المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : (مصر) طلب تجميع جهاز للالعاب فقط ميزانية 3000 جنيه / عنوان معدل



HotNCold
26-06-2012, 00:08
السلام عليكم

- أقصى ميزانية محددة: 3000 جنية مصرى
- استخدامك للجهاز: للالعاب فقط ( اونلاين وعاديه مثل crysis / syndicate الخ..
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها: 19 بوصه LCD
- القطع التي تنوي شراءها: كيسة فقط
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم: الهارد
- ميعاد شراء الجهاز: لا يوجد وقت معين
- مكان الشراء: مصر - الاسكندرية
- محل سكنك: مصر - الاسكندريه


ويا ريت اللى يقولى على الحاجات يقولى على محل كويس بيبيعها

Red Fire
26-06-2012, 00:43
اهلا بك اخى الكريم .... وشكرا على التزامك بالقوانين

لو الميزانية لا تشمل الشاشة ... اليك هذا الاقتراح
Intel® Core™ i5-3550 Ivy Bridge 3.3GHz 6MB Cache ... 1380 LE
ASRock H61M-DGS Socket 1155 Motherboard ... 290 LE
Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz CL9 ... 140 LE
SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 ... 830 LE
Cooler Master Elite 371 case + 400w PSU ... 350 LE
Total ... 2990 LE


القطع كلها متوافرة فى سوق العصر
فى محلات Maximum Hardware ولمعلومات اكتر اضغط هنا (http://www.********.com/store.php?storeid=157)
او محلات High End ولمعلومات اكتر اضغط هنا (http://www.********.com/store.php?storeid=160)

HotNCold
26-06-2012, 09:04
طيب اخى اذا انا كن انوى كسر سرعه البروسيسور وال فيجا , فهل يكمن كسره بهذه المواصافات :)

وهل البروسيسور اللى حضرتكـ كاتبو مناسب للالعاب فقط ؟ بحيث ان الجهاز سيكون للالعاب بشكل كامل , لانى سمعت ان شكره انفيديا احسن من ati aw saphhire و لو الفيجا زادت ل 2 جيجا حيبقى الاجمالى كام ؟
شكرا ليك

S.T.A.L.K.E.R
26-06-2012, 10:12
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
أولا أخي البورد يلي حاطتلك ياها بالتجميعة ليست مخصصة لكسر السرعة وثانيا المعالج يمكن كسر سرعته لكن ليس عن طريق معامل الضرب لأنه مقفل في جميع معالجات ما عدا الأصدارات التي تنتهي بـ K وأنما يتم الكسر عن طريق BCLK لكنه يحتاج إلى خبرة
بالنسبة للألعاب فهو جيد بل ممتاز
أ

HotNCold
26-06-2012, 10:19
ممتاز للالعاب ؟ فهل يكمن زيادة البروسيسور والفيجا واعطائى الاجمالى :) انا اريده خارق بالنسبه للالعاب فانا لا احتاجه فى البرمجه او التصميم :) فقط للالعاب :)

Red Fire
26-06-2012, 11:57
المعالج كافى جدا للالعاب وللمستقبل
ولوعايز معالج يدعم كسر السرعة هتحتاج انك تغير الرامة والبوردة لواحدة تدعم الكسر ... وممكن تجيب المعالج والبوردة والرامة دول
Intel® Core™ i5-2500K 3.3GHz Processor ... 1280 LE
ASRock Z77 Extreme4 Socket 1155 Motherboard ... 1050 LE
G.skill Ripjaws 4GB (1 x 4GB) DDR3 1600 CL9 ... 175 LE

بالنسبة للفيجا لو تقدر تزود و تجيب الفيجا دى يكون احسن
SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 ... 1450 LE

وساعتها هتحتاج تغير الكيسة والباور وتجيب دول
Thermaltake Commander MS-I Mid Tower Desktop Case ... 295 LE
HEC (Gamma) 500w PSU ... 320 LE

وكدا هيكون الاجمالى
Total ... 4570 LE

HotNCold
26-06-2012, 12:07
الاجمالى ده , بعد تغير الفيجا و الحاجات اللازمة للكسر :) طيب معلش منغير كسر الحاجات اللازمة تبقا كام ؟ :) اسف على الازعاج

HotNCold
26-06-2012, 12:08
و ياريت تكتبلى الحاجات النهائيه :) علشان ان شاء الله فى خلال الاسبوع ده او اللى جى اجيب الجهاز :)

Red Fire
26-06-2012, 12:19
لا يوجد اى ازعاج اخى الكريم ... واليك التجميعة النهائية
Intel® Core™ i5-3550 Ivy Bridge 3.3GHz 6MB Cache ... 1380 LE
ASRock H61M-DGS Socket 1155 Motherboard ... 290 LE
Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz CL9 ... 140 LE
SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 ... 1450 LE
Thermaltake Commander MS-I Mid Tower Desktop Case + 450W PSU ... 410 LE
Total ... 3670 LE

وبما انك مش هتكسر السرعة يكفيك باور بقدرة 450 وات مع الكارت HD 7850

HotNCold
26-06-2012, 12:45
الف شكر :) ربنا يخليكـ

HotNCold
26-06-2012, 14:22
كنت عايز اعرف البوردة ازروك احلا ولا جيجا بايت :) اخر سوال

Red Fire
26-06-2012, 16:59
الاتنين ممتازين اخى الكريم
والميزة فى ASRock انها تحقق معادلة السعر مقابل الاداء ... يعنى بأقل سعر بتحصل على افضل اداء
ولو حابب تشترى بوردة Gigabyte ممكن تشترى اللوحة دى
Gigabyte GA-H61M-S2P-B3 Socket 1155 motherboard ... 355 LE

matador10
26-06-2012, 18:09
تجميعة الأخ ريد فاير حلوة
بس
البوردة مفيهاش يو إس بى 3 ولا ساتا 3
فالأفضل إنه يجيب ال ivybridge 3450 ب1200ج
ويخلى الفرق فى البوردة ويجيب asrock h61icafe

Red Fire
26-06-2012, 18:23
شكرا لك اخى الكريم matador10 (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11249118)
ولكن الـ ASRock H61 iCafe لا تدعم الـ I5-3450 على الـ BIOS الافتراضى
وبالنسبة للتقنيات زى USB 3 و SATA 3 فهيا مش مؤثرة اوى وخصوصا ان صاحب التجمية هيستخدم هارد HDD
فالافضل انه يجيب المعالج الـ 3550 لأنه هيفرق معاه فى الاداء