المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : معروض على Gigabyte GA-970A-D3 Socket AM3+ Motherboard و AMD FX-6100



mandoh2007
30-07-2013, 02:00
السلام عليكم اعتذر عن هذا الخطاء
1 - اقصى ميزانية محددة 1050 جنية انا معى 450 جنيو وهبيع البردة والبرسوسور اللى عندى بسعر 700 جنيةالمازر بورد GA-MA785GPMT-UD2H برسوسور 550 AMD Phenom ii X2 (http://dvd4arab.maktoob.com/f497/4121182.html) مفتوح الانوية

2- استخدامى للجهاز العاب ومشاهدة التلفاز علشان علية كارت دش
3-حجم الشاشة 23 بوصة 1920*1080
4- انوى شراءGigabyte GA-970A-D3 Socket AM3+ Motherboard و AMD FX-6100 بسعر 1150 استعمال سنة وباقى سنتين فى الضمان
5- القطع التى سأعيد استخدامه

الرامات 4 جيجا ddr3
كارت شاشة 7750

كارت ستالايت tevii470
الهارد 1t
الباور 350 hec
والشاشة سامسونج 23 بوصة
6- ميعاد الشراء خلال هذا الاسبوع
7- مكان الشراءالاسماعيلية
8- محل السكن الاسماعيلية

Mahmoud Essam
30-07-2013, 08:46
مرحبا بك أخى الكريم و نطلب منك ملء هذا النموذج حتى نستطيع مساعدتك :


محتوى الموضوع :

نموذج الموضوع يكون كالتالى:
- يجب الإلتزام بهذا النموذج حرفياً فى أى طلب من طلبات تجميع الاجهزة، أى موضوع لم يلتزم بهذا النموذج سيتم حذفه مباشرة!

- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
- القطع التي تنوي شراءها:
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:
- مكان الشراء:
- محل سكنك: ( يكفى إسم البلد او المحافظه و لا يشترط العنوان بالتفصيل )

ملحوظة: لا يسمح باستخدام أكثر من 3 ألوان في الموضوع، أو أن يزيد حجم الخط عن 3 .

المنتدى وُجد لمساعدتك ، فاحرص على انجاحه بإلتزامك بقوانينه وشروطه .

إدارة عرب هاردوير.

M o h a m a d
30-07-2013, 16:37
أنصحك بالأتي أفضل في الأداء وجدد كمان
Intel® Core™ i3-3210 Ivy Bridge 3.2GHz 875 L.E
Gigabyte GA-H61M-S2P-B3 400 L.E

mandoh2007
30-07-2013, 16:53
انا بفضل الamd وانا شايف البوردة 970 افضل من h61 ولكن مش عارف اية الفرق بين البرسوسور
Intel® Core™ i3-3210 Ivy Bridge 3.2GHz و AMD FX-6100

M o h a m a d
30-07-2013, 16:58
انا بفضل الamd وانا شايف البوردة 970 افضل من h61 ولكن مش عارف اية الفرق بين البرسوسور
Intel® Core™ i3-3210 Ivy Bridge 3.2GHz و AMD FX-6100



المعالج أفضل خصوصا مع الألعاب
أما اللوحة فهي كافية

mandoh2007
30-07-2013, 17:04
طيب السعر دة كويس لانى معيش اكتر من البلغ دة
Gigabyte GA-970A-D3 Socket AM3+ Motherboard و AMD FX-6100 بسعر 1150 استعمال سنة وباقى سنتين فى الضمان

ƒцṨỉơИ
30-07-2013, 17:06
انا بفضل الamd وانا شايف البوردة 970 افضل من h61 ولكن مش عارف اية الفرق بين البرسوسور
Intel® Core™ i3-3210 Ivy Bridge 3.2GHz و AMD FX-6100




البوردة 970 أفضل طبعًا من H61 لكن إستخدامك ألعاب يعني مش هتحتاج بوردة أعلى من H61

هات المعالج i3 فهو أفضل من FX 6100 في الألعاب

mandoh2007
30-07-2013, 17:12
المشكلة الميزانية لا تسمح والغريب انا دخلت على احد المواقع الاجنبية لقيت تقيم ال fx 6100 هو 9 وتقيم ال
i3-3210 هو 7

فما صحة هذا الكلام

midomido355
30-07-2013, 17:17
حضرتك اكثر المواقع الاجنبيه علي حد علمي انها ليها تجارب مختلفة عن تجاربنا فخليك انت احسن مع تجارب الاعضاء ونصايحهم

mandoh2007
30-07-2013, 17:23
طيب لى سؤال مش البرسوسور السداسى افضل من الثنائى المفروض يعنى انا عندى 550 AMD Phenom ii X (http://dvd4arab.maktoob.com/f497/4121182.html)2 ولما فتحت الانوية وكسرت السرعة حسيت انى جبت جهاز تانى وكارت الشاشة عندى مش محتاج اكتر من كدة بس احنا قولنا نحدث لسداسى علشان الايام القادة وقولت اكيد هحس بفاق ولا اية

M o h a m a d
30-07-2013, 17:30
نواة معالج i3 3210 أفضل وهي نفسها نواة معالج i7 3770
وماتنساش بأن معالج i3 3210 بيعمل مثل المعالج الرباعي لأحتوائه عللى 4مسارات

mandoh2007
30-07-2013, 17:35
طيب وومميزات البوردة970 usp3 amdوممكن تركب كرتين شاشة

unexpected
30-07-2013, 17:37
طيب لى سؤال مش البرسوسور السداسى افضل من الثنائى المفروض يعنى انا عندى 550 AMD Phenom ii X (http://dvd4arab.maktoob.com/f497/4121182.html)2 ولما فتحت الانوية وكسرت السرعة حسيت انى جبت جهاز تانى وكارت الشاشة عندى مش محتاج اكتر من كدة بس احنا قولنا نحدث لسداسى علشان الايام القادة وقولت اكيد هحس بفاق ولا اية
لو كنت ستحضر المعالج FX 6300 كان ممكن اقول لك معالج جيد فعلا لكن طالما المقارنة هنا بين FX 6100 ومعالج I3 3210 خليك مع المعالج I3 لانة فعلا افضل وخصوصا اذا كنت من محبين الالعاب
ويجب ان تعلم ليس دائما القوة تقاس بعدد الانوية لا طبعا لانة يوجد عندك شيئ اهم واسمة جودة المعمارية نفسها


طيب وومميزات البوردة970 usp3 amdوممكن تركب كرتين شاشة
المعالج FX 6100 لو ركبت معة بطاقة من البطاقات الفئة القوية ستلاحظ معة عنق زجاجة فما بالك لو قمت بتركيب معة بطاقتين وتم التوصيل بينهم :eek:

mandoh2007
30-07-2013, 17:43
بصراحة انا من هواة amd عشان كسر السرعة ولكن من الواضح ان فى اجماع على الانتل يبقى نغير وامرنا لله
والله المستعان
ايه الافضل 3210/3220i3

unexpected
30-07-2013, 17:47
بصراحة انا من هواة amd عشان كسر السرعة ولكن من الواضح ان فى اجماع على الانتل يبقى نغير وامرنا لله
والله المستعان


ممكن انصحك بمعالج AMD لكن بشرط تحاول تضغط على نفسك وتحضر المعالج FX 6300

على السيد جمعه
30-07-2013, 17:49
على فكره Gigabyte GA-970A-D3 (http://rover.ebay.com/rover/1/711-53200-19255-0/1?toolid=10029&campid=CAMPAIGNID&customid=CUSTOMID&catId=58058&type=2&ext=190872434286&item=190872434286) Socket AM3+ Motherboard (http://www.ebay.com/sch/Consumer-Electronics-/293/i.html?_nkw=motherboard) و AMD FX-6100 بسعر 1150 جنيه كويس جدا والبورده دى ممتازه وحتنفعك مستقبلا لو غير ت البورسيسور لحاجه أعلى وسعر القطعتين دول دلوقتى حوالى 1600 جنيه من رائى انك تاخدهم انت أللى كسبان بس تأكد من حالتهم كويس والفرق بين FX 6100 و I3مش كبير ولو قدرت تجيب FX 6300يكون احسن وأفضل من الاثنين

mandoh2007
30-07-2013, 17:49
المشكلة ان ال 6100 قدامى مستعمل بسعر 500 جنية فقط ولسة فى الضمان والميزانية لا تسمح ب 6300 حاليا ولكن ممكن نحدث فيما بعد

على السيد جمعه
30-07-2013, 17:51
المشكلة ان ال 6100 قدامى مستعمل بسعر 500 جنية فقط ولسة فى الضمان والميزانية لا تسمح ب 6300 حاليا ولكن ممكن نحدث فيما بعد
يبقى اتوكل على الله واشترى أنتى اولى بالفارق

unexpected
30-07-2013, 17:55
المشكلة ان ال 6100 قدامى مستعمل بسعر 500 جنية فقط ولسة فى الضمان والميزانية لا تسمح ب 6300 حاليا ولكن ممكن نحدث فيما بعد
لو ممكن تحدث في ما بعد ايضا هذا خيار جيد
بس لا اريدك ان تحتار حتى مع المعالج I3 يمكنك التحديث فيما بعد بمعالج مستعمل مثل I5/I7

mandoh2007
30-07-2013, 18:00
الله المستعان وربنا ييسر الخير

ميزة الamd البوردة وممكن نغير البرسوسور فيما بعد ولكن بورد الانتل بحسها ضعيفة

unexpected
30-07-2013, 18:07
الله المستعان وربنا ييسر الخير

ميزة الamd البوردة وممكن نغير البرسوسور فيما بعد ولكن بورد الانتل بحسها ضعيفة
القصد ليس ضعيفة لكن في الحقيقة نصابة كل سنتين تقريبا تصدر سوكت جديد وهذا يجبر المستخدم اذا ارادا التطوير ان يغير المعالج
لكن لا احد يستطيع ان ينكر ان المعالجات الموجودة عندها ايضا تخدم مدة ليست بسيطة

على السيد جمعه
30-07-2013, 18:12
الله المستعان وربنا ييسر الخير

ميزة الamd البوردة وممكن نغير البرسوسور فيما بعد ولكن بورد الانتل بحسها ضعيفة
هيه مش ضعيفه الحكايه هيه أنك لو حبيت تغير حتغير بورده وبروسيسور مع بعض علشان تغيير السوكيت

mandoh2007
30-07-2013, 18:12
جزاكم الله جميعا خير الجزاء ايها الاعضاء الكرام على المتابعة الجيدة
ولى سؤال اخير هل كسر سرعة fx6100 مثل x2 550 ام له طريقة اخرى على البوردة 970

M o h a m a d
30-07-2013, 20:00
جزاكم الله جميعا خير الجزاء ايها الاعضاء الكرام على المتابعة الجيدة
ولى سؤال اخير هل كسر سرعة fx6100 مثل x2 550 ام له طريقة اخرى على البوردة 970
يمكنك فتح موضوع كسر السرعة في قسم كسر السرعة والخبراء هناك حيفيدوك