المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : اخطاءت فى عملية تجميع الجهاز



hamza1983
02-06-2012, 17:57
لقد قمت بشراء تجميعة للكمبيوتر و المشكلة انى لم اوفق فى شراء الراامات المناسبة للوحة الام لان اللوحة التى اشتربتها تدعم سرعة 1333 mhz والرامات التى قمت بتركيبها سرعتها 1600 mhz و حجمها 8 GO و المعالج من نوع i3-2100 نضام التشغيل windows 7 64 bit
المهم انا قلق بسبب عدم توافق سرعة الرامات م ع اللوحة الام و هل هناك ضرر على المكونات
مع العلم ان المحلات التى تبيع اجهزة الاعلام الالى فى الجزائر لا يضمن لك استبدال اى قطعة بعد اخراجها من العلبة و تركيبها اى لا يوجد ضمان على السلعة :mad:
سارفق صور بمواصفات الجهاز و اتمنى من الخبراء ان يعطونى رايهم

http://im16.gulfup.com/2012-06-02/133864965728.jpg


http://im16.gulfup.com/2012-06-02/1338649657659.jpg


http://im16.gulfup.com/2012-06-02/13386496576510.jpg


http://im21.gulfup.com/2012-06-02/1338649908731.jpg


http://im21.gulfup.com/2012-06-02/1338649908502.jpg


http://im21.gulfup.com/2012-06-02/1338649908903.jpg


http://im21.gulfup.com/2012-06-02/1338649908414.jpg


http://im16.gulfup.com/2012-06-02/1338649656391.bmp


http://im16.gulfup.com/2012-06-02/1338649656332.bmp


http://im16.gulfup.com/2012-06-02/1338649656853.bmp


http://im16.gulfup.com/2012-06-02/1338649656224.bmp


http://im16.gulfup.com/2012-06-02/1338649657885.bmp


http://im16.gulfup.com/2012-06-02/1338649657236.bmp


http://im16.gulfup.com/2012-06-02/1338649657127.bmp

osama.m
02-06-2012, 18:11
انا كان عندي نفس السؤال بردو بس انا لسة مجمعتش الجهاز و الاعضاء قالوا ان الرامه هتشتغل بتردد 1333 مفيش مشاكل

http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=296563&highlight=

hesho251
03-06-2012, 03:24
عادى مفيش اى قلق من الموضوع دة الرامات هشتشغل بتردد 1333

sherif_ahmed
03-06-2012, 05:13
عادى مفيش اى قلق من الموضوع دة الرامات هشتشغل بتردد 1333



نفس الكلام