المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : اريد شراء بروسيسور جديد



mmmmssssaaaa
21-08-2013, 02:59
أقصى ميزانية محددة:300ج وممكن تزيد شوية بس اهم حاجة بروسيسور يشغل اللعبة

- استخدامك للجهاز:العاب(بروسيسور يشغل لعبة gta iv
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:الشاشة 17
- القطع التي تنوي شراءها:بروسيسور
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:كلها
- ميعاد شراء الجهاز:خلال اسبوعين
- مكان الشراء:مول البستان
- محل سكنك: قليوبية



انا املك البروسيسور دة
CPU Type Intel Pentium 4 631, 3000 MHz (15 x 200)
والبوردة جيجابيت 945
Motherboard Name Gigabyte GA-945GCM-S2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
والبرودة دى ممكن يشتغل عليها كور 2 ديو

وكل اللى انا عايزو اغير البورسيسور لحاجة احسن عشان تشغل لعبة gta IV
ولو امكن اعرف سعر البروسيسور كام ف حالة minimum و recommended
الدولة :- مصر
الميزانية:يعنى مش تزيد عن 300 وياريت لو ترشحلى واحد ارخص من كدة كمان بس اهم حاجة يشغل اللعبة
ودى مواصفات اللعبة

http://www12.0zz0.com/2013/08/21/00/446149046.jpg

Ĩ ф И_ Ĥ Ξ λ Я Ŧ £
21-08-2013, 08:12
الرجاء الالتزام بقوانين القسم وتعديل الموضوع حتى لا يحذف ^^ ولاتنسى تعديل العنوان موضوع ايضا

mmmmssssaaaa
22-08-2013, 08:42
تم تعديل الموضوع

الحوت
22-08-2013, 09:25
نموذج الموضوع يكون كالتالى:
- يجب الإلتزام بهذا النموذج حرفياً فى أى طلب من طلبات تجميع الاجهزة، أى موضوع لم يلتزم بهذا النموذج سيتم حذفه مباشرة!

- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
- القطع التي تنوي شراءها:
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:
- مكان الشراء:
- محل سكنك: ( يكفى إسم البلد او المحافظه و لا يشترط العنوان بالتفصيل )

ملحوظة: لا يسمح باستخدام أكثر من 3 ألوان في الموضوع، أو أن يزيد حجم الخط عن 3 .

يرجى الالتزام وشكرا

mmmmssssaaaa
24-08-2013, 06:57
تم تعديل الموضوع للمرة الثانية
المساعدة بقى

Amd Lover :D
24-08-2013, 09:30
تم تعديل الموضوع للمرة الثانية
المساعدة بقى

حضرتك ممكن تجيب :)


Intel® Pentium G630 2.70GHz 3MB Cache
(http://www.********.com/product.php?id=18319)
وده ب 430 جنيه وده اقل حاجة :(

بس انا انصحك تجيب حاجة انضف حوش وجيب i3 بيتباع عندي ب 820 جنيه وده انشاء الله يسد معاك :D




بس نصيحة مني ليك هات جهاز جديد الجهاز اللي معاك (ميت) يعني ممكن تجيبه كل ده وميشغلش Gta iv عايزلك كرت شاشة حلو بوردة نضيفة لو حضرتك عايني اجمعلك جهاز بيميزانية نضيفة اجمعلك مستني رد حضرتك :)

mmmmssssaaaa
25-08-2013, 04:25
هل البروسيسور دة هيخلينى احس برفق كبير عن اللى موجود عندى دلوقتى؟

وايه الفرق بينوا وبين (core 2 duo 2.66 E7300) وسعرو عامل كام؟ لان انا حاسس انوا اقوى من اللى انت مرشحهولى؟

وبالنسبة لامكانيات الجهاز بتاعى فنا قدرت اشغل عليه اللعبة فعلا ولكنها بطيئة جدا جدا جدا يعنى مينفعش العبها
ودى صورة لامكانيات الجهاز بتاعى( وحضرتك رايك ايه اكبر دماغى احسن ومش لازم اغير البروسير عشان مش هيدينى اداء ملحوظ عن اللى عندى )


http://www9.0zz0.com/2013/08/25/02/577720009.jpg

M o h a m a d
25-08-2013, 12:24
هل البروسيسور دة هيخلينى احس برفق كبير عن اللى موجود عندى دلوقتى؟

وايه الفرق بينوا وبين (core 2 duo 2.66 E7300) وسعرو عامل كام؟ لان انا حاسس انوا اقوى من اللى انت مرشحهولى؟

وبالنسبة لامكانيات الجهاز بتاعى فنا قدرت اشغل عليه اللعبة فعلا ولكنها بطيئة جدا جدا جدا يعنى مينفعش العبها
ودى صورة لامكانيات الجهاز بتاعى( وحضرتك رايك ايه اكبر دماغى احسن ومش لازم اغير البروسير عشان مش هيدينى اداء ملحوظ عن اللى عندى )


http://www9.0zz0.com/2013/08/25/02/577720009.jpg
أخي لعبة GTA IV تحتاج معالج رباعي مثل q6600 أو أي معالج رباعي من أنتل متوافق مع لوحتك وسعر هده المعالجات مستعمل في حدود 400ج و500ج
لو أستطعت بأن تأخد معالج رباعي يبقى أفضل لو لم تستطع يبقى خد معالج ثنائي مثل اللدي دكرته أو E7500 أو E8400 أو غيرهم والأداء حيفرق بكثير عن معالجك القديم

mmmmssssaaaa
26-08-2013, 09:54
حضرتك ممكن تجيب :)


Intel® Pentium G630 2.70GHz 3MB Cache
(http://www.********.com/product.php?id=18319)
وده ب 430 جنيه وده اقل حاجة :(

بس انا انصحك تجيب حاجة انضف حوش وجيب i3 بيتباع عندي ب 820 جنيه وده انشاء الله يسد معاك :D




بس نصيحة مني ليك هات جهاز جديد الجهاز اللي معاك (ميت) يعني ممكن تجيبه كل ده وميشغلش Gta iv عايزلك كرت شاشة حلو بوردة نضيفة لو حضرتك عايني اجمعلك جهاز بيميزانية نضيفة اجمعلك مستني رد حضرتك :)




انا رحت سالت فى محل قريب مننا ......
قالى ان عندو واحد core 2 due 1.8 cash 4m ودة عامل حوالى375
انا سالتوا عن ال g630 وقالى مش هينفع يركب عندك (هو كلاموا صح ولا بيحور عليا )
وايه رايكو ف البروسيسور اللى قالى عليه دة اجيبوا ولا ايه

وبالنسبة لموضع انوا كاش 4م هل البوردة جيجا بايت945 هتقرا ال 4 م كلهم عشان انا قلقان انى لو جبتوا ممكن البوردة بتقرا مثلا لغيط كاش 3م وبكدة انا يعنبر مستفتش من الكرت كله

M o h a m a d
26-08-2013, 14:44
انا رحت سالت فى محل قريب مننا ......
قالى ان عندو واحد core 2 due 1.8 cash 4m ودة عامل حوالى375
انا سالتوا عن ال g630 وقالى مش هينفع يركب عندك (هو كلاموا صح ولا بيحور عليا )
وايه رايكو ف البروسيسور اللى قالى عليه دة اجيبوا ولا ايه

وبالنسبة لموضع انوا كاش 4م هل البوردة جيجا بايت945 هتقرا ال 4 م كلهم عشان انا قلقان انى لو جبتوا ممكن البوردة بتقرا مثلا لغيط كاش 3م وبكدة انا يعنبر مستفتش من الكرت كله

أخي صحيح بأن معالج g630 غير متوافق مع لوحتك
وأنصحك بهدا المعالج CORE 2 DUO E8500 3.1GHZ 6cache سعره 350ج موجود عند الأخ محمود (محدود الدخل)
http://arabhardware.net/forum/member.php?u=69487

mmmmssssaaaa
09-09-2013, 17:23
قمت بشراء
CPU Type:- DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2133 MHz (8 x 267)

هل هناك اى ملحوظة مخصوص توافق المعالج مع البوردة

M o h a m a d
09-09-2013, 23:02
قمت بشراء
CPU Type:- DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2133 MHz (8 x 267)

هل هناك اى ملحوظة مخصوص توافق المعالج مع البوردة
المعالج متوافق مع اللوحة ومبروك عليك المعالج

mmmmssssaaaa
11-09-2013, 05:10
شكرا للجميع