المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : هل هذه التجميعه تقدر تشغل العاب xbox360 و ps3 عليها ؟؟



Mp3 Gamer
16-03-2013, 22:59
السلام عليكم انا اريد التأكد من ان هذه التجميعه تقدر تشغل العاب xbox360 أو ps3 لان فيه العاب مش بتنزل لل pc زي

wwe 13 *_* !! فأنا اريد تشغيل هذه اللعبه ضروووري علي pc وعلمت ان فيه برامج emulator لل

xbox360 و PS3 علي PC فهل هذه التجميعه تقدر تشغل لعبه wwe 13 سواء نسخه xbox360 او ps3 ?? ارجو الرد السريع

كيسه : Cooler Master K380 Mid Tower Desktop Case (http://www.********.com/product.php?id=17149)

هارد : (http://www.********.com/product.php?id=19046) Western Digital (WD) Caviar BLUE WD10EZEX 1TB SATA 6Gb/s 7200 RPM 64MB Cache HDD (http://www.********.com/product.php?id=19046)

ماذربورد : (http://www.********.com/product.php?id=17011) ASRock Z77 Extreme4 Socket 1155 Motherboard (http://www.********.com/product.php?id=14281)

باور سبلاي : (http://www.********.com/product.php?id=20535)XFX ProSeries XXX Edition 650W PSU Semi Modular (Bronze) (http://www.********.com/product.php?id=19188)

رامات : CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 CL9 Dual Channel Memory Kit (http://www.********.com/product.php?id=9778)

معالج : Intel® Core™ i7-2600K 3.4GHz Processor (http://www.********.com/product.php?id=10734)

كارت الشاشه : (http://www.********.com/product.php?id=14925) SAPPHIRE VAPOR-X HD 7950 3GB GDDR5 OC with Boost + Far Cry3 + Sleeping Dogs + Hitman Absolution (http://www.********.com/product.php?id=18565)

شاشه : Samsung SyncMaster S22B300B 22 inch LED LCD Monitor (Malaysia) (http://www.********.com/product.php?id=19048)

corontal
16-03-2013, 23:23
حتى الان لا يوجد محاكى لل ps3 او xbox 360
وشكرا

Mp3 Gamer
17-03-2013, 00:00
ها هو رابط ل محاكي ps3

http://www.dev-point.com/vb/t208689.html

:\ :\

amirzain
17-03-2013, 00:43
حتى الان لا يوجد محاكى لل ps3 او xbox 360

azzelden
17-03-2013, 01:07
ها هو رابط ل محاكي ps3

http://www.dev-point.com/vb/t208689.html

:\ :\

انت جربت المحاكى ده وشغال معك
المعلومات العندى مافيش محاكى لهم للان

M o h a m a d
17-03-2013, 01:13
وعليكم السلام
على ماأعتقد أنه لايوجد محاكى لps3 و xbox360

وحيد1
17-03-2013, 01:50
الغريبه اننا فى 2013 ولسه فى ناس كتير بتصدق ان فى محاكى للاكس بوكس او البلاى3
يعنى تخيل لو فى محاكى وشغال كنت لاقيت كل المنتديات والمواقع بتتكلم عنه شويه تفكير بالله عليكم

amirzain
17-03-2013, 04:01
الغريبه اننا فى 2013 ولسه فى ناس كتير بتصدق ان فى محاكى للاكس بوكس او البلاى3
يعنى تخيل لو فى محاكى وشغال كنت لاقيت كل المنتديات والمواقع بتتكلم عنه شويه تفكير بالله عليكم


مش شرط انا حدثت الجهاو عندة و صرفت و بعديت صعقت بعدم وجود المحاكى المفروض انت قى 2013 يكون فيه محاكى :D

Mahmoud Essam
17-03-2013, 16:24
بص يا أخى لو فيه محاكى Xbox و PS3 و جيت تشغل المحاكى على الجهاز و لاقيت اللعبة بتبطئ تأكد ان العيب مش من الجهاز و العيب فى المحاكى نفسه لان الامكانيات اللى فى ردك ممتازة و كافية لاى لعبة PC و لكن فى حالة المحاكيات بتكون العيب فى المحاكى نفسه لان المحاكى دة بيكون برنامج مش من صنع شركة متخصصة و لكن بيكون من صنع بعض متحرفى الكمبيوتر و البرمجة لذلك ستجد عيوب و اخطاء فى المحاكى و بيتم حل هذه الاخطاء فى الاصدارات الاجدد فى المحاكى يعنى مثلا محاكى PCSX الخاص ب PS2 اول لما نزل كان فيه اخطاء و كان بيبطئ على اعلى الاجهزة و لكن فى الاصدارات الجديدة بقى كويس نوعا ما و بيشتغل تمام على نفس الاجهزة اللى كان بيبطئ عليها . يعنى متخفش لو جبت الجهاز و لقيت الالعاب بتبطئ على المحاكى لانه هيكون عيب محاكى .

MOSAHADIDI
17-03-2013, 16:54
اتوقع ان الاخوه افادوك بشكل ممتاز مشكورين.....

يغلق....