المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : عايز احدث البروسيسور او اجيب جهاز جديد



abdelrahim
13-07-2013, 16:21
عندي جهاز كور2ديو 3.0 /2كاش

بورده 965p-dq6
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2422#ov
كرت شاشه
SAPPHIRE HD 5870 2GB GDDR5 (Eyefinity 6 Edition)
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=332&lid=1


عايز بروسيسور كويس يركب علي البورده دي بحيث يزود اداء الجهاز
او تجميعه حلوه بحيث تظهر الاداء بتاع كرت الشاشه لاني شايفه مظلوم وسط باقي القطع
:ah7:

M o h a m a d
13-07-2013, 17:03
أنصحك ببيع اللوحة والمعالج والرام
وتتبع هدا النمودج

- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
- القطع التي تنوي شراءها:
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:
- مكان الشراء:
- محل سكنك: ( يكفى إسم البلد او المحافظه و لا يشترط العنوان بالتفصيل )

ملحوظة:
لا يسمح باستخدام أكثر من 3 ألوان في الموضوع، أو أن يزيد حجم الخط عن 3 .

المنتدى وُجد لمساعدتك ، فاحرص على انجاحه بإلتزامك بقوانينه وشروطه .


إدارة عرب هاردوير.

abdelrahim
14-07-2013, 01:49
- أقصى ميزانية محددة:2000 الي3000
- استخدامك للجهاز: العاب وجرافيك
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها: سامسونج 24 بوصه (1920*1080)
- القطع التي تنوي شراءها: بروسيسور كور2كواد لو موجود او اغير الجهاز لو كان التغيير يستحق
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:2009
- مكان الشراء:الاقصر
- محل سكنك: ( الاقصر)

M o h a m a d
14-07-2013, 02:16
مكن تدكر مواصفات جهازك بالكامل بمافيه نوع وقوة الباور

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
14-07-2013, 02:17
السلام عليكم اخي الكريم
Intel® Core™ i7-3770 Ivy Bridge 3.4GHz 8MB Cache Desktop Processor 2190
Gigabyte GA-B75M-D3H Socket 1155 Motherboard 600
CORSAIR Vengeance 4GB (1 x 4GB) DDR3 1600 CL9 Single Module 275

Dark shadow
15-07-2013, 01:30
- أقصى ميزانية محددة:2000 الي3000
- استخدامك للجهاز: العاب وجرافيك
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها: سامسونج 24 بوصه (1920*1080)
- القطع التي تنوي شراءها: بروسيسور كور2كواد لو موجود او اغير الجهاز لو كان التغيير يستحق
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:2009
- مكان الشراء:الاقصر
- محل سكنك: ( الاقصر)

من فضلك قم بكتابة كامل مكونات جهازك . بور ورام وبوردة و...

abdelrahim
15-07-2013, 17:26
تم الاتفاق علي شراء بروسيسور ورامات من الاستاذ شريف عطيه
رامات 8 جيجا
Corsair Dominator XMS2 2GB DDR2-1066 PC8500 Desktop Memory
http://www.overclockers.ru/images/lab/2009/02/24/DDR2/B0002.jpg
+
برسيسور
Intel® Core™2 Quad Processor Q9550
(12M Cache, 2.83 GHz, 1333 MHz FSB)
http://bimg2.mlstatic.com/intel-core-2-quad-q9550-283-12mb-cache_MLB-F-3291534048_102012.jpg

M o h a m a d
15-07-2013, 17:53
تم الاتفاق علي شراء بروسيسور ورامات من الاستاذ شريف عطيه
رامات 8 جيجا
Corsair Dominator XMS2 2GB DDR2-1066 PC8500 Desktop Memory
http://www.overclockers.ru/images/lab/2009/02/24/DDR2/B0002.jpg
+
برسيسور
Intel® Core™2 Quad Processor Q9550
(12M Cache, 2.83 GHz, 1333 MHz FSB)
http://bimg2.mlstatic.com/intel-core-2-quad-q9550-283-12mb-cache_MLB-F-3291534048_102012.jpg
كويس بس بميزانيتك ممكن تأخد معالج ولوحة ورام أفضل من هيك بكثير وجدد كمان

abdelrahim
15-07-2013, 18:08
كويس بس بميزانيتك ممكن تأخد معالج ولوحة ورام أفضل من هيك بكثير وجدد كمان

اكيد بس انا فكرت اني ماابيعش القديم واستفيد منه باني اركب البروسيسور والرام القدام في جهاز تاني لابني وبكده ابقي استفدت من الاتنين بدل ماابيع وابقي بجهاز واحد

ƒцṨỉơИ
15-07-2013, 21:17
اكيد بس انا فكرت اني ماابيعش القديم واستفيد منه باني اركب البروسيسور والرام القدام في جهاز تاني لابني وبكده ابقي استفدت من الاتنين بدل ماابيع وابقي بجهاز واحد

معالج Core 2 Quad Q9550 ممتاز طبعًا ولكن لو بعت البوردة ممكن تجيب مثلا بوردة زي H61 وتجيب معالج i5 يكون أفضل من Core 2 Quad .

DareL
15-07-2013, 21:45
اكيد بس انا فكرت اني ماابيعش القديم واستفيد منه باني اركب البروسيسور والرام القدام في جهاز تاني لابني وبكده ابقي استفدت من الاتنين بدل ماابيع وابقي بجهاز واحد

السلام عليكم

استفاد بجهازين احسن زي ما انا عامل عندي بدل ما تبيعه بتراب الفلوس

جهاز للانترنت والتصفح والفيديوهات ( استخدام خفيف)

و جهاز ثقيل للجيمز وخلافة مربطوين بشبكه lan

يعني ماتبيعش الي عندك

اخلع كارت 5870 الي عندك واشتريلة بقيه الكيسة الثانية

اما جهازك الحالي جبلة كارت منفصل من كارت ب 150 جنية حتي 7770 amd مستعمل لو عايز الجهاز يشغل جيمز

اعتقد ده اقصي كرت يركب علي امكانيات الجهاز ده بدون عنق زجاجة

ƒцṨỉơИ
15-07-2013, 23:50
السلام عليكم

استفاد بجهازين احسن زي ما انا عامل عندي بدل ما تبيعه بتراب الفلوس

جهاز للانترنت والتصفح والفيديوهات ( استخدام خفيف)

و جهاز ثقيل للجيمز وخلافة مربطوين بشبكه lan

يعني ماتبيعش الي عندك

اخلع كارت 5870 الي عندك واشتريلة بقيه الكيسة الثانية

اما جهازك الحالي جبلة كارت منفصل من كارت ب 150 جنية حتي 7770 amd مستعمل لو عايز الجهاز يشغل جيمز

اعتقد ده اقصي كرت يركب علي امكانيات الجهاز ده بدون عنق زجاجة


كلام سليم أتفق مع رأي الأستاذ .

بالتوفيق :)