المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مصر-الإسكندرية- طلب تجميع جهاز فى حدود 2000 جنية



greenman2005
01-06-2012, 04:24
السلام عليكم و رحمة الله

- أقصى ميزانية محددة:2200
- استخدامك للجهاز:العاب حديثة
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها: 17 بوصه
- القطع التي تنوي شراءها: MotherBoard ,CPU,HD,Ram,Case,DVD R/RW
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:الشاشة و السماعات
- ميعاد شراء الجهاز: فى خلال اسبوع
- مكان الشراء:الإسكندرية
- محل سكنك: (الإسكندرية)

برجاء مراعاة ان تكون التجميعة AMD
و ان تكون الMotheBoard ذات إمكانيات عاليه لتحديثها مستقبليا
و أن يكون هناك تجميعه أخرى يكون فيها البروسيسور أعلى
أسف على الإطاله
و لكم جزيل الشكر

sherif_ahmed
01-06-2012, 07:20
مرحباً بك أخي الكريم
ضمن أسرة عرب هاردوير
وشكراً لألتزامك بالقوانين
الصراحه صعب تحقيق طلباتك في ظل هذه الميزانيه
إليك هذا الإقتراح

AMD Phenom™ II X2 560 3.3GHz Black Edition ..... 570 LE
Gigabyte GA-78LMT-S2P ..... 340 LE
Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 ..... 140 LE
WD Caviar BLUE WD5000AAKX 500GB ..... 420 LE
SAPPHIRE AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 ..... 540 LE
Cooler Master Elite 310 case + 400w PSU ..... 340 LE
Total ..... 2350 LE

أو تجيب البرسيسور ده
AMD FX-4100 3.6GHz Quad Core 12MB Processor AM3+ ..... 720 LE
النسخه بتنزل بالفلاشه
القطع المذكوره من شركة ماكسميم هاردوير الأسكندريه
العنوان هنـــا (http://www.********.com/store.php?storeid=160)

khaled-nasr
01-06-2012, 17:00
و اذا كان استخدامك للالعاب فقط و تستطيع زيادة الميزانية استبدل المعالج و اللوحة ب
ASRock H61M-HVS Motherboard 325 LE
Intel® Core™ i3-2120 3.30GHz Processor 720 LE

greenman2005
02-06-2012, 02:15
الف شكر على سرعة الرد
بس هل الموذر بورد دى مش ضعيفة شوية ؟؟
و شكرا مرة تانية

greenman2005
02-06-2012, 03:11
سؤال . يعنى ايه النسخة بتنزل بالفلاشة ؟

sherif_ahmed
02-06-2012, 08:12
الف شكر على سرعة الرد
بس هل الموذر بورد دى مش ضعيفة شوية ؟؟
و شكرا مرة تانية



البورده ممتازه أخي الكريم

وإذا جبت إنتل أفضل طبعاً

sherif_ahmed
02-06-2012, 08:15
سؤال . يعنى ايه النسخة بتنزل بالفلاشة ؟


يعني إذا كان إستخدامك للديفيدي لتسطيب نسخة الويندوز فقط ممكن تستغني عنه دلوقت
لأنها ممكن تنزل عن طريق الفلاشه

greenman2005
03-06-2012, 01:54
الف شكر على سرعة الرد