المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : اريد تجميع كيسه في حدود 2000 جنيه



smartshark
13-06-2012, 16:31
السلام عليكم ورحمة الله

لو سمحت عاوز رأيكم في تجميعة كيسه كامله بس من غير الرامات لأن انا عندي 8 جيجا رام دي دي رام 3

يعني محتاج بورده, بروسيسور , كرت شاشة, الكيسه نفسها بقى

بس عاوز البروسيسور يكون انتل لأن انا عندي AMD ومش مبسوط بيها خالص وكرهتها

الكيسه للألعاب والجرافيكس وتكون في حدود 2000 جنيه ممكن تزيد 200 او 300 لو في حاجة هتفرق في الأداء طبعاً

شكرأً وجزاكم الله عنى كل خير

Red Fire
13-06-2012, 16:37
اهلا وسهلا بك اخى الكريم فى منتدى عرب هارد وير
لكى نتمكن من مساعدتك عليك الالتزام بقوانين المنتدى .... وهيا كالأتى



نموذج الموضوع يكون كالتالى:
- يجب الإلتزام بهذا النموذج حرفياً فى أى طلب من طلبات تجميع الاجهزة، أى موضوع لم يلتزم بهذا النموذج سيتم حذفه مباشرة!

- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
- القطع التي تنوي شراءها:
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:
- مكان الشراء:
- محل سكنك: ( يكفى إسم البلد او المحافظه و لا يشترط العنوان بالتفصيل )

ملحوظة: لا يسمح باستخدام أكثر من 3 ألوان في الموضوع، أو أن يزيد حجم الخط عن 3 .

smartshark
13-06-2012, 16:40
شكراً لحضرتك ودي المعلومات الناقصة الباقي موجود في الموضوع

- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها: LCD Dell 17 inch



- مكان الشراء: القاهرة



- ميعاد شراء الجهاز: خلال شهر

Red Fire
13-06-2012, 16:48
شكرا لالتزامك بالقوانين اخى الكريم

اليك هذا الاقتراح
Intel® Core™ i3-2120 3.30GHz Processor ... 710 LE
ASRock H61M-DGS Socket 1155 Motherboard ... 290 LE
SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 + 8GB USB Flash ... 840 LE
Thermaltake V3 BLACK EDITION mid tower + 450w PSU ... 420 LE
Total ... 2260 LE

فيه سؤال هنا .... الـ 8 جيجا رامات عبارة عن كام قطعة؟؟؟

القطع كلها متوافرة فى سوق العصر
فى محلات Maximum Hardware ولمعلومات اكتر اضغط هنا (http://www.********.com/store.php?storeid=157)
او محلات High End ولمعلومات اكتر اضغط هنا (http://www.********.com/store.php?storeid=160)

smartshark
13-06-2012, 16:54
شكراً لأهتمام حضرتك وردك
الرامات 3 قطع .. 2 في 2 جيجا وواحده 4 جيجا

طيب هو انا لو جبت Intel I5 2500k هيفرق في الأداء بشكل كبير ؟


شكرا لالتزامك بالقوانين اخى الكريم

اليك هذا الاقتراح
Intel® Core™ i3-2120 3.30GHz Processor ... 710 LE
ASRock H61M-DGS Socket 1155 Motherboard ... 290 LE
SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 + 8GB USB Flash ... 840 LE
Thermaltake V3 BLACK EDITION mid tower + 450w PSU ... 420 LE
Total ... 2260 LE

فيه سؤال هنا .... الـ 8 جيجا رامات عبارة عن كام قطعة؟؟؟

القطع كلها متوافرة فى سوق العصر
فى محلات Maximum Hardware ولمعلومات اكتر اضغط هنا (http://www.********.com/store.php?storeid=157)
او محلات High End ولمعلومات اكتر اضغط هنا (http://www.********.com/store.php?storeid=160)

Red Fire
13-06-2012, 17:02
طالما ان الرامات 3 قطع
يبقى استبدل اللوحة اللى فى التجميعة باللوحة دى
ASRock H61iCafe Socket 1155 Motherboard ... 460 LE

وبالنسبة للاستفسارك عن المعالج
طبعا لو جبت I5 2500K (يدعم كسر السرعة)هيكون فيه فرق كبير فى الاداء ... بس بردة هيكون فيه فرق كبير فى السعر
وفى الحالة دى هتحتاج ان تجيب لوحة تدعم كسر السرعة وكمان تزود الباور عشان تضمن الاستقرار وهتكون التجميعة بالشكل دا
Intel® Core™ i5-2500K 3.3GHz Processor ... 1290 LE
ASRock Z77 Extreme4 Socket 1155 Motherboard ... 1050 LE
SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 + 8GB USB Flash ... 840 LE
HEC (Gamma) 500w PSU ... 320 LE
Thermaltake Commander MS-I Mid Tower Desktop Case ... 295 LE
Total ... 3795 LE

smartshark
13-06-2012, 17:11
شكراً جدا جداً ليك :)
ربنا يجزيك خير

khaled-nasr
13-06-2012, 19:23
اخي الكريم اذا كان استخدامك الجرافيكس بشكل كبير فالافضل الا تقل عن I5 2400 لان I3 2120 لن يكون جيد مثل I5 2400 و يمكنك استبدال المعالج ب Intel® Core™ i5-2400 3.30GHz Processor 1140 LE مع لوحة ASROCK CAFE