أمن على القطع الجديده وتجميعة assasino ممتازة وستمكنك من لعب ماتريد ولكن يفضل شراء رام أخرى 2 جيجا عشان الألعاب الجديده بتحتاج رام عاليه

Hafeez
22-02-2012, 21:31
اولا شكرا للمساعد

انا روحت المول فعلا بس ملقيتش الباور سبلاي وكل واحد اسئله يقولي مش موجود

فياريت لو حد يقولي اجيبه منين من القاهره او الجيزه

وانا ان شاء الله ناوي اشترى المزربورد ASRock H61 iCafe عشان فيها usb 3 و sata 3

khaled_sha6er
23-02-2012, 00:13
اولا شكرا للمساعد

انا روحت المول فعلا بس ملقيتش الباور سبلاي وكل واحد اسئله يقولي مش موجود

فياريت لو حد يقولي اجيبه منين من القاهره او الجيزه

وانا ان شاء الله ناوي اشترى المزربورد ASRock H61 iCafe عشان فيها usb 3 و sata 3




ستجدة فى سوق العصر فى الخليفة المامون ان شاء الله واظن انه متوفر لدى هاى ايند ويمكنك ان تسالهم من هنا
arabhardware.net/forum/forumdisplay.php?f=232