المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : تجميعة كيسة 2500جنيه



ميدو الرفاعي5
18-05-2012, 22:38
ازيكم يا شباب
انا ان شاء الله هشتري كيسة الأسبوع القادم

المواصفات

ASRock H61M-HVS 325 L.E

Intel® Core™ i3-2100 3.1GHz 700 L.E

Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v 140 L.E



Adata DashDrive™ Durable HD710 500GB USB 3.0 External HDD black 520 L.E



SAMSUNG 22X DVD-RW DL 105 L.E


NZXT Phantom 410 (black) Mid Tower Case 650L.E


T2440
ـعايز باور تجاري500w

كام يكون سعر الباور التجاري
وايه رايكم في الكيسة دي

ayman_2012
18-05-2012, 22:51
حلو البروسيسر بس في ده بش مش ده تقريبا يركب علي البورده واستني رأي الاعضاء
http://www.********.com/product.php?id=14368
ويستحسن تجيب باور اصلي علي الاقل 400 وات من شركه محترمه وتريح نفسك
واسمع كلام مجرب

sherif_ahmed
19-05-2012, 00:28
كان يفضل ان تكمل في الموضوع بتاعك

تجميعة كيسه 2000 جنيه (http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=293985)


عمتاً كان أفضل تقلل من الكيسه وتجيب الآتي

البرسيسور Intel® Core™ i5-2400 3.1GHz Processor السعر 1135 جنيه
كيسه بالباور Cooler Master Elite 371 case + 400w PSU السعر 350 جنيه
أو كيسه بدون باور Thermaltake Commander MS-I Mid Tower السعر 295 جنيه
وإذا كان إحتياجك للديفيدي علشان النسخه فقط ممكن تنزلها يالفلاشه

ميدو الرفاعي5
19-05-2012, 09:39
انا عايز اعرف لازم اشتري باور ولا ايه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وفي الكيسة 7مراوح هينفع يتوصلوا بالبور كلهم ولا لا ؟؟
عايز حد يرد بجد

ميدو الرفاعي5
19-05-2012, 11:54
عايز سعر باور تجاري جديد
يا جماعة محدش لي بيرض

khaled-nasr
20-05-2012, 02:41
سعره حوالي 50 تقريبا لكن صراحة هذا اسوا خيار ان تشتري معالج I3 بدلا من i5 و تشتري كيسة غالية لا فائدة لها تذكر الافضل ان تفعل مثل ما قال لك ا/شريف الفرق كبير بين i3 و i5 في الالعاب و المستقبل

ميدو الرفاعي5
20-05-2012, 13:26
معلش اسف كان لي سؤال كمان
Adata DashDrive™ Durable HD710 500GB USB 3.0 External HDD black520 L.E
الهارد ده خارجي صح ؟ماينفعش يتركب داخل الكيسة ولا لا؟؟؟
المازر بورد ايه فائدتها يعني اجيب حاجه زي دي ASRock 970 Extreme4 Socket AM3+ Motherboard ولا مالهاش لازمة ؟؟؟؟؟؟؟

ميدو الرفاعي5
20-05-2012, 14:17
ليه التاخير علشان حد يرض

prince_2000
20-05-2012, 14:26
معلش اسف كان لي سؤال كمان
Adata DashDrive™ Durable HD710 500GB USB 3.0 External HDD black520 L.E
الهارد ده خارجي صح ؟ماينفعش يتركب داخل الكيسة ولا لا؟؟؟
المازر بورد ايه فائدتها يعني اجيب حاجه زي دي ASRock 970 Extreme4 Socket AM3+ Motherboard ولا مالهاش لازمة ؟؟؟؟؟؟؟

الهارد خارجى ده عشان تتنقل بيه
والبوردة دى للـ Amd مش انتل

التجميعة فى حدود ميزانيتك ذى ما قال لك الاخوة

البرسيسور Intel® Core™ i5-2400 3.1GHz Processor السعر 1135 جنيه
كيسه بالباور Cooler Master Elite 371 case + 400w PSU السعر 350 جنيه
Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5000AAKX 500GB SATA 6GB/s 16MB Cache HDD (http://www.********.com/product.php?id=13872)450

ASRock H61iCafe Socket 1155 Motherboard 460
او البوردة دى
Gigabyte GA-P61A-D3 socket 1155 motherboard + 4GB USB FLASH 440

الرام



Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v 140

المجموع 2535

ومبروك مقدما
(http://www.********.com/product.php?id=9448)

ميدو الرفاعي5
20-05-2012, 23:27
طاب معلش
انا عندي كيسة تجارية pixel+350w
وهارد 160جيجا
هشتري ان شاء الله
Intel® Core™ i5-2500K 3.3GHz Processor (http://www.********.com/product.php?id=13084) 1300
Gigabyte GA-P61-USB3-B3 socket LGA1155 motherboard 480
Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v 140
واجل شراء الهارد لحد ما يرخص
وان شاء الله اشتري كيسة احترافية +باور اصلي +كارت شاشه بعد شهرين لحد ما اجمع الفلو س
ايه رأيكم يا شباب مستني الرد

ميدو الرفاعي5
20-05-2012, 23:28
هي البورده دي تركب عادي في الكيسة

ميدو الرفاعي5
20-05-2012, 23:35
معلش

هي motherboard asus p5kpl-cm لما اجي ابعها بكام جنبيه بالرامة اجيجا
inter 3.06ghz
بكام جنيه

khaled-nasr
21-05-2012, 00:15
طاب معلش
انا عندي كيسة تجارية pixel+350w
وهارد 160جيجا
هشتري ان شاء الله
Intel® Core™ i5-2500K 3.3GHz Processor (http://www.********.com/product.php?id=13084) 1300
Gigabyte GA-P61-USB3-B3 socket LGA1155 motherboard 480
Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v 140
واجل شراء الهارد لحد ما يرخص
وان شاء الله اشتري كيسة احترافية +باور اصلي +كارت شاشه بعد شهرين لحد ما اجمع الفلو س
ايه رأيكم يا شباب مستني الرد

هذه افضل اختيار لكن

المعالج قابل للكسر و البوردة لا تدعم الكسر

امامك خيارين كلاهما ممتاز

تجميعة تدعم الكسر
Intel® Core™ i5-2500K 3.3GHz Processor 1140 LE
ASRock Z75 Pro3 Socket 1155 Motherboard 750 LE

تجميعة لا تدعم الكسر
ASRock H61iCafe Socket 1155 Motherboard 460 LE
Intel® Core™ i5-2400 3.1GHz Processor 1140 LE

الاولي تدعم الكسر ام الثانية فلا و نصيحة لا تقل عن معالج I5 2400 طالما الميزانية متوفرة




بخصوص الكيسة هل الكيسة ضيقة جدا من الداخل ام لا و غالبا تركب بدون مشاكل

khaled-nasr
21-05-2012, 00:16
اسعار المستعمل لا اعلمها اسأل احد اعضاء المنتدي في قسم البيع

ميدو الرفاعي5
21-05-2012, 10:07
هذه افضل اختيار لكن

المعالج قابل للكسر و البوردة لا تدعم الكسر

امامك خيارين كلاهما ممتاز

تجميعة تدعم الكسر
Intel® Core™ i5-2500K 3.3GHz Processor 1140 LE
ASRock Z75 Pro3 Socket 1155 Motherboard 750 LE

تجميعة لا تدعم الكسر
ASRock H61iCafe Socket 1155 Motherboard 460 LE
Intel® Core™ i5-2400 3.1GHz Processor 1140 LE

الاولي تدعم الكسر ام الثانية فلا و نصيحة لا تقل عن معالج I5 2400 طالما الميزانية متوفرة




بخصوص الكيسة هل الكيسة ضيقة جدا من الداخل ام لا و غالبا تركب بدون مشاكل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ
Intel® Core™ i5-2500K 3.3GHz Processor
مش المعالج ده ب1300
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــــ
البورده دي لمعالجات AMD
ASRock Z75 Pro3 Socket 1155 Motherboard 750 LE
وبعديت علشان اكسر المعالج لازم اكسر اللوحة الام هي كمان
وبعدين ايه الفائدة من كسر اللوحة الام ايه ال يحصل

ميدو الرفاعي5
21-05-2012, 18:16
اين الردود يا شباب

prince_2000
21-05-2012, 18:27
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ
Intel® Core™ i5-2500K 3.3GHz Processor
مش المعالج ده ب1300
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــــ
البورده دي لمعالجات AMD
ASRock Z75 Pro3 Socket 1155 Motherboard 750 LE
وبعديت علشان اكسر المعالج لازم اكسر اللوحة الام هي كمان
وبعدين ايه الفائدة من كسر اللوحة الام ايه ال يحصل
البرسسور فعلا بـ 1300
والبوردة دى لانتل مش ايه ام دى مكتوب سكوت 1155 يعنى انتل
وكسر السرعة هو كسر البرسسور على لوحة ام تقبل الكسر بس كدة
بالتوفيق :)

ميدو الرفاعي5
21-05-2012, 18:33
البرسسور فعلا بـ 1300
والبوردة دى لانتل مش ايه ام دى مكتوب سكوت 1155 يعنى انتل
وكسر السرعة هو كسر البرسسور على لوحة ام تقبل الكسر بس كدة
بالتوفيق :)

شكرأ جد
ممفيش لوحة تدعم الكسر ب700

khaled-nasr
21-05-2012, 20:49
اسف علي الخطأ الغير مقصود
بخصوص اللوحة فهي تدعم الكسر اخي الكريم

ميدو الرفاعي5
21-05-2012, 20:54
اسف علي الخطأ الغير مقصود
بخصوص اللوحة فهي تدعم الكسر اخي الكريم

لوحة ايه

khaled-nasr
22-05-2012, 03:45
لوحة ASRock Z75 Pro3 Socket 1155 Motherboard 750 LE

ميدو الرفاعي5
22-05-2012, 17:51
هزود الميزانية كمان
ممكن كرت شاشه حلو ب700ج فقط
انا عندي ابور تجاري 350wمش هينفع اغيره
انا راح اشتري شاشة led 19بوصة دي خارج الميزانية طبعاً

ميدو الرفاعي5
22-05-2012, 19:03
معلش اخر سؤال اصل انا مش هشتري كمبيوتر كل يوم
ASRock H61M-HVS 325 L.E
دي فيها منافذ usp3
الكيسة فيها منافذ usp3البورده عادي لو مايكونش فيها ونشغل ال علي الكيسة

khaled-nasr
22-05-2012, 21:44
البوردة ليس بها منافذ USB3 اذا اردت لوحة بها منافذ USB3
Gigabyte GA-P61A-D3 socket 1155 motherboard
لا يوجد كارت من الفئة المتوسطة و يعمل علي مزود تجاري لذا من الافضل ان تؤجل شراء الكارت بعض الوقت لحين توفر الميزانية له


Gigabyte GA-P61A-D3 socket 1155 motherboard 440 LE
Intel® Core™ i5-2100 3.1GHz 1140 LE
Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5000AAKX 500GB SATA 6GB/s 16MB Cache HDD 450 LE
Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v 140 LE
Cooler Master Elite 371 case + 400w PSU 360 LE
SAMSUNG 22X DVD-RW DL 105 L.E

T:2635 LE

ميدو الرفاعي5
22-05-2012, 23:10
البوردة ليس بها منافذ USB3 اذا اردت لوحة بها منافذ USB3
Gigabyte GA-P61A-D3 socket 1155 motherboard
لا يوجد كارت من الفئة المتوسطة و يعمل علي مزود تجاري لذا من الافضل ان تؤجل شراء الكارت بعض الوقت لحين توفر الميزانية له


Gigabyte GA-P61A-D3 socket 1155 motherboard 440 LE
Intel® Core™ i5-2100 3.1GHz 1140 LE
Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5000AAKX 500GB SATA 6GB/s 16MB Cache HDD 450 LE
Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v 140 LE
Cooler Master Elite 371 case + 400w PSU 360 LE
SAMSUNG 22X DVD-RW DL 105 L.E

T:2635 LE
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــ
فهمني بس دلوقتي الكيسة فيها المنافذ دي بس البورده مافهاش يعني مش اعرف شغل usp3
ولا ايه

khaled-nasr
22-05-2012, 23:16
اذا كان بالكيسة منافذ و اللوحة ليس بها فلن تعمل و اذا لم يكن فالكيسة منافذ واللوحة بها لن تعمل و لكن يمكنك شراء شريحة بها منافذ USB3 اذا لم يكن في الكيسة و تضعها وسعرها حوالي 100 جنيه تقريبا