المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : محتار فى كارت شاشة مناسب لمكانيا جهازى



محمد عواد محمد
04-10-2013, 20:22
- أقصى ميزانية محددة:1500 جنية

- استخدامك للجهاز:الالعاب

- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:led samsung 1366.768

- القطع التي تنوي شراءها:كارت شاشة

- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
core i5 3330
ram 8 giga 2*4
gigabyte h61m s2p rev2.0

- ميعاد شراء الجهاز:خلال اسبوع

- مكان الشراء:مش عارف

- محل سكنك: القاهرة

رجاء الشرح بخصوص الكارت و case وpower supply وتحديد مكان الشراء . وشكراا

Maikeru
04-10-2013, 20:26
شكراً لالتزامك بالقوانين. :D
---------------------
SAPPHIRE VAPOR-X HD 7770 GHz EDITION OC 1GB GDDR5. 1050 L.E
Thermaltake Commander MS-I Mid Tower Desktop Case + 450W PSU. 480 L.E
المجموع : 1530 جنيه.
---------------------
إنتَ مُمكِن تشتريهم من ماكسيمَم، الكارت بيجي معاه سيريال أصلي للعبة Far Cry3 من هناك.

محمد عواد محمد
04-10-2013, 20:46
شكرا على المساعدة
اولا هل الكارت ده مناسب للبوردة؟
ثانيا هل الكارت ده يقدر يشغل btf4 وباقى الجيمز الجامد؟
ثالثا فين ماكسيمم؟

الحوت
04-10-2013, 20:49
شكرا على المساعدة
اولا هل الكارت ده مناسب للبوردة؟
ثانيا هل الكارت ده يقدر يشغل btf4 وباقى الجيمز الجامد؟
ثالثا فين ماكسيمم؟

الكرت مناسب ويعمل على أي بورده بدون ما تخاف
والكرت قادر على تشغيل BF4 بين medium و high بشرط التقليل من antialiasing
ةتحيمعه الاخ ممتازة ويمكنك الترقيه فيما بعد

محمد عواد محمد
04-10-2013, 20:57
متشكر جدا على المساعدة لو سمحت انا اجيبه من فين ؟
ماكسيمم مكانه فين لو سمحت؟

Maikeru
04-10-2013, 21:07
شكرا على المساعدة
اولا هل الكارت ده مناسب للبوردة؟
ثانيا هل الكارت ده يقدر يشغل btf4 وباقى الجيمز الجامد؟
ثالثا فين ماكسيمم؟

عفواً، أيوة مناسب للبوردة، و يقدر يشغَّل اللعبة على اعدادات عالية على دقة شاشتك، و ماكسيمَم في مول سوق العصر بهليوبوليس/مصر الجديدة، شارع الخليفة مأمون.

محمد عواد محمد
04-10-2013, 21:23
متكشر جدا على المساعدة ولو احتاجت حاجة هبقى اسالكم :)

Maikeru
04-10-2013, 21:29
متكشر جدا على المساعدة ولو احتاجت حاجة هبقى اسالكم :)

العفو، و مبروك مُقدماً :D

M o h a m a d
04-10-2013, 23:58
شكراً لالتزامك بالقوانين. :D
---------------------
SAPPHIRE VAPOR-X HD 7770 GHz EDITION OC 1GB GDDR5. 1050 L.E
Thermaltake Commander MS-I Mid Tower Desktop Case + 450W PSU. 480 L.E
المجموع : 1530 جنيه.
---------------------
إنتَ مُمكِن تشتريهم من ماكسيمَم، الكارت بيجي معاه سيريال أصلي للعبة Far Cry3 من هناك.
أختيار موفق

محمد عواد محمد
05-10-2013, 23:27
Thermaltake Commander MS-I Mid Tower Desktop Case + 450W PSU. 480 L.E هتقدر تشغل الكارت ده ؟لانى قريت على الوقع انه محتاج 500 وات

M o h a m a d
06-10-2013, 00:11
Thermaltake Commander MS-I Mid Tower Desktop Case + 450W PSU. 480 L.E هتقدر تشغل الكارت ده ؟لانى قريت على الوقع انه محتاج 500 وات

الباور كافي وأكثر

محمد عواد محمد
07-10-2013, 01:51
سوال صغير الكارت ده احسن ولا Galaxy GeForce® GTX 650 Ti GC 1GB GDDR5
اصل مفيش فرق كبير اوى فى السعر وهل هيستهلك بور كام ومناسب للببردة انا معيش فلوسه بس ممكن استنى بعد العيد

محمد عواد محمد
07-10-2013, 01:53
او 7790 ؟

lastooansaak
07-10-2013, 02:20
متابع ردود الاعضاء..

M o h a m a d
07-10-2013, 09:56
سوال صغير الكارت ده احسن ولا Galaxy GeForce® GTX 650 Ti GC 1GB GDDR5
اصل مفيش فرق كبير اوى فى السعر وهل هيستهلك بور كام ومناسب للببردة انا معيش فلوسه بس ممكن استنى بعد العيد
GTX 650 Ti GC أفضل من HD 7770
وHD 7790 أفضل من GTX 650 Ti GC

محمد عواد محمد
09-10-2013, 01:09
سوال انا مركب دلوقتى كارت gt 520 nvidia اكيد عامل عنق زجاجة هل ده فيه خطر على البروسيسور اشيله بسرعة؟

M o h a m a d
09-10-2013, 01:15
سوال انا مركب دلوقتى كارت gt 520 nvidia اكيد عامل عنق زجاجة هل ده فيه خطر على البروسيسور اشيله بسرعة؟
لا يوجد خطر ولاحاجة
تستطيع العمل على هدا الكرت الى حين شراء كرت أعلى

محمد عواد محمد
09-10-2013, 20:50
بصو يا جماعة انا عايز رايكم انا ميزانيتى زادت انا معايا دلوقتى 2000 يعنى ممكن ازود عليهم حاجة يسطة انا بجد محتار اشترى كرت 2gb مثلا
SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 Dual-X
ولا اشترى منه 1 gb
طبعا انا عايز case مع باور
انا البوردة بتاعتى gigabyte h61 m s2p rev 2.0
مش عارف هتشغله الكرتين دول ولا لا؟
الشاشة led 19 samsung 1366.768 هل انا هستفاد من الكارت 2 gb ?
انا عندى core i5 3330 فى واحد قالى انه مع الكار 2g هيكون تقيل على البوردة
رجاء المساعدة علشان maximum مستنينى اتصل بيهم علشان يشحنو الحاجة وشكرا انا جننتكومعايا:D

roby2010
09-10-2013, 20:57
النسخة 1 جيجا كافية جداً لمواصفات جهازك
لكن في الحالة دي لازم تجيب باور اعلى شوية

M o h a m a d
09-10-2013, 21:14
ASUS GeForce GTX 650 Ti Boost OC 2GB GDDR5 1550 L.E
Thermaltake Commander MS-III Mid Tower + 500W 550 L.E
ومعالج i5 3330 متوافق مع لوحتك وقادر على تشغيل هدا الكرت وحتى كروت أقوى منه بكل قوته
وكرت 2G أفضل حتى للمستقبل

محمد عواد محمد
10-10-2013, 01:21
انا شحنت كارت

ASUS GeForce GTX 650 Ti Boost OC 2GB GDDR5 1550 L.E
بس يشوف صوره على النت ملقيتش فية مكان للكبل بتاع الشاشة:eek:
اعمل ايه انا الشاشة عندى
led 19 syncmaster syncmaster s19b300
']كدة مش هيشتغل على الشاشة؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

M o h a m a d
10-10-2013, 01:26
ممكن تأخد وصلة مثل دي
http://im38.gulfup.com/fGAIW.jpg (http://www.gulfup.com/?nLSRg6)

محمد عواد محمد
10-10-2013, 01:39
ده هيقصر على reselotion?
تقريبا فى واحد مع الكارت؟
هيقصر على وضوح الصورة؟

M o h a m a d
10-10-2013, 01:59
ده هيقصر على reselotion?
تقريبا فى واحد مع الكارت؟
هيقصر على وضوح الصورة؟
مش حيأثر على Reselotion والصورة حتبقى تمام

على السيد جمعه
10-10-2013, 08:40
HD 7790 أفضل

M o h a m a d
10-10-2013, 11:38
HD 7790 أفضل

GTX 650 ti boost يقارن بHD 7850
يعني كيف HD 7790 أفضل
http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GTX_650_Ti_Boost_Direct_Cu_II/
http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/HD_7790_DirectCU_II_OC/
http://www.anandtech.com/bench/product/782?vs=776

على السيد جمعه
10-10-2013, 14:35
GTX 650 ti boost يقارن بHD 7850
يعني كيف HD 7790 أفضل
http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GTX_650_Ti_Boost_Direct_Cu_II/
http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/HD_7790_DirectCU_II_OC/
http://www.anandtech.com/bench/product/782?vs=776

أنا مخدش بالى ان العضو جاب GTX 650 ti boost لم اقرأ مشاركته الاخيره أنا فكرته بتكلم عن Galaxy GeForce® GTX 650 Ti GC 1GB GDDR5

محمد عواد محمد
11-10-2013, 01:55
ياناس انا مش فاهم حاجة قولولى انا شحنت الكارت

ASUS GeForce GTX 650 Ti Boost OC 2GB GDDR5

وعندى بوردة
ga h61m-s2p

البوردة مكتوب عليها من برة pci e gen 3

دورت فى الكتالوج لقيت
pci e 2.0 16
وانتو قلتولى البوردة هتشغل الكارت عايز رد نهائ البورده دى هتشغل الكارت ده ولا لا علشان ممكن الغى الشحن جاى يوم السبت
ارجو الرد ولو ركب هيكون كفائة الكرت اقل؟

الحوت
11-10-2013, 08:52
الفرق بين PCIe2.0 and 3.0 لا يذكر يدوب فريم واحد باقصى الظروف