المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : محتاج معالج و بورده اسرع



msabry
11-03-2012, 14:11
انا جهازي زي AMD 6000
رامات 2 جيجا باص667 تقريبا اشتريته من 2007
شغلي دلوقتي على مونتاج الفيديو و تعديل الصور
ما هي النصيحة بشراء بروسيسور و بورده جداد مع رامات لا تقل عن 4 جيجا سريعه .
ملحوظة : انا عندي فيجا MSI 460GTX + HD 1T + LCD24 SAMSUNG
وطبعا ححتفظ بيهم ومش محتاج اغيرهم
الميزانية : ممكن توصل لغايه 1400 ج






http://www.google.com/uds/css/small-logo.png

ASSASINO
11-03-2012, 14:57
انصحك بالزيادة قليلاً وشراء هذه التجميعة

ASRock H61M-HVS 350 LE

Intel® Core™ i5-2400 3.1GHz 1160 LE

Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 130 LE

msabry
11-03-2012, 15:18
انصحك بالزيادة قليلاً وشراء هذه التجميعة

ASRock H61M-HVS 350 LE

Intel® Core™ i5-2400 3.1GHz 1160 LE

Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 130 LE


هل ده فعلا ح يفرق في اداء الجهاز عن مواصفاتي الحالية ؟؟؟

وكمان في حاجة تانية لو حبيت ابيع البوردهmsi k9A و البروسيسور 6000 amd و الرامات 2 جيجا kingstone 667 و كارت فيجا GT8800 شانتك يجبولي كام تقريبا

ENG.Bishoo
14-03-2012, 20:00
ياريت التوضيح بس هل أنت تملك معالج opteron 6000 وتريد التحديث أم ماذا

msabry
15-03-2012, 02:15
ياريت التوضيح بس هل أنت تملك معالج opteron 6000 وتريد التحديث أم ماذا
انا عايز اغير البورده والبروسيسور الـAMD athlon 64 x2core 6000+ 3.02 ghz وكمان ازود رام بباص اعلى من اللى عندي عشان كده كنت عايز اتاكد نه ح يكون في فرق في الاداء وخصوصا في برامج الفيديو و المعالجة الصور
مع سؤال كمان عن البورده المذكورة هل دي كويسه واحسن من الجيجا بايت والماركات المعروفه .

ASSASINO
15-03-2012, 03:01
انا عايز اغير البورده والبروسيسور الـAMD athlon 64 x2core 6000+ 3.02 ghz وكمان ازود رام بباص اعلى من اللى عندي عشان كده كنت عايز اتاكد نه ح يكون في فرق في الاداء

بالتاكيد ستشعر بتغير جذرى فى الاداء لا يوجد مقانة من الاساس بين معالجات الاثلون ومعالجات i5

مع سؤال كمان عن البورده المذكورة هل دي كويسه واحسن من الجيجا بايت والماركات المعروفه .

البورده جيدة ما لم تكن بحاجة لمنفذ pcix1 لتركيب كارت ( ستالايت - صوت - وايرليس ... ) واذا كنت بحاجة لبورده بها منفذ لمثل هذه الكروت استبدل البورده التى بالتجميعة بهذه البورده Gigabyte GA-H61M-S2P-B3 بسعر 400 جنيه .. واذا لم تكن بحاجة لذلك المنفذ فالبورده الاسروك جيده


تم الرد بداخل الاقتباس

msabry
15-03-2012, 10:21
سؤال اخير
هل البوردة ASRock H61iCafe احسن من الجيجا بايت المذكورة خاصة ان بيها pcix1

ENG.Bishoo
15-03-2012, 12:07
سؤال اخير
هل البوردة ASRock H61iCafe احسن من الجيجا بايت المذكورة خاصة ان بيها pcix1

نعم أفضل بكثير

msabry
20-03-2012, 21:29
كنت عايز اعرف اجيب الحاجة دي منين في القاهرة لاني ان شاء الله نازل من اسكندرية يوم الخميس وكنت عايز اعرف المحل بالظبط فين.




http://www.google.com/uds/css/small-logo.png

khaled_sha6er
21-03-2012, 01:21
كنت عايز اعرف اجيب الحاجة دي منين في القاهرة لاني ان شاء الله نازل من اسكندرية يوم الخميس وكنت عايز اعرف المحل بالظبط فين.



ستجد ما تريد فى الديب مول فى رشدى ولكنى لا استطيع اسم المحل لان ذلك مخالف للقوانين
وستجدهم فى القاهرة فى سوق العصر فى الخليفه المامون فى روكسى

msabry
28-04-2012, 14:17
هو سعر ال بورده دي كام دلوقتي
ASRock H61iCafe

محمد 2012
28-04-2012, 14:26
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
اخى الكري
سعر المازر بورد ASRock H61iCafe
فى الموقع 490 جنية بس تقريبا نزلت شويا مثلا 470 جنية
بالنسبة للمعالج اوعى تفكر تشترى غيرة لانك لو اشتريت غيرة هتندم والله معالج core i5 2400 كافى جدا لديك غير كمان انة 4 انوية حاجة جميلة اوى فى ناس بتبيع جهاز عشان تجيبة وتجيب اى مزر بورد تشتغل معاة يعنى توكل على الله وشكرا اخى .

msabry
28-04-2012, 15:10
الف شكر يا ا. محمد ... وانت ليك راي في الماذر بورد دي .