المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : طلب لبروسيسور



oopsy
10-03-2012, 00:39
امكانيات الجهاز
Gigabyte GA-MA785GT-UD3HMATHER:

RAM:Kingston DDR3 2GB*2 bus 800MHz CL6

Athlon II X4 640PRO:




انا عاوز ازود البروسيسور واجيب حاجه احسن والميزانيه 1200 ج

المهم انى لما اجيت ابحث على النت لاقيت ده AMD Phenom™ II X6 1100T 3.3GHz

فهل ده يمشى عندى على المازرد بالرغم ان ده موجود على موقع المازر بورد ديه انه بيدعمها بس سمعت انه لازم تعدل البيوس وحوارات كده المهم افيدونى

افادكم الله فى اول مشاركه ليا فى المنتدى

ASSASINO
10-03-2012, 01:15
ما هو استخدامك للجهاز
ورجاء الالتزام بقوانين القسم واملئ نموذج العرض هذا حتى نستطيع مساعدتك
http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=137126
نموذج الموضوع يكون كالتالى:
- يجب الإلتزام بهذا النموذج حرفياً فى أى طلب من طلبات تجميع الاجهزة، أى موضوع لم يلتزم بهذا النموذج سيتم حذفه مباشرة!

- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
- القطع التي تنوي شراءها:
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:
- مكان الشراء:
- محل سكنك: ( يكفى إسم البلد او المحافظه و لا يشترط العنوان بالتفصيل )

ملحوظة: لا يسمح باستخدام أكثر من 3 ألوان في الموضوع، أو أن يزيد حجم الخط عن 3 .

oopsy
10-03-2012, 01:23
الميزانيه 1200 جنيه
للالعاب
للتحديث البروسيسور
المارد بورد ورامات وكارت الشاشه
القاهره

ASSASINO
10-03-2012, 01:42
برجاء توضيح هذه النقطة
حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
وما هى قدرة مزود الطاقة ( الباور ) ومركته ؟
وما هو كارت الشاشة الذى لديك ؟

oopsy
10-03-2012, 01:50
1600*900
21 بوصه


الدولةhttp://arabhardware.net/forum/images/styles/Aesthetica/misc/userfield_edit.gif (http://arabhardware.net/forum/#)مصرنظام التشغيلhttp://arabhardware.net/forum/images/styles/Aesthetica/misc/userfield_edit.gif (http://arabhardware.net/forum/#)Windows 7 64-bitنوع الجهازhttp://arabhardware.net/forum/images/styles/Aesthetica/misc/userfield_edit.gif (http://arabhardware.net/forum/#)جهاز مكتبيالمعالجhttp://arabhardware.net/forum/images/styles/Aesthetica/misc/userfield_edit.gif (http://arabhardware.net/forum/#)Athlon X4سرعة المعالج والناقلhttp://arabhardware.net/forum/images/styles/Aesthetica/misc/userfield_edit.gif (http://arabhardware.net/forum/#)2.6الشركة المصنعة للوحة الأمhttp://arabhardware.net/forum/images/styles/Aesthetica/misc/userfield_edit.gif (http://arabhardware.net/forum/#)Gigabyteطقم الرقاقاتhttp://arabhardware.net/forum/images/styles/Aesthetica/misc/userfield_edit.gif (http://arabhardware.net/forum/#)GA-MA785GT-UD3HMنوع الذاكرة المستخدمةhttp://arabhardware.net/forum/images/styles/Aesthetica/misc/userfield_edit.gif (http://arabhardware.net/forum/#)DDR3-1066عدد شرائح الذاكرة وحجمهاhttp://arabhardware.net/forum/images/styles/Aesthetica/misc/userfield_edit.gif (http://arabhardware.net/forum/#)2gb*2بطاقة الرسوميّاتhttp://arabhardware.net/forum/images/styles/Aesthetica/misc/userfield_edit.gif (http://arabhardware.net/forum/#)sapphire hd 6670 1gb gddr5القرص الصلبhttp://arabhardware.net/forum/images/styles/Aesthetica/misc/userfield_edit.gif (http://arabhardware.net/forum/#)غير معروفمزود الطاقةhttp://arabhardware.net/forum/images/styles/Aesthetica/misc/userfield_edit.gif (http://arabhardware.net/forum/#)hec 350wصندوق الجهازhttp://arabhardware.net/forum/images/styles/Aesthetica/misc/userfield_edit.gif (http://arabhardware.net/forum/#)غير معروف

ASSASINO
10-03-2012, 03:46
اكسر سرعة المعالج الى 3.6 واحضر هذه البطاقة الرسومية مع مزود طاقة

SAPPHIRE AMD Radeon HD 6850 1GB GDDR5 1000 LE

CORSAIR CX430 V2 295 LE

T : 1295 LE

او شراء المعالج الذى ذكرته وحدث مستقبلا البطاقة الرسومية
وانتظر باقى الاراء:)

ENG.Bishoo
10-03-2012, 13:56
أنصحك بتحديث المعالج أولا والأعتماد مؤقتا عاى ال 6670 ثم شراء كارت أحدث لأن المعالج اللى عندك قديم

oopsy
10-03-2012, 22:32
أنصحك بتحديث المعالج أولا والأعتماد مؤقتا عاى ال 6670 ثم شراء كارت أحدث لأن المعالج اللى عندك قديم


بس هل البروسيسور ده حيمشى على البورده بدون مشاكل

ENG.Bishoo
10-03-2012, 23:42
حدث البيوس أولا ثم ركب المعالج الجديد وسيعمل بأذن الله

khaled_sha6er
11-03-2012, 00:27
ارجو منك ذكر موديل البروسيسور الذى لديك بالتحديد ؟؟؟

oopsy
11-03-2012, 01:04
حدث البيوس أولا ثم ركب المعالج الجديد وسيعمل بأذن الله


انا اسف عارف انى حتعبك معايا يعنى ايه احدث البيوس ديه حاجه نشتريها ولا ننزلها من عالنت
:confused:

ENG.Bishoo
11-03-2012, 01:28
تحديث البيوس عباره عن برنامج بتنزله من موقع جيجابايت وهو أسمه @BIOS وده رابط (http://download.gigabyte.asia/FileList/Utility/motherboard_utility_gbttools_gbt_atbios.exe)عليه البرنامج بعد كده تنزل أخر أصدار من البيوس الخاص بلوحتك وهو F5G وده رابط (http://download.gigabyte.asia/FileList/BIOS/mb_bios_ga-ma785g-ud3h_f5g.exe) تحميله .. بعد ماتنزلهم أفتح برنامج البيوس وأختار من على اليمين Update Bios From File ثم أختار الملف اللى عليه البيوس وهو هتلاقى أخره F5G ومساحته حوالى 1 ميجا بعد كده البيوس هيتحط والجهاز سيعاد تشغيله وبعدها سيكون قادر على تشغيل المعالجات السداسيه الجديده وبالتحديد المعالج اللى أنت مختاره :)

oopsy
11-03-2012, 13:03
تحديث البيوس عباره عن برنامج بتنزله من موقع جيجابايت وهو أسمه @BIOS وده رابط (http://download.gigabyte.asia/FileList/Utility/motherboard_utility_gbttools_gbt_atbios.exe)عليه البرنامج بعد كده تنزل أخر أصدار من البيوس الخاص بلوحتك وهو F5G وده رابط (http://download.gigabyte.asia/FileList/BIOS/mb_bios_ga-ma785g-ud3h_f5g.exe) تحميله .. بعد ماتنزلهم أفتح برنامج البيوس وأختار من على اليمين Update Bios From File ثم أختار الملف اللى عليه البيوس وهو هتلاقى أخره F5G ومساحته حوالى 1 ميجا بعد كده البيوس هيتحط والجهاز سيعاد تشغيله وبعدها سيكون قادر على تشغيل المعالجات السداسيه الجديده وبالتحديد المعالج اللى أنت مختاره :)

الف شكر لييييييييك وربنا يكرمك :ah4: