المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : السلام عليكم استفسار عن h61 asrock



a_s_a_o
13-08-2013, 00:53
السلام عليكم
ASRock > H61DE/S3 (http://www.asrock.com/mb/Intel/H61DES3/)

انا كنت سالت عن البوردة


ASRock > H61DE/S3 (http://www.asrock.com/mb/Intel/H61DES3/)


فكنت لاحظت ان ملهاش مكان 4 بين للباور سبلاى زى البورد التانية ولكنه مكان 8 بين والباور اللى عندى مفهوش الكلام ده فكده هحتاج بور معين ولا اى باور تجارى يمشى وطريقة توصيلها ازاى



لحظوا حضرتكم الصورة


http://l.yimg.com/lo/api/res/1.2/FLI3BpHY5d3gJL9HOj7EEw--/YXBwaWQ9bWtihttp://img266.imageshack.us/img266/5641/jc1x.jpg

وما رايكم فى تركيب بروسيسور معها i32120
ورامة هيبر x باص 1600 سوف تعطى الكفاءة القصوى
ولو احتجت كارت شاشة يكون سعره حنين يعنى ميعديش 300 جنيه
وشفل احدث الالعاب زى مثلا ماس افكت 3 والشاشة اللى عندى ال سى دى 17 بوصة

Mahmoud Essam
13-08-2013, 06:12
السلام عليكم
ASRock > H61DE/S3 (http://www.asrock.com/mb/Intel/H61DES3/)

انا كنت سالت عن البوردة


ASRock > H61DE/S3 (http://www.asrock.com/mb/Intel/H61DES3/)


فكنت لاحظت ان ملهاش مكان 4 بين للباور سبلاى زى البورد التانية ولكنه مكان 8 بين والباور اللى عندى مفهوش الكلام ده فكده هحتاج بور معين ولا اى باور تجارى يمشى وطريقة توصيلها ازاى



لحظوا حضرتكم الصورة


http://l.yimg.com/lo/api/res/1.2/FLI3BpHY5d3gJL9HOj7EEw--/YXBwaWQ9bWtihttp://img266.imageshack.us/img266/5641/jc1x.jpg

وما رايكم فى تركيب بروسيسور معها i32120
ورامة هيبر x باص 1600 سوف تعطى الكفاءة القصوى
ولو احتجت كارت شاشة يكون سعره حنين يعنى ميعديش 300 جنيه
وشفل احدث الالعاب زى مثلا ماس افكت 3 والشاشة اللى عندى ال سى دى 17 بوصة



بخصوص الباور بقم بتركيب وصلة 4 بن فى هذه المربعات الموضحة بالصورة :
http://i41.photobucket.com/albums/e266/nereith/8-pin.jpg
بالنسبة للمعالج فهيركب على البوردة تمام بس لو لسه هتشتريه يبقى انصحك بمعالج I3 3220 او I3 3210 . بالنسبة لكرت الشاشة فأعتقد ان شاشتك دقتها 1280x1024 و انصحك بكرت HD 6670 مستعمل بسعر 350 ج هيكون مناسب مع دقة شاشتك .

a_s_a_o
13-08-2013, 21:41
شكرا لحضرتك