المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : (مصر) تجميعة ب 1500 جنيه للالعاب



fire king
24-02-2012, 23:10
الجهاز بتاعي فيه رامة 1 جيجا وكارت شاشة 256 3100 intel R GMAوطبعا جهاز ميت
http://www9.0zz0.com/2012/02/24/21/784122518.jpg

http://www8.0zz0.com/2012/02/25/05/597276842.jpg

المهم اني ناوي اشتري واحد وفي لعبة فعلا خطيرة اسمها battlefield3وبصراحة انا عايز احدث جهازي بحيث يقدر يشغل اللعبةمتطلبات تشغيل اللعبة :Minimum requirements for Battlefield 3
OS: Windows Vista or Windows 7Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz
RAM: 2GB / Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher.Graphics card memory: 512 MBSound card: DirectX compatibl
sound card / Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Recommended system requirements for Battlefield 3OS: Windows 7 64-bit
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU / RAM: 4GBGraphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950.Graphics card memory: 1 GBSound card: DirectX compatibl sound cardHard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
خلينا في ال recommendedطبعا جهازي علشان يشغلها محتاج ازود الرامات وبما ان البورده فيها كارت شاشة بيلت ان ومش هتستحمل التحسينات يبقى لازم تتغير ومعاها البروسيسور (ده على حد علمي) من الاخر الحاجة الوحيدة في الكاسه اللي هخليها هي الهارد لانه 500جيجا اما المزربورد هتتغير السؤال بقىايه الانواع اللي اشتريها وهتكلفني كام (بالجنيه المصري طبعا)؟انا عاوز اقدر اشغل اللعبة بالامكانيات ال recommended



ثانيا
لو حبيت اجيب بورده ومكونات اقدر لو حبيت احدثها اني اضيف عليها يعني اشتري رامات او كارت شاشة بيلت اوت وازود امكانيات الجهاز بدلا من الاستبدال
يكلفني كام الحوار ده وهشتري انواع ايه ؟


مع ملاحظة ان كل اللي هشتريه هو مكونات الكاسه ما عدا الهارد

ASSASINO
24-02-2012, 23:24
مرحبا بك اخونا العزيز فى المنتدى .. :)
نريد ان نعرف بعض الاشياء الضروريه فى ابداء النصيحة كالميزانية وما هى القطع التى ستعيد استخدامها كالشاشة والهارد وخلافه .. لذلك رجاء ان تملاء هذا النموذج لنستطيع مساعدتك

نموذج الموضوع يكون كالتالى:
- يجب الإلتزام بهذا النموذج حرفياً فى أى طلب من طلبات تجميع الاجهزة، أى موضوع لم يلتزم بهذا النموذج سيتم حذفه مباشرة!

- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
- القطع التي تنوي شراءها:
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:
- مكان الشراء:
- محل سكنك: ( يكفى إسم البلد او المحافظه و لا يشترط العنوان بالتفصيل )

ملحوظة: لا يسمح باستخدام أكثر من 3 ألوان في الموضوع، أو أن يزيد حجم الخط عن 3 .

fire king
24-02-2012, 23:34
- أقصى ميزانية محددة:
اقل ميزانة تحقق الغرض
- استخدامك للجهاز:
مش فاهم لكن عموما للالعاب وبيشتغل للمنزل
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
معرفش
- القطع التي تنوي شراءها:
اعتقد بورده وكارت شاشة ورامات وبرسيسور
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
الرامات والهارد

- ميعاد شراء الجهاز:
قريب
- مكان الشراء:
اي محل محترم
- محل سكنك: (مصر )

ASSASINO
25-02-2012, 02:57
رجاء تحديد ميزانية لنستطيع مساعدتك ... واذكر لنا حجم الشاشة

fire king
25-02-2012, 07:36
رجاء تحديد ميزانية لنستطيع مساعدتك ... واذكر لنا حجم الشاشة

للاسف انا مبفهمش في حوار حجم الشاشة
لكن طول شاشة العرض (بدون الاطار الخارجي) حوالي 28 سنتيمتر وعرضها حوالي 37 سنتي
+
انا اضفت متطلبات تشغيل اللعبة واضفت امكانيات جهازي الحالية والسؤال هو اعمل في الجهاز ايه علشان يشغلها كويس بمستوى recommended ؟
وبالنسبة للميزانية انا عايز اقل تكلفة ممكنة تحقق الغرض وهو تشغيل اللعبة في اعلى الموضوع لانها على فكرة افضل لعبة تم اصدارها(في مجالها)

وكان ليا سؤال تاني
لو حبيت اشتري بورده اقدر اطورها بعد كده بدون استبدالها اشتري ايه ؟ واكيد كارت الشاشة هيكون بيلت اوت (على حد علمي) علشان اقدر ازوده بعد كده بدون استبداله
يعني في الحالة التانية يكلفني كام ؟

واتمنى المساعدة

koki4life
25-02-2012, 08:24
طول شاشة العرض (بدون الاطار الخارجي) حوالي 28 سنتيمتر وعرضها حوالي 37 سنتي




:D الشاشة بتاعتك كام بوصة ؟؟؟؟

http://static.ddmcdn.com/gif/monitor-lcd-diagonal.jpg

fire king
25-02-2012, 08:29
:D الشاشة بتاعتك كام بوصة ؟؟؟؟

http://static.ddmcdn.com/gif/monitor-lcd-diagonal.jpg

حوالي 45 سنتيمتر على 2.5 يبقى حوالي 18 انش وهي HP

masklove
25-02-2012, 08:55
ما هو انت برضه مقولتش انت معاك فلوس كام من الاخر ؟
مثلا مثلا لو قا=لنا 1000 جنيه
E5700 3.0G 2M Dual core 370 EGP
ATI HD 6670 600 EGP
power Supply HEC 350W 150 EGP
Ram 2G 100 EGP
_____________________________________
1130 جنيه مثلا
وكده هيدي اداء ممتاز جدا جدا
تأكد من نوع الرامات لديك DDR2 ولا DDR3

Mo2men-x
25-02-2012, 12:45
أهم حآجه ميزآنيتك على أسآسهآ هنتقدر تحدد كل حآجه محتآج أيه هتغير أيه هتزود أيه

fire king
25-02-2012, 18:19
البورده foxconne g41 ومكتوب في الكتالوج فتحة رامات ddr2
هنقول الميزانية في حدود الف
+
شكرا
معلش لي استفسار تاني
لو حبيت اجيب
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950.
Graphics card memory: 1 GB
وموزربورد تشيلهم يكلفوني كام ؟

ASSASINO
25-02-2012, 18:41
البورده foxconne g41 ومكتوب في الكتالوج فتحة رامات ddr2
هنقول الميزانية في حدود الف
+
شكرا
معلش لي استفسار تاني
لو حبيت اجيب
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950.
Graphics card memory: 1 GB
وموزربورد تشيلهم يكلفوني كام ؟

معالجات core2Quad غير متوفرة فى السوق كجديد وبناء عليه ستضطر للبحث عنها فى سوق المستعمل
وسعر بطاقة 6950 هو 1750



ما هو انت برضه مقولتش انت معاك فلوس كام من الاخر ؟




أهم حآجه ميزآنيتك على أسآسهآ هنتقدر تحدد كل حآجه محتآج أيه هتغير أيه هتزود أيه



برجاء تحديد الميزانية لكى تساعد نفسك وتساعدنا فى تحديد القطع

fire king
25-02-2012, 18:43
برجاء تحديد الميزانية لكى تساعد نفسك وتساعدنا فى تحديد القطع
بين 1000 الى 15000 جنيه ولو ينفع ارخص يبقى بركة ولو ينفع ببلاش يبقى كده100%
بهزر طبعا لكن انا عايز ما يؤدي الغرض دون زيادة او نقص

ASSASINO
25-02-2012, 18:57
ASRock H61M-HVS 350 LE

Intel® Pentium G620 2.60GHz 3MB Cache 370 LE

Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 70 LE

SAPPHIRE AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR3 520 LE

HEC (Gamma) 350w PSU 150 LE

مع اى كيس تجارى ( ارخص كيس تجده ) بدون مزود طاقة .. او اذا كان لديك كيس اعيد استخدامه
واذا استطعت زيادة الميزانية بعد بيع تلك القطع القديمة انصحك باستبدال البطاقة الرسومية ( كارت الشاشة ) والمزود الذى فى التجميعة بالاتى
SAPPHIRE AMD Radeon HD 6750 1GB GDDR5 620 LE
CORSAIR CX430 V2 295 LE

fire king
25-02-2012, 19:01
ASRock H61M-HVS 350 LE

Intel® Pentium G620 2.60GHz 3MB Cache 370 LE

Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 70 LE

SAPPHIRE AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR3 520 LE

HEC (Gamma) 350w PSU 150 LE

مع اى كيس تجارى ( ارخص كيس تجده ) بدون مزود طاقة .. او اذا كان لديك كيس اعيد استخدامه
واذا استطعت زيادة الميزانية بعد بيع تلك القطع القديمة انصحك باستبدال البطاقة الرسومية ( كارت الشاشة ) والمزود الذى فى التجميعة بالاتى
SAPPHIRE AMD Radeon HD 6750 1GB GDDR5 620 LE
CORSAIR CX430 V2 295 LE

طيب معلش هتعبك شوية
ضيف الكارت اللي حضرتك رشحته واعتبر ان الميزانية تكفي ومعاه رامات 4 بدل 2 يبقى شكل التجميعه ايه ؟ يعني كله على بعضه بعد التعديل
+
الرامة القديمة 1 جي جا هل ممكن استخدمها ؟

ASSASINO
25-02-2012, 19:13
طيب معلش هتعبك شوية
ضيف الكارت اللي حضرتك رشحته واعتبر ان الميزانية تكفي ومعاه رامات 4 بدل 2 بقى شكل التجميعه ايه ؟

ASRock H61M-HVS 350 LE

Intel® Pentium G620 2.60GHz 3MB Cache 370 LE

Kingston 4GB (2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 140 LE

SAPPHIRE AMD Radeon HD 6750 1GB GDDR5 620 LE

CORSAIR CX430 V2 295 LE

+
الرامة القديمة 1 جي جا هل ممكن استخدمها ؟

لا لن تفيدك حيث ان الرامات DDR2 والبورده المذكوره تدعم DDR3



تم الرد بداخل الاقتباس

fire king
25-02-2012, 19:16
تم الرد بداخل الاقتباس
شكرا جزيلا على الرد والمساعدة
بس كنت عايز اعرف اول عنصر واخر عنصر حضرتك اضفتهم دول ايه ؟
يعني اللي في النص الرامات والبروسيسور وكارت الشاشة
والاتنين الباقيين ؟

ASSASINO
25-02-2012, 19:36
شكرا جزيلا على الرد والمساعدة
بس كنت عايز اعرف اول عنصر واخر عنصر حضرتك اضفتهم دول ايه ؟
يعني اللي في النص الرامات والبروسيسور وكارت الشاشة
والاتنين الباقيين ؟


ASRock H61M-HVS 350 LE ( بورده )

Intel® Pentium G620 2.60GHz 3MB Cache 370 LE ( بروسيسور )

Kingston 4GB (2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 140 LE ( رامات )

SAPPHIRE AMD Radeon HD 6750 1GB GDDR5 620 LE ( كارت شاشة )

CORSAIR CX430 V2 295 LE ( باور صبلاى )



تم الرد بداخل الاقتباس