المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : [مصر] طلب نصيحه في التجمعتين دول ...



Amrosy
04-05-2012, 18:48
- أقصى ميزانية محددة: 1200 ~ 1600
- استخدامك للجهاز: ألعاب وتصفح
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:1366x768
- القطع التي تنوي شراءها: بروسيسور - ماذربورد --فيجا
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:هارد -ديفيدي - case - بور - رام
- ميعاد شراء الجهاز:خلال شهر 5
- مكان الشراء:الإسكندرية ،سوق الكمبيوتر بسموحه

التجميعه الأولى ::



570le
AMD Phenom™ II X2 560 3.3GHz Black Edition (http://www.********.com/product.php?id=13089)






340le
Gigabyte GA-78LMT-S2P Motherboard (http://www.********.com/product.php?id=8319)






550le
SAPPHIRE AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 (http://www.********.com/product.php?id=9481)





التجميعه الثانيه ::



AMD Phenom™ II X2 560 3.3GHz Black Edition (http://www.********.com/product.php?id=13089)570le


ASUS M4A78LT-M LE motherboard (http://www.********.com/product.php?id=13070)345le
SAPPHIRE AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 (http://www.********.com/product.php?id=9481) 550le


بعض الأسئلة:
هل فيه تجميعه أحسن من ديه بس يرجي عدم زيادة عن الميزانيه المحدده أيا كانت intel أو AMD ؟؟ وياريت يرجي كتبتها .

واللعبه إلي هتلعب معظم الوقت bf3 والموضوع ده (http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=259669)بصراحه شدني لتجميعه ديه وإعتقد نفس المواصفات صح ؟؟

هل باور hec(gamma) 350w هيكفي الجهاز بشكل جيد ؟؟

وهل رمات 2giga DDR2 800pass kingston تعمل علي البوردات ديه ؟؟ وعلي فكره ممكن اشتري ddr3 بدلا من ddr2 إن كانت لا تعمل علي هذه البوردات !!

وشكرا جزيلا لكم

ASSASINO
04-05-2012, 19:12
شكراً لالتزامك بقوانين القسم

ASRock H61M-HVS 325 LE

Intel® Core™ i3-2100 3.1GHz 700 LE

Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 70 LE

SAPPHIRE AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 520 LE

T : 1615 LE

تجميعة اخرى اذا تنوى تاجيل شراء البطاقة الرسومية ( كارت الشاشة )

ASRock H61M-HVS 325 LE

Intel® Core™ i5-2400 3.1GHz 1130 LE

Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 130 LE

T : 1585 LE





بعض الأسئلة:

هل باور hec(gamma) 350w هيكفي الجهاز بشكل جيد ؟؟

نعم المزود كافى مع التجميعات المذكورة

وهل رمات 2giga DDR2 800pass kingston تعمل علي البوردات ديه ؟؟ وعلي فكره ممكن اشتري ddr3 بدلا من ddr2 إن كانت لا تعمل علي هذه البوردات !!

نعم ستحتاج الى تغير الذواكر باخرى DDR3 لان البورده لا تدعم DDR2

Amrosy
04-05-2012, 19:40
يعني تجميعة intel الأولي تقدر تشغل اللعبه بنفس المواصفات إلي موجوده فالموضوع ده (http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=259669)

ASSASINO
04-05-2012, 20:59
يعني تجميعة intel الأولي تقدر تشغل اللعبه بنفس المواصفات إلي موجوده فالموضوع ده (http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=259669)

نعم تستطيع تشغبل جميع الالعاب ... كذلك معالج i3 2100 افضل من PhenomII X2 550