المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : اريد افضل بورده لل amd في حدود 500 جنيه



smartshark
28-04-2012, 00:48
السلام عليكم

انا عندي بورده M4A88T-M


بس للأسف حصل مشكلة في البورده ووديتها للضمان ورجعوهالي وفيها نفس الأرور بتفصل لوحدها كل شويه وحاجة والله متعبه بالرغم من اني عارف انها نضيفه بس مش عارف عملت كده ليه معايا

علشان ما طولش انا زهقت من الصيانه فقررت اني اجيب واحده جديد في حدود 500 جنيه او اقل فياريت تنصحوني بحاجة حلوه وياريت يكون الأقترح جيجابايت او اسوس مع مأني اتعقدت من الأسوس

مواصفات جهازي الحالية

رام 8 جيجا دي دي رام 3
وبروسيسور AMD Phenom 555 Black
وهرد ويسترن تيرا
شكراً ليكم جداً

khaled_sha6er
28-04-2012, 03:08
قبل ان تشترى حاول مع الوكيل فمن حقك استبدال البورده اذا كان عيب مصنعى
ياريت توضح المشكله شويه فمن الممكن ان يكون العيب من شئ اخر ؟؟

Da WildwildEast
28-04-2012, 03:53
المشكلة اللي عندك تقريبا في power supply، البوردة مش متغذية كويس و عشان كدة بتفصل
بلاش تجيب بوردة تانية الا لما تتأكد ان العيب مش في الباور، و الا نفس المشكلة هتيجي في اي بوردة

smartshark
29-04-2012, 14:54
يا جماعة والله انا اتأكد وجبت بور سبلاي جديد وجبت كرت شاشة جديدة وجبت رامات جديدة وبرده نفس المشكلة بتحصل !
ووديت البورده مرتين للتوكيل ومع ذلك ما اتصلحتش مش عارف ايه الحل

smartshark
29-04-2012, 14:55
انا هروح اتأكد تاني بره الضمان عند حد بتاع صيانة علشان ابقى عملت ألي عليا بس استأذنكم تكتبولي ايه هي البورده البديلة علشان ابقى جاهز لو فقدت الأمل

smartshark
01-05-2012, 17:47
اي حد يقول اي حاجة طب :)

ASSASINO
01-05-2012, 20:03
Gigabyte GA-78LMT-S2P 360 LE

khaled_sha6er
03-05-2012, 01:40
انصحك ان تفتح موضوع فى قسم المشكلات وحلولها اولا لتتاكد انها من البورده
http://arabhardware.net/forum/forumdisplay.php?f=14
ياريت تشرح المشكله بشئ من التفصيل حتى نتمكن من مساعدتك
هل انت متاكد ان البروسيسور المشتت مثبتين بشكل جيد ؟؟

smartshark
03-05-2012, 02:28
Gigabyte GA-78LMT-S2P 360 LE


شكرااااا لحضرتك نورة الموضوع :)


انصحك ان تفتح موضوع فى قسم المشكلات وحلولها اولا لتتاكد انها من البورده
http://arabhardware.net/forum/forumdisplay.php?f=14
ياريت تشرح المشكله بشئ من التفصيل حتى نتمكن من مساعدتك
هل انت متاكد ان البروسيسور المشتت مثبتين بشكل جيد ؟؟

اولاً شكراً ان حضرتك تفاعلت معايا
انا متأكد ان المشتت مثبت كويس بس مش متأكد من البروسيسور انا اخر لما تعبت روحت وديت البورده بالبروسيسور بالمشتت للضمان وطلبت منهم انهم يحلوا المشكلة او يجبولي بورده جديدة

وفي انتظار ردهم