المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مصر -القاهرة- تجميعة -2500 -2600- عنوان معدل



Kapooo007
07-06-2013, 13:42
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

-أقصى ميزانية محددة: 2500 : 2600

- استخدامك للجهاز: برامج الجرافيك - الالعاب الحديثه

- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها: لا يوجد

- القطع التي تنوي شراءها: الكيسه كامله

- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم: لا يوجد

- ميعاد شراء الجهاز: خلال اسبوعين

- مكان الشراء: القاهرة

- محل سكنك: القاهرة

ملحوظه : عاوز جهاز يشتغل وقت طويل عشان مش بجدد كتير

وشكرا جزيلا

Kapooo007
07-06-2013, 14:05
والله انا بحب المنتدي دا جدا جدا وبحد انا فخور اني عضو فيه ونفسي اتعلم زيكم كده

لكم مني اجمل تحيه وبالتوفيق إن شاء الله

UnknowN13
07-06-2013, 14:07
لو التجميعة للالعاب اكتر من البرامج يبقا دي

Intel® Core™ i3-3220 Ivy Bridge 3.3GHz ... 900 LE
ASRock H61DE/S3 Socket 1155 Motherboard ... 400 LE
SAPPHIRE AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 ... 600 LE
Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v ... 250 LE
Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5000AAKX 500GB SATA 6GB/s 16MB Cache HDD ... 380 LE
HEC VN-RX Series 350w PSU ... 200 LE

المجموع 2730 جنيه + اي كيس تجاري


لو برامج اكتر من الالعاب
AMD FX-6300 3.5GHz Six Core 14MB Processor AM3+ ... 1000 LE
ASUS M5A78L-M LX V2 Socket AM3+ Motherboard ... 390 LE
SAPPHIRE AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 ... 600 LE
Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v ... 250 LE
Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5000AAKX 500GB SATA 6GB/s 16MB Cache HDD ... 380 LE
HEC VN-RX Series 350w PSU ... 200 LE

المجموع 2820 جنيه + اي كيس تجاري

Kapooo007
07-06-2013, 14:14
هو اكيد التجميعه التانيه هتشغل الاتنين كويس صح ؟ العاب وبرامج ولا ايه رائيك ؟

UnknowN13
07-06-2013, 14:23
هوا الـ I3 افضل في الالعاب لان نواته اقوي ومعماريتها احسن من نواة الـ 6300 والالعاب مبتستخدمش غير نواتين بس في الوقت الحالي
ولكن البرامج بتحتاج لبروسيسور متعدد الانوية والـ 6300 سداسي واداءه متوسط في الالعاب مش اوحش من الـ i3 بفارق كبير
وبما ان كارت الشاشة مش قوي أوي فكدا التجميعة الاولى مش هتفرق عن التانية كتير في الالعاب
فأنا انصحك بالتجميعة التانية

Kapooo007
07-06-2013, 14:41
يعني التجميعه التانيه تشغل الالعاب كويس برضه ؟ وهو البرسيسور ده من فئة ترينتي ؟؟ والتجميعه دي ممكن بعد كده اضيفلها كارت شاشه اعلي ؟؟

UnknowN13
07-06-2013, 15:04
يعني التجميعه التانيه تشغل الالعاب كويس برضه ؟ وهو البرسيسور ده من فئة ترينتي ؟؟ والتجميعه دي ممكن بعد كده اضيفلها كارت شاشه اعلي ؟؟

ايوه تشغل العاب كويس
لا البرسيسور دا CPU بمعمارية Vishera
ممكن تضيف كارت شاشة اعلى بعد كدا
ولكن بقترح لو الفترة اللي هتحدث بعدها الكارت مش طويلة وتقدر تمشي حالك في الالعاب على LOW
يبقا هات التجميعة الاولى من غر كارت ولكن ببروسيسور Core i5 3470

M o h a m a d
07-06-2013, 16:34
لو التجميعة للالعاب اكتر من البرامج يبقا دي

Intel® Core™ i3-3220 Ivy Bridge 3.3GHz ... 900 LE
ASRock H61DE/S3 Socket 1155 Motherboard ... 400 LE
SAPPHIRE AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 ... 600 LE
Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v ... 250 LE
Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5000AAKX 500GB SATA 6GB/s 16MB Cache HDD ... 380 LE
HEC VN-RX Series 350w PSU ... 200 LE

المجموع 2730 جنيه + اي كيس تجاري


لو برامج اكتر من الالعاب
AMD FX-6300 3.5GHz Six Core 14MB Processor AM3+ ... 1000 LE
ASUS M5A78L-M LX V2 Socket AM3+ Motherboard ... 390 LE
SAPPHIRE AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 ... 600 LE
Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz CL9 1.5v ... 250 LE
Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5000AAKX 500GB SATA 6GB/s 16MB Cache HDD ... 380 LE
HEC VN-RX Series 350w PSU ... 200 LE

المجموع 2820 جنيه + اي كيس تجاري
+1
تجميعة أنتل أفضل

Kapooo007
07-06-2013, 16:42
طب اشمعنا يا محمد ؟؟ وايه اللي يميز ال
Core i5 3470 ؟ ولو هزود كارت شاشه ع الكور 5 التجميعه تبقي كام ؟

M o h a m a d
07-06-2013, 16:56
طب اشمعنا يا محمد ؟؟ وايه اللي يميز ال
Core i5 3470 ؟ ولو هزود كارت شاشه ع الكور 5 التجميعه تبقي كام ؟

Intel® Core™ i5-3470 Ivy Bridge 3.2GHz 6MB Cache 1430 L.E
ليصبح مجموع التجميعة الأولة 3260ج

Kapooo007
07-06-2013, 17:20
طيب معلش يا محمد هو الكور اي 5 اقوي ولا
AMD A10-5800K Trinity 3.8GHz

UnknowN13
07-06-2013, 17:41
طيب معلش يا محمد هو الكور اي 5 اقوي ولا
AMD A10-5800K Trinity 3.8GHz



الـ i5 اقوي بكتير كمعالج مركزي
الـ A10 أقوي في كارت الشاشة المدمج لكنه مع ذلك مينفعش يشغلك العاب على دقة كبيرة واعدادت عالية
يعني من وجهة نظري

AMD A10-5800K Trinity 3.8GHz
مش نافع لا معالج مركزي ولا كارت شاشة للالعاب

Kapooo007
07-06-2013, 18:03
بس هل فعلا الماذربورد ال
ASRock H61DE/S3 Socket 1155 Motherboard تحتاج
تحدث البايوس لو هتركب معالجات الايفى

UnknowN13
07-06-2013, 18:22
بس هل فعلا الماذربورد ال
ASRock H61DE/S3 Socket 1155 Motherboard تحتاج

تحدث البايوس لو هتركب معالجات الايفى


ايوه هتحتاج تحدث البيوس .. تقريبا اغلبية البوردات اللي موجودة بشريحة H61 في السوق هتحتاج تحدثلها البيوس
وهو سهل مفيهوش حاجة وممكن تخلي صاحب المحل يحدثهولك

Kapooo007
07-06-2013, 18:26
طب ممكن تعرفني الطريقه بعد اذنك ؟؟

UnknowN13
07-06-2013, 18:49
والله انا معنديش دراية كاملة بموضوع تحديث البيوس انصحك توديها لخبير احسن لان ممكن في بعض الحالات
لا قدر الله لو انت مش خبير البوردة تبوظ منك .. دي الطريقة من موقع الشركة
http://www.asrock.com/support/BIOSUI.asp?cat=DOS

Kapooo007
07-06-2013, 18:58
طب ما نجيب احسن مثلا جيجابيت او اي ماذر جاهزه مش محتاجه لتحديث ؟؟

UnknowN13
07-06-2013, 20:58
تقريبا الموجودين كلهم محتاجين تحديث للبيوس

sherif_ahmed
07-06-2013, 21:14
أخي الكريم
تحديثات اللوح الــ H61 منذ أكثر من سنة
وصعب تلاقي محل عنده ستوك من أكثر من سنة

Mahmoud Essam
07-06-2013, 21:39
مثلما قال لك أخى شريف فمعظم اللوحات الموجودة فى السوق حاليا متحدث لها البيوس لان اول لما معمارية Ivy Bridge نزلت من سنة و شوية كل الشركات المصنعة للوحات الام بقت تنزل اللوحات ببيوس داعم للايفى بريدج . و ما هى برامج الجرافيك التى تستخدمها اخى الكريم ؟ .

M o h a m a d
07-06-2013, 21:43
بس هل فعلا الماذربورد ال
ASRock H61DE/S3 Socket 1155 Motherboard تحتاج

تحدث البايوس لو هتركب معالجات الايفى

اللوحة متوافقة مع معالجات الساندي والأيفي ولاتحتاج الى تحديث البايوس
http://www.asrock.com/mb/Intel/H61DES3/index.us.asp?cat=Specifications

Kapooo007
09-06-2013, 21:48
الف الف شكر ليكم جميعا وبجد انا كل يوم بحب المنتدي ده اكتر من اللي قبله
بارك الله فيكم وبالتوفيق اخوتي احبابي

seaf1993
09-06-2013, 23:31
لدي لوحة h61 وتعمل مع معالج i3

متقلقش :)