المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : القاهرة للبيع المعالج القوى AMD Phenom II x4 925 Quad-Core



kingtifass
24-04-2012, 17:52
للبيع فى القاهرة
او البدل ب x6 1090
المعالج القوى

AMD Phenom II x4 925 Quad-Core Processor - Socket AM3 2.8GHz 8MB


http://www.techspot.com/images/products/processors/amd/org/2011-10-31-product-9.jpg





http://www.ownta.com/images/detailed/x4-925-AM3-2.8GHz-2MB13046534814dc36ea9408c4.jpg





Operating Mode 32 Bit
Yes


Operating Mode 64 Bit
Yes


Revision
C2


Base Speed (MHz)
2800


Boost Speed (MHz)
4000


Voltages
0.90-1.40V


Max Temps (C)
71'C


Wattage
95 W


AMD Virtualization Technology
Yes


L1 Cache Size (KB)
128


L1 Cache Count
4


L2 Cache Size (KB)
512


L2 Cache Count
4


L3 Cache Size (KB)
6144


CMOS
45 nm SOI


Socket
AM3









المعالج اداءه ممتاز و درجة حرارته فى عز الحر دلوقتى لا تتعدى 35 درجة ب المشتت الافتراضى
واستهلاكه 95 W فقط
قابل ل كسر السرعة حتى 4.0 GHZ والدليل اهو



http://www.pctunerup.com/up/results/_200912/20091204144738_cpu-4060.jpg




المعالج استعمل نضيف يتم ازالة الهواء من مشتت كل اسبوع
ضمان حتى 11/2013 من الوكيل
الضمان شخصى لمده اسبوع

التواصل ع الخاص

السعر المطلوب 600 جنيه

kingtifass
25-04-2012, 00:39
للرفع :):)

ayman1961
25-04-2012, 01:26
كيف يمكن تجريبه ؟ هل يوجد تليفون؟ ومكانك فين ؟ وهل يمكن تجريبه عندك عشان انا لم اشتري الماذربورد

msenosy
25-04-2012, 01:42
مواصفات البروسيسور (http://products.amd.com/%28S%28qfgxvfqy2o31vkm2g3ps0a45%29%29/pages/DesktopCPUDetail.aspx?id=620&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=AM3&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f11=&f12=)
لو تلاحظ ان البروسيسور اقصى فولت ليه 1.4 وحضرتك مشغله على 1.6 عشان توصل ل 4 جيجا تردد
المفروض انك تحاول توصل لاعلى تردد على اقصى فولت مسموح بيه حفاظا على البروسيسور

holdalang
25-04-2012, 02:56
هل ممكن البدل بـــ 550 BE بكامل مشتملاته داخل الضمان لكن الفاتوره غير موجوده يا ريت الفرق ولو امكن الرد في اسرع وقت :D

kingtifass
25-04-2012, 03:06
كيف يمكن تجريبه ؟ هل يوجد تليفون؟ ومكانك فين ؟ وهل يمكن تجريبه عندك عشان انا لم اشتري الماذربورد

مفيش مشكلة
اذا ربنا اراد ممكن اجربهلك اكيد عندى
التواصل ع الخاص

kingtifass
25-04-2012, 03:11
مواصفات البروسيسور (http://products.amd.com/%28S%28qfgxvfqy2o31vkm2g3ps0a45%29%29/pages/DesktopCPUDetail.aspx?id=620&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=AM3&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f11=&f12=)
لو تلاحظ ان البروسيسور اقصى فولت ليه 1.4 وحضرتك مشغله على 1.6 عشان توصل ل 4 جيجا تردد
المفروض انك تحاول توصل لاعلى تردد على اقصى فولت مسموح بيه حفاظا على البروسيسور

المواصفات اللى مكتوبة تخص نسخة C3 وانا جبت معلومات بتاعته وعدلت الرقم بدون م الاحظ انه اخر فولت 1.4
اما اللى عندى C2 وده بيستحمل فولت لحد 1.5 و ممكن اكتر بس تعرف انت بتعمل ايه


الصورة دى مش من جهازى انا مش كاسر المعالج ل 4.0 اكيد
انا مشغله ع مشتت الافتراضى
دى صورة لتاكيد ان معالج C2 يقدر يوصل ل تردد 4.0 على فولت ده بس ب مشتت احترافى للتبريد
http://www14.0zz0.com/2012/04/25/01/490098705.jpg (http://www.0zz0.com)

kingtifass
25-04-2012, 03:24
هل ممكن البدل بـــ 550 BE بكامل مشتملاته داخل الضمان لكن الفاتوره غير موجوده يا ريت الفرق ولو امكن الرد في اسرع وقت :D


للاسف العرض للبيع او بدل ب X6
شكرا ع اهتمامك

kingtifass
25-04-2012, 13:50
للرفع اليومى

kingtifass
26-04-2012, 01:40
مازال العرض مستمر

kingtifass
26-04-2012, 17:45
للرفع اليومى

kingtifass
27-04-2012, 14:01
للرفع

kingtifass
29-04-2012, 10:55
مازال العرض مستمر

tuolep
24-01-2016, 07:11
البروسيسور لسه موجود

rayfire
24-01-2016, 14:07
2012!!

Sent from my HTC Desire 816 dual sim using Tapatalk