المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : استفسار للتحديث



shadow man
19-03-2012, 00:06
السلام عليكم
الميزانية 300
الاستخدام الالعاب و النت
حجم الشاشة و الدقة acer 18.5 1024&768
شراء كرت شاشه
الجهاز
gigabyte m61pme-s2p
ram 2g
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3800+ x 1 (2.41Ghz)
المعياد 4/2
المكان وسط البلد
السكان الجيزه

khaled_sha6er
19-03-2012, 01:52
اخى الكريم ارجو منك الالتزام بقوانين القسم :)
http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=137126
ونموذج العرض هذا

- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
- القطع التي تنوي شراءها:
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:
- مكان الشراء:
- محل سكنك: ( يكفى إسم البلد او المحافظه و لا يشترط العنوان بالتفصيل )

shadow man
19-03-2012, 19:14
khaled_sha6er (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11160912)
شكرا ارجو الافاده
الميزانية 300
الاستخدام الالعاب و النت
حجم الشاشة و الدقة acer 18.5 1024&768
شراء كرت شاشه
الجهاز
gigabyte m61pme-s2p
ram 2g
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3800+ x 1 (2.41Ghz)
كيسه عاديه
المعياد 4/2
المكان وسط البلد
السكان الجيزه

khaled_sha6er
20-03-2012, 01:02
لا يوجد كارت شاشة جيد بالسعر دة لذلك ابحث فى سوق المستعمل عن 4670 وسعره من 250 الى 300 جنيه
arabhardware.net/forum/forumdisplay.php?f=46

shadow man
20-03-2012, 11:35
شكرا علي الرد
بالنسبه للجديد ايه افضل كرت اداء و مناسب سعرا
و يكون مناسب مع امكانيات الجهاز
وشكرا

alt7an
20-03-2012, 11:49
اظن اخى ان هدا الكارت سيكون جيد SAPPHIRE AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 و سعره 550 جنيه و هو يعمل على اى مزود طاقة و لكن الافضل شراء hec 350 watt ب 150 جنيه

و هناك مراجعة للبطاقة المذكورة مع BF3 من احد الاعضاء فى المنتدى و قدمت نتائج جيدة و هذا هو الرابط http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=259669

shadow man
20-03-2012, 12:07
اظن اخى ان هدا الكارت سيكون جيد SAPPHIRE AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 و سعره 550 جنيه و هو يعمل على اى مزود طاقة و لكن الافضل شراء hec 350 watt ب 150 جنيه

و هناك مراجعة للبطاقة المذكورة مع BF3 من احد الاعضاء فى المنتدى و قدمت نتائج جيدة و هذا هو الرابط http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=259669
شكرا اخي
هل هذا الكرت مناسب مع امكانيات الجهاز و يشغل العاب كويس

gigabyte m61pme-s2p
ram 2g
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3800+ x 1 (2.41Ghz)

alt7an
20-03-2012, 12:47
المعالج لديك قديم و لكنه سوف يشغل الكارت ان شاء الله وحاول تزود الرام الى 4 جيجا واشتغل على نسخة 64bit ما حجم الشاشة لديك؟

shadow man
20-03-2012, 12:51
حجم الشاشه acer 18.5

alt7an
20-03-2012, 12:59
الكارت هيشتغل كويس على شاشتك و لكن المعالج هيقلل الاداء فى الالعاب التى تعتمد على 4 انوية و ايضا التى تعتمد على المعالج بشكل كبير , لكن هذه الالعاب حاليا ليست كثيرة جدا
باقى الالعاب هتشتغل كويس باعدادات جيدة ان شاء الله

shadow man
22-03-2012, 17:31
لو حبيت ابدل البرو سيسور في الاول
ما هو افضل بروسيسور (http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=281674)للبوردة ga-m61pme-s2p
ارجو الافاده

shadow man
23-03-2012, 15:12
ارجو الرد

khaled_sha6er
23-03-2012, 16:43
لو حبيت ابدل البرو سيسور في الاول
ما هو افضل بروسيسور (http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=281674)

للبوردة ga-m61pme-s2p


ارجو الافاده
ما هى ميزانيتك للبروسيسور فالبوردة تقبل جميع البروسيسورات التى بسوكت am3

shadow man
23-03-2012, 17:22
الميزانية الحالية 350 بس ممكن تزيد الي 700

لو ممكن تقولي في الي حدود من 350 الي 700

وايه الافضل عموما

و شكرا علي الرد

khaled_sha6er
23-03-2012, 18:28
الميزانية الحالية 350 بس ممكن تزيد الي 700

لو ممكن تقولي في الي حدود من 350 الي 700

وايه الافضل عموما

و شكرا علي الرد
amd phenom ii x4 955 بسعر 750 جنيه وستجده مستعمل ارخص كثيرا اذا ميزانيتك لاتسمح ولا تقلق من المستعمل فالبروسيسورات من القطع التى اما ان تعمل او لا يمكنك البحث هنا
http://arabhardware.net/forum/forumdisplay.php?f=46

shadow man
24-03-2012, 00:12
amd phenom ii x4 955
البروسيسور ده هشتغيل كويس مع البورده و الباور ولا هيعمل مشاكل
و هو مستعمل يعمل كم في البستان
وده نوع البورده من علي الموقع
http://arabic.gigabyte.com/fileupload/product/2/3009/1095_main.jpghttp://arabic.gigabyte.com/images/more_arrow2.gif GA-M61PME-S2P ‏(rev. 1.0)‏

ج
تدعم معالجات AMD ذات المقبس AM2+ أو AM2 التالية:
Phenom FX
Phenom X4
Phenom X3
Athlon X2
Athlon
Sempron X2
Sempron

عند استخدام معالج AM2+/AM3 من AMD مع لوحة رئيسية تدعم المقبس AM2 فقط فٳن سرعة واجهة تمرير البيانات تنخفض من HT3.0 (5200MHz) ٳلى HT1.0 (2000 MT/s) ٳلا أن سرعة المعالج لن تتأثر. رجاء مراجعة "قائمة المعالجات

ارجو الرد

leler2006
24-03-2012, 10:33
رائيى الشخصى بيع هذا المعالج واشترى athlun ii x2 250 ب 360 جنيه وما تغير كارت الشاشة بالتوفيق ومنتظر ردك للافادة

leler2006
24-03-2012, 10:34
amd phenom ii x4 955
البروسيسور ده هشتغيل كويس مع البورده و الباور ولا هيعمل مشاكل
و هو مستعمل يعمل كم في البستان
وده نوع البورده من علي الموقع
http://arabic.gigabyte.com/fileupload/product/2/3009/1095_main.jpghttp://arabic.gigabyte.com/images/more_arrow2.gif GA-M61PME-S2P ‏(rev. 1.0)‏

ج
تدعم معالجات AMD ذات المقبس AM2+ أو AM2 التالية:
Phenom FX
Phenom X4
Phenom X3
Athlon X2
Athlon
Sempron X2
Sempron

عند استخدام معالج AM2+/AM3 من AMD مع لوحة رئيسية تدعم المقبس AM2 فقط فٳن سرعة واجهة تمرير البيانات تنخفض من HT3.0 (5200MHz) ٳلى HT1.0 (2000 MT/s) ٳلا أن سرعة المعالج لن تتأثر. رجاء مراجعة "قائمة المعالجات

ارجو الرد




لن تجد هذا المعالج مستعمل إلا نادارا جدا وهوة جديد بسعر 750

shadow man
24-03-2012, 13:39
Phenom II X4 945




Phenom II X4 925




ايه رايكم في الاتنين دول وايه الافضل منهم و سعرهم كم جديد و مستعمل

khaled_sha6er
24-03-2012, 14:47
Phenom II X4 945




Phenom II X4 925



ايه رايكم في الاتنين دول وايه الافضل منهم و سعرهم كم جديد و مستعمل
945 افضل ولكن هم غير موجودين كجديد يمكنك ان تبحث فى قسم البيع هنا فى المنتدى وسترى الاسعار لانى اعرف اسعار المستعمل