المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : [القاهره] كيسة فقط ب 1000 جنيه للالعاب



الصفحات : [1] 2

karimkapo
30-11-2012, 18:20
- أقصى ميزانية محددة:1000
- استخدامك للجهاز:العاب
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:عندي شاشة 17 عادية
- القطع التي تنوي شراءها:كيسة فقط
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:لا يوجد
- ميعاد شراء الجهاز:غدا السبت ان شاء الله
- مكان الشراء:مول سوق العصر روكسي ولو فى مكان افضل فى القاهره اروح عادي ان شاء الله
- محل سكنك: (القاهره )

karimkapo
30-11-2012, 18:24
وعاوز اعرف الهارد ال1000 عامل كام وال2000 عامل كام ؟؟؟؟ ده خارج الكيسة طبعا بس الهارد عاوز حاجة نظيفة؟؟

SplinteRZ
30-11-2012, 20:34
MSI N520GT-MD1GD3/LP 255 LE

Intel® Pentium G645 2.90GHz 3MB Cache 360 LE

ASRock H61M-DGS Socket 1155 Motherboard 290 LE

Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v 120 LE

Total : 1025 LE


بالنسبة للكيسة والباور هاتهم تجاري لان جهازك مش مستاهل باور اصلي لان الكارت مش محتاج .


--------------------------------------

بالنسبة بقى للهارد السعر مش بيتحدد على السعة بس هو بيتحدد على النوع والسعة وسرعة نقل والكاش وحاجات تانية ,

بس عامة يعني عندك :

Western Digital (WD) Caviar BLUE WD10EZEX 1TB SATA 6Gb/s 7200 RPM 64MB Cache HDD

ده واحد تيرا بـ 500 جنيه

وعندك نوع تاني واحد تيرا برده

Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 SATA 6Gb/s HDD

ده بـ 455 جنيه

وفي هارد 2 تيرا :

Western Digital (WD) Caviar Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s HDD

بـ 1085 جنيه

وفي نوع تاني

Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM SATA 6GB/s 64MB Cache

بـ 620 جنيه

Mahmoud Essam
01-12-2012, 00:29
- أقصى ميزانية محددة:1000
- استخدامك للجهاز:العاب
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:عندي شاشة 17 عادية
- القطع التي تنوي شراءها:كيسة فقط
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:لا يوجد
- ميعاد شراء الجهاز:غدا السبت ان شاء الله
- مكان الشراء:مول سوق العصر روكسي ولو فى مكان افضل فى القاهره اروح عادي ان شاء الله
- محل سكنك: (القاهره )
مرحبا بك أخى الكريم و أنصحك بهذه التجميعة :
Intel® Core™ i3-3220 Ivy Bridge 3.3GHz : 735 LE
ASRock H61M-DGS Socket 1155 : 290 LE
Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz CL9 : 120 LE
TOTAL : 1145 LE
مع اى كيس تجارى بباور تجارى و بالنسبة للهارد فأنصحك بهذا الهارد Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 SATA 6Gb/s HDD بسعر 460 ج و كرت GT520 لا تتوقع منه الكثير و أدائه لا يفرق كثيرا عن الكرت المدمج بمعالج I3 3220 و هو HD 2500 فأنصحك بشراء هذه التجميعة و ابقى اشترى كرت شاشة محترم فى المستقبل .

karimkapo
01-12-2012, 11:46
MSI N520GT-MD1GD3/LP 255 LE

Intel® Pentium G645 2.90GHz 3MB Cache 360 LE

ASRock H61M-DGS Socket 1155 Motherboard 290 LE

Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v 120 LE

Total : 1025 LE


بالنسبة للكيسة والباور هاتهم تجاري لان جهازك مش مستاهل باور اصلي لان الكارت مش محتاج .


--------------------------------------

بالنسبة بقى للهارد السعر مش بيتحدد على السعة بس هو بيتحدد على النوع والسعة وسرعة نقل والكاش وحاجات تانية ,

بس عامة يعني عندك :

Western Digital (WD) Caviar BLUE WD10EZEX 1TB SATA 6Gb/s 7200 RPM 64MB Cache HDD

ده واحد تيرا بـ 500 جنيه

وعندك نوع تاني واحد تيرا برده

Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 SATA 6Gb/s HDD

ده بـ 455 جنيه

وفي هارد 2 تيرا :

Western Digital (WD) Caviar Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s HDD

بـ 1085 جنيه

وفي نوع تاني

Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM SATA 6GB/s 64MB Cache

بـ 620 جنيه





تسلم وبارك الله فيك :)

karimkapo
01-12-2012, 11:48
مرحبا بك أخى الكريم و أنصحك بهذه التجميعة :
Intel® Core™ i3-3220 Ivy Bridge 3.3GHz : 735 LE
ASRock H61M-DGS Socket 1155 : 290 LE
Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz CL9 : 120 LE
TOTAL : 1145 LE
مع اى كيس تجارى بباور تجارى و بالنسبة للهارد فأنصحك بهذا الهارد Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 SATA 6Gb/s HDD بسعر 460 ج و كرت GT520 لا تتوقع منه الكثير و أدائه لا يفرق كثيرا عن الكرت المدمج بمعالج I3 3220 و هو HD 2500 فأنصحك بشراء هذه التجميعة و ابقى اشترى كرت شاشة محترم فى المستقبل .

تمام تسلم ايديكم

karimkapo
01-12-2012, 13:40
معلش انا فهمت من ابن خالتي غلط هو عاوز الكيسة كلها شاملة الهارد وكل حاجة عشان هو مش معاها غير 1000 جنية فقط ومعندهوش امكانية اكتر من كده ؟؟ فمعلش عاوزين كيسة شاملة الهارد والصندوق والباور ؟؟بس ياريت فى اقرب وقت عشان هننزل بعد العشاء ان شاء الله

كريم النحال
01-12-2012, 15:51
Intel® Celeron G550 2.6GHz 2MB Cache Processor 265 LE
ASRock H61M-DGS Socket 1155 Motherboard 290 LE
Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v 65 LE
WD Caviar BLUE WD5000AAKX 500GB SATA 6GB/s 16MB Cache HDD 365 LE
مع أرخص كيسة تجارية بباور تجاري ب 100 جنيه
Total 1085 LE

karimkapo
01-12-2012, 19:59
Intel® Celeron G550 2.6GHz 2MB Cache Processor 265LE
ASRock H61M-DGS Socket 1155 Motherboard 290 LE
Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v 65 LE
WD Caviar BLUE WD5000AAKX 500GB SATA 6GB/s 16MB Cache HDD 365 LE
مع أرخص كيسة تجارية بباور تجاري ب 100 جنيه
Total 1085 LE


تسلم بارك الله فيك

karimkapo
02-12-2012, 01:16
انا جبت هارد مكتوب عليه Western Digital SATA / 64MB Cashe ايه رايكم فيه؟؟

karimkapo
02-12-2012, 01:29
الهارد لسه متغلف زي ما هو ؟؟؟يعني لو الSeagate Barracuda ST1000DM003 احسن ممكن ارجعه واجيب التاني ان شاء الله ياريت حد يفدني بارك الله فيكم

karimkapo
02-12-2012, 10:26
الهارد لسه متغلف زي ما هو ؟؟؟يعني لو الSeagate Barracuda ST1000DM003 احسن ممكن ارجعه واجيب التاني ان شاء الله ياريت حد يفدني بارك الله فيكم

Ahmed Barakat96
02-12-2012, 12:36
الهارد كويس ، لكن لو لقيت السيجيت هاته افضل ..
ولكن ركز في الموديل ST1000DM003 في موديل تاني ينتهي بـ 24AS وحش متجبهوش :D
يعني لو لقيت الموديل الحلو هاته ، لو ملقتهوش خليك مع الويسترن الي عندك ، اداءه قريب جداً من السيجيت ، عن تجربه ..

Mahmoud Essam
02-12-2012, 13:19
انا جبت هارد مكتوب عليه Western Digital SATA / 64MB Cashe ايه رايكم فيه؟؟
لونه اية أخى هل اسود ام ازرق ام اخضر ؟؟ لو اخضر يبقى رجعه احسن لان سرعته قليلة و أشترى السيجيت افضل .

karimkapo
02-12-2012, 13:24
الهارد كويس ، لكن لو لقيت السيجيت هاته افضل ..
ولكن ركز في الموديل ST1000DM003 في موديل تاني ينتهي بـ 24AS وحش متجبهوش :D
يعني لو لقيت الموديل الحلو هاته ، لو ملقتهوش خليك مع الويسترن الي عندك ، اداءه قريب جداً من السيجيت ، عن تجربه ..
تمام بارك الله فيك

karimkapo
02-12-2012, 13:24
لونه اية أخى هل اسود ام ازرق ام اخضر ؟؟ لو اخضر يبقى رجعه احسن لان سرعته قليلة و أشترى السيجيت افضل . هو الاخضر:(

karimkapo
02-12-2012, 13:31
طيب انا اتصال بالمحل قالي مش موجود؟؟؟ اعمل ايه؟؟

karimkapo
02-12-2012, 15:58
طيب انا اتصال بالمحل قالي مش موجود؟؟؟ اعمل ايه؟؟

كريم النحال
02-12-2012, 19:03
خلاص هات الويسترن الازرق

karimkapo
02-12-2012, 19:19
خلاص هات الويسترن الازرق

الله المستعان

karimkapo
02-12-2012, 19:32
[QUOTE=karimkapo;2404026]الله المستعان[/QUمعندهوش :( بصوا يا جدع انا اسمع ان الهارد ده جامد فى التخزين؟الكلام ده حقيقي ولا لا؟؟؟ لاني كنت ناوي اجيب ادي الهارد بتاعي لابن خالتي وهو نوعه Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5000AAKX 500GB SATA 6GB/s 16MB Cache HDD (http://www.********.com/product.php?id=7852) لو كده اخلي الهارد زي ما هو للسيستم وخلاص واخلي ابن خالتي يجيب هارد جديد ؟؟؟؟ ايه رايكم؟؟ ولا ارجعه واخليه يشوفي حل؟؟

Mahmoud Essam
02-12-2012, 19:52
[QUOTE=karimkapo;2404026]الله المستعان[/QUمعندهوش :( بصوا يا جدع انا اسمع ان الهارد ده جامد فى التخزين؟الكلام ده حقيقي ولا لا؟؟؟ لاني كنت ناوي اجيب ادي الهارد بتاعي لابن خالتي وهو نوعه Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5000AAKX 500GB SATA 6GB/s 16MB Cache HDD (http://www.********.com/product.php?id=7852) لو كده اخلي الهارد زي ما هو للسيستم وخلاص واخلي ابن خالتي يجيب هارد جديد ؟؟؟؟ ايه رايكم؟؟ ولا ارجعه واخليه يشوفي حل؟؟
مش فاهم يا أخى قصدك ؟؟؟ فين هاردك و فين هارد ابن خالتك ؟؟؟ بالنسبة للهارد الجرين فهو مخصص للتخزين و ليس للعمل كهارد اساسى .

Ahmed Barakat96
03-12-2012, 13:06
انا كنت فاكرك بتكلم ع البلو :D
اذا كان اخضر رجعه ، وهات البلو احسن ..

karimkapo
03-12-2012, 13:29
[QUOTE=karimkapo;2404036]
مش فاهم يا أخى قصدك ؟؟؟ فين هاردك و فين هارد ابن خالتك ؟؟؟ بالنسبة للهارد الجرين فهو مخصص للتخزين و ليس للعمل كهارد اساسى .

يا باشا انا جيبت الهارد ده وهدي ابن خالتي الهارد بتاعي اللي هو ده Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5000AAKX 500GB SATA 6GB/s 16MB (http://www.********.com/product.php?id=7852) المشكلة دلوقتي ان سالت المحل معندهوش غير الجرين بس ؟؟ فالناس بتقول ان الجرين جامد فى التخزين فانا بقول مادام عندي الهارده Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5000AAKX 500GB SATA 6GB/s 16MB (http://www.********.com/product.php?id=7852) ده يبقي اخليه سيستم وخلاص والتاني اخليه تخزين ؟؟ ايه رايكم ؟؟

karimkapo
03-12-2012, 13:31
انا كنت فاكرك بتكلم ع البلو :D
اذا كان اخضر رجعه ، وهات البلو احسن ..

معندهوش البلو ؟؟ انا عندي هارد WD blue 500GB اخليه للسيستم واخلي الجرين للتخزين وخلاص؟؟

karimkapo
03-12-2012, 19:03
انا ركبت الهارد الجرين طلع ناقص 200 جيجا؟.؟؟؟؟؟اعمل ايه اتصال بصاحب المحل يعني؟؟

Ahmedmas1
03-12-2012, 19:47
ازاي ناقص 200 جيجا
اكيد حضرتك غلطت في التقسيم وفيه مساحة مش مستغله

karimkapo
03-12-2012, 20:03
لا انا مشغلة بارتشن واحد على هارد Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5000AAKX 500GB SATA 6GB/s 16MB (http://www.********.com/product.php?id=7852) ا للسيستم ؟

karimkapo
03-12-2012, 20:08
وده صوره للهارد http://www7.0zz0.com/2012/12/03/18/487561324.png (http://www.0zz0.com)

sherif_ahmed
03-12-2012, 20:18
مفيش مساحة ناقصة ولا حاجة أخي الكريم
الفكرة أن الشركات المصنعة للهاردات بتحسب
الجيجا = 1000 ميجا في حين
أن النظام يحسب الجيجا = 1024 ميجا
وإذا شوفت الهاراد الــ 500 جيجا هتلاقية 465 جيجا فقط في النسخة