المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : إستشارة سريعة لدي بورده و عاوز لها بروسيسور



KIMOFIFA
11-06-2012, 16:58
لدي بورده gigabyte 780g ds2h و رامات DDR2 BUS 800

و عاوز أشتري بروسيسور من دول :-

** AMD Phenom II X4 940 Black Edition لكن حيكون إمكانياته أكبر من البورده ؟
يعني ممكن ما أستفيدش بكل إمكانياته و للا لأ

** AMD phenom x4 9550
و ده سعرة حيبقي أرخص

أقصى ميزانية محددة: 550
- استخدامك للجهاز: ألعاب
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:900*1440
- القطع التي تنوي شراءها: بروسيسور
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم: باقي الجهاز
- ميعاد شراء الجهاز:اليوم
- مكان الشراء:القاهرة
- محل سكنك : المنصورة
وشكرااااااااا

Red Fire
11-06-2012, 17:38
اهلا وسهلا بك اخى الكريم فى منتدى عرب هارد وير
لكى نتمكن من مساعدتك عليك الالتزام بقوانين المنتدى .... وهيا كالأتى



نموذج الموضوع يكون كالتالى:
- يجب الإلتزام بهذا النموذج حرفياً فى أى طلب من طلبات تجميع الاجهزة، أى موضوع لم يلتزم بهذا النموذج سيتم حذفه مباشرة!

- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
- القطع التي تنوي شراءها:
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:
- مكان الشراء:
- محل سكنك: ( يكفى إسم البلد او المحافظه و لا يشترط العنوان بالتفصيل )

ملحوظة: لا يسمح باستخدام أكثر من 3 ألوان في الموضوع، أو أن يزيد حجم الخط عن 3 .

Red Fire
11-06-2012, 19:07
شكرا لالتزامك بالقوانين اخى الكريم

الافضل طبعا هوا AMD Phenom II X4 940 Black Edition
لأنة تصميم احدث و طبعا ال Core Clock اعلى (3 GHz)
والبوردة بتاعتك تدعمه ويمكنها الاستفاده من كل امكانيته

ولكن بما ان اهتمامك الاول بالالعاب
فياريت لو تذكر لينا موديل كارت الشاشة بتاعك و كمان موديل البروسيسور الحالى والباور اللى بتسخدمه .... واحنا نقولك الافضل لك

واعتقد ان الاتنين بروسيسور مش متوفرين فى سوق القطع الجديدة .... وممكن تحصل على اى منهم فى سوق المستعمل عن طريق اللينك دا
http://arabhardware.net/forum/forumdisplay.php?f=46

KIMOFIFA
11-06-2012, 20:15
شكرا لالتزامك بالقوانين اخى الكريم

الافضل طبعا هوا AMD Phenom II X4 940 Black Edition
لأنة تصميم احدث و طبعا ال Core Clock اعلى (3 GHz)
والبوردة بتاعتك تدعمه ويمكنها الاستفاده من كل امكانيته

ولكن بما ان اهتمامك الاول بالالعاب
فياريت لو تذكر لينا موديل كارت الشاشة بتاعك و كمان موديل البروسيسور الحالى والباور اللى بتسخدمه .... واحنا نقولك الافضل لك

واعتقد ان الاتنين بروسيسور مش متوفرين فى سوق القطع الجديدة .... وممكن تحصل على اى منهم فى سوق المستعمل عن طريق اللينك دا
http://arabhardware.net/forum/forumdisplay.php?f=46

شكراااااااااااا
كارت شاشة 5770
بروسيسور فينوم x3 8450
POWER HEC 600

Red Fire
11-06-2012, 22:16
تمام ممكن تغير البروسيسور دلوقتى
بس فيه سؤال هنا .... انت بتغير البروسيسور عشان عنق الزجاجة و لا لسبب تانى؟؟
وحاول فى اقرب وقت تغير الكارت عشان تحس بفرق كبير فى الالعاب ... وممكن تبقى تجيب الكارت دا
SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 + 8GB USB Flash ... 840 LE