المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : تجمع اعضاء عرب هاردوير للعبة BATTLEFIELD 3



الصفحات : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200

Aksam75
27-04-2012, 07:32
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WD8HF-AL2yY



ايوه كده اخيراً BF بطعم COD ... ده انا زهقت من كتر مالعبت مترو ...

أصل انا كوادى قديم وأحب لعب الفرم ده ... :D

waster
27-04-2012, 10:15
ايوه كده اخيراً BF بطعم COD ... ده انا زهقت من كتر مالعبت مترو ...

أصل انا كوادى قديم وأحب لعب الفرم ده ... :D


+1

نفس الكلام انا كوادى بس جديد .. لسة مكملتش شهر فى باتل فيلد ومتعود على المابات الصغننة :D ولا عارف اطير ولا عارف امشى بى تانك فى باتل فيلد .. فا بردو مقديها Metro

shalanss
27-04-2012, 12:37
http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=288151

:cool:

muradsharm
27-04-2012, 14:18
http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=288151

:cool:

مشاركه رائعه أخي ...

بس أعتقد المشكله ان معظم الناس دخلوا عالم باتل فيلد و انا واحد من الناس عندي كول من اول ما عملوا Pre-Load أقصد MW3

و كونتر تايم لحد دلوقتي 9 دقائق فيها ... :D

و كمان كالعاده اللعبه سمعت انها اتهكرت و بتتلعب ببلاش دلوقتي يعني لامه عاطل علي باطل من اللي شاغلاين هاكات .... :D:D

gamalo2100
27-04-2012, 16:48
ممكن أسأل سؤال ممكن تقولولى احط الصوره الرمزيه ازاى وازاى كمان احط التوقيع لو سمحتم

loai abuali
27-04-2012, 17:11
في حدا اجا اب ديت للعبة حجمو 47 ميجا غيري ؟؟؟؟
كمان مرة لو سمحتو ضيفو اسمي بالقائمة
LoaiAbuali

re madrid al
27-04-2012, 17:11
شباب ممكن طريقه اسخدام جهاز ال MAV في البتلفلد

re madrid al
27-04-2012, 17:13
في حدا اجا اب ديت للعبة حجمو 47 ميجا غيري ؟؟؟؟
كمان مرة لو سمحتو ضيفو اسمي بالقائمة
LoaiAbuali


انا نزلته اليوم

loai abuali
27-04-2012, 17:14
كيف بدي اعمل التوقيع مش عارف من وين ؟؟؟

Gainward
27-04-2012, 18:12
فعلا اليوم نزل تحديث حجمه 48 ميجا تقريبا لللعبة

BashBory
27-04-2012, 19:27
http://www.youtube.com/watch?v=NgVLh6AgYv8

muradsharm
27-04-2012, 19:46
ممكن أسأل سؤال ممكن تقولولى احط الصوره الرمزيه ازاى وازاى كمان احط التوقيع لو سمحتم

من لوحه التحكم - تعديل بياناتي - تعديل الصوره الشخصيه أو تعديل التوقيع بس لازم يبقي مشاركاتك معديه عدد معين ...


في حدا اجا اب ديت للعبة حجمو 47 ميجا غيري ؟؟؟؟

كمان مرة لو سمحتو ضيفو اسمي بالقائمة

LoaiAbuali

نفس التحديث نزلي النهارده و مش عارف ايه فايدته الحقيقه ...:D


شباب ممكن طريقه اسخدام جهاز ال MAV في البتلفلد

لما بتفتحه بتشتغل بيه عادي ...


http://www.youtube.com/watch?v=YYYQHVWcLCE

shalanss
27-04-2012, 22:14
مشاركه رائعه أخي ...

بس أعتقد المشكله ان معظم الناس دخلوا عالم باتل فيلد و انا واحد من الناس عندي كول من اول ما عملوا Pre-Load أقصد MW3

و كونتر تايم لحد دلوقتي 9 دقائق فيها ... :D

و كمان كالعاده اللعبه سمعت انها اتهكرت و بتتلعب ببلاش دلوقتي يعني لامه عاطل علي باطل من اللي شاغلاين هاكات .... :D:D

وانا لا احبها ابدا :D

ولكني وضعت الخبر لانها مجانية لفترة محدودة واللي بحب يجربها ما فيها خسارة :)

Libya 7urra
27-04-2012, 23:09
شباب
انا فتحت الاوريجين اليوم , طلب مني ابديت حجمه 4.5 جيجا :eek:
مع اني عملت ابديت للعبة منذ شهر
وحذفت اللعبة ونسخت الملف من جديد في ملف اوريجين جيمز ولكن موقع باتل لوج طلب مني تحديث اللعبة !!!
هل حدث معكم ايضا هذا اليوم ؟

muradsharm
27-04-2012, 23:47
شباب
انا فتحت الاوريجين اليوم , طلب مني ابديت حجمه 4.5 جيجا :eek:
مع اني عملت ابديت للعبة منذ شهر
وحذفت اللعبة ونسخت الملف من جديد في ملف اوريجين جيمز ولكن موقع باتل لوج طلب مني تحديث اللعبة !!!
هل حدث معكم ايضا هذا اليوم ؟

التحديث الصادر اليوم حوالي 47 ميجا فقط ....

الافضل لو فضل علي كده يا ريت تكون محتفظ بنسخه احتياطيه تضعها مكان النسخه اللي بتلعب بيها حالياً ...... :)

Libya 7urra
27-04-2012, 23:57
التحديث الصادر اليوم حوالي 47 ميجا فقط ....

الافضل لو فضل علي كده يا ريت تكون محتفظ بنسخه احتياطيه تضعها مكان النسخه اللي بتلعب بيها حالياً ...... :)
اقوم بالتحديث الآن
ولكن يعطيني 4.5 جيجا :o
هل هو رقم وهمي ام ماذا؟

gamalo2100
27-04-2012, 23:59
[QUOTE=muradsharm;2215989]من لوحه التحكم - تعديل بياناتي - تعديل الصوره الشخصيه أو تعديل التوقيع بس لازم يبقي مشاركاتك معديه عدد معين ...


[QUOTE]

يعنى ياباشا لازم اعدى الميه مثلا يعنى لو بقى عندى 100 مشاركه هبقى بدال عضو جديد هيبقى مكتوب عضو ولا لازم اكتر هو انا لو اشتريت باتل فيلد 3 الليمتد وحطيتلها النسخه الريلوديد اللى عندى ينفع ولا لازم احملها كلها من اوريجن:ah30:

muradsharm
28-04-2012, 01:47
يعنى ياباشا لازم اعدى الميه مثلا يعنى لو بقى عندى 100 مشاركه هبقى بدال عضو جديد هيبقى مكتوب عضو ولا لازم اكتر هو انا لو اشتريت باتل فيلد 3 الليمتد وحطيتلها النسخه الريلوديد اللى عندى ينفع ولا لازم احملها كلها من اوريجن:ah30:


بالنسبه للمشاركات اعتقد 100 و المفروض يكون كاتبلك ....

بالنسبه للنسخه الريلود لو النت عندك كويس و سريع فالافضل انك تحملها مباشره من اوريجين و لو لأ يبقي حملها

من اوريجين لحد مثلاً 2% ثم تعمل Pause و تخرج من اوريجين ثم تسطب نسخه نظيفه من الريلود اللي عندك

و تقوم واخدها كوبي و تحطها مكان اللي اوريجين بيحملها ( بدون مسح اللي اوريجين حمله ) و توافق علي الاستبدال

( و بدون وضع اي كراك ) و بعد لما تحطها كوبي

( المفروض اللعبه بتنزل داخل فولدر Origin\Origin Games و يا ريت تغير مكانه من ال C الي أي مكان اخر )

شغل اوريجين و هوه حيكمل علي اللي حيلاقيه و لما يخلص خالص اعمل Repair Install للعبه

عن طريق Right Mouse علي ايقونه اللعبه Thumbnail

و بعدها شغل اللعبه و شوف .......

muradsharm
28-04-2012, 01:53
:D:D:D


http://img713.imageshack.us/img713/2795/ronaldomessi.jpg

Libya 7urra
28-04-2012, 02:12
أخ مراد
قمت بقفل الابديت , لانه يعطيني 4.5 جيجا , لا اعلم لماذا
ولكن سطبت اللعبة من جديد وحذفتها عن طريق الاوريجين , حيث قمت بوضع النسخة الاحتياطية في ملف الاوريجين , ولكن عندما ادخل في موقع الباتل لوج يطلب مني تحديث اللعبة
ما الحل اذا ؟

muradsharm
28-04-2012, 02:48
أخ مراد

قمت بقفل الابديت , لانه يعطيني 4.5 جيجا , لا اعلم لماذا

ولكن سطبت اللعبة من جديد وحذفتها عن طريق الاوريجين , حيث قمت بوضع النسخة الاحتياطية في ملف الاوريجين

, ولكن عندما ادخل في موقع الباتل لوج يطلب مني تحديث اللعبة

ما الحل اذا ؟

بعض الاشياء التي من المفترض اتباعها ....

1- uninstall البلاجين اللي نازل للباتل لوج ...

2- نزله من جديد و سطبه ...

3- اعمل ريبير للعبه ( هام ) ...

4 - الغي خاصيه Cloud Storage ....

5- لو منفعش اي حاجه من دول حاول تنزل الابديت الاخير 47 ميجا مانوال ....

Mohamed.Ashmawy
28-04-2012, 02:51
شباب لو سمحتم يرجى الالتزام بالموضوع و انه مخصص لباتليلد فقط

@7oud
28-04-2012, 11:45
http://www.youtube.com/watch?v=qqsl7cx9jIg


هو ده زومبى ؟!!

Libya 7urra
28-04-2012, 13:50
أخ مراد..........:)
الحمد لله اتحلت المشكلة بعدما عملت ريبير للعبة ونزل الابديت حجمه 47 ميجا :ah4:
شكرا جزيلا لك اخي , جزاك الله خيرا

muradsharm
28-04-2012, 15:01
هو ده زومبى ؟!!


دول شكلهم بيلعبوا سكاكين فقط ضد ناس معاهم اسلحه ...

بيخترعوا ( يا ريت ندخل نخترع زيهم شويه :D )

loai abuali
28-04-2012, 17:12
هههههههه بس والله فكرتهم حلوة خلينا نجربها :D

loai abuali
28-04-2012, 18:31
شباب عندي مشكلة ,,, كل ما افوت عاللعبة بتشتغل و بلعب عادي تقريبا 10 دقايق و بعدها بتسكر و عملت ريبير للعبة و عالفاضي !!!!!! :mad:

EGY-F0X
28-04-2012, 19:26
هل فى اى رساله بتظهرلك على الباتل لوج بعد قفل اللعبه
وتقريبا المشكله عندك من البانك بستر قم بتحديثه

re madrid al
29-04-2012, 02:06
شباب ممكن اسماء اقوى انواع الرشاش و الشوت جن
وافضل الاضافات عليها

@7oud
29-04-2012, 14:17
اللعبه بقالها فتره معايا مش عارف العب راوند كاملة
بتقف مره واحده تتجمد ومينفعش اطلع الا ب ALT +F4
او CTRL+ALT_DELETE
حملت ويندوز 64 بتحديثات شهر ابريل وهنا بدأت المشكلة
فضلت كذا يوم ورجعت تانى لل 32 وبرضو نفس المشكلة
اللعبه تتجمد وتثبت على منظر ومينفعش اطلع الا بالخيارات اللى قولتها ^^
وحدثت البانك باستر لأخر تحديث
فى حل للمشكلة دى ؟!!