المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : استفسار تجميعه



اسلام عاطف
30-12-2013, 19:06
- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:العاب assassin's creed 4 black flag و btf3 و btf4 ........ "ع

- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:1024*768
- القطع التي تنوي شراءها:كارت شاشة gt 610 2gb

- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم: دا امكانية
http://im33.gulfup.com/fKT92.jpg


- ميعاد شراء الجهاز:اي وقت
- مكان الشراء:دوبيزل





هشتري الكارت دا gt 610 2gb
ياتري جهازي هيقدر يشغل الالعاب الحديثة الاعدادت المتوسطة "
؟؟؟ منتظر الرد
وبيحتاج باور كام . ولو مش هينفع ياربت تقولوا لي اية الضعيف في الامكانيات ؟
وينفع يركب ع البوردة بتاعتي ولا لا

M o h a m a d
30-12-2013, 19:20
مرحباً بك أخي الكريم

ممكن طلبك يكون من خلال هذا النموذج

يجب الإلتزام بهذا النموذج حرفياً فى أى طلب من طلبات تجميع الاجهزة، أى موضوع لم يلتزم بهذا النموذج سيتم حذفه مباشرة!

نموذج الموضوع يكون كالتالى:
- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
- القطع التي تنوي شراءها:
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:
- مكان الشراء:
- محل سكنك: ( يكفى إسم البلد او المحافظه و لا يشترط العنوان بالتفصيل )

ملحوظة:
لا يسمح باستخدام أكثر من 3 ألوان في الموضوع، أو أن يزيد حجم الخط عن 3 .

المنتدى وُجد لمساعدتك ، فاحرص على انجاحه بإلتزامك بقوانينه وشروطه .


إدارة عرب هاردوير.

اسلام عاطف
30-12-2013, 19:32
مرحباً بك أخي الكريم

ممكن طلبك يكون من خلال هذا النموذج

يجب الإلتزام بهذا النموذج حرفياً فى أى طلب من طلبات تجميع الاجهزة، أى موضوع لم يلتزم بهذا النموذج سيتم حذفه مباشرة!

نموذج الموضوع يكون كالتالى:
- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
- القطع التي تنوي شراءها:
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:
- مكان الشراء:
- محل سكنك: ( يكفى إسم البلد او المحافظه و لا يشترط العنوان بالتفصيل )

ملحوظة:
لا يسمح باستخدام أكثر من 3 ألوان في الموضوع، أو أن يزيد حجم الخط عن 3 .

المنتدى وُجد لمساعدتك ، فاحرص على انجاحه بإلتزامك بقوانينه وشروطه .


إدارة عرب هاردوير.
اسف تم التعديل

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
30-12-2013, 19:40
ماهي الميزانية ونوع الباور بتاعك والكارت ضعيف اللي انت مختاره

اسلام عاطف
30-12-2013, 19:45
ماهي الميزانية ونوع الباور بتاعك والكارت ضعيف اللي انت مختاره

400 جنية , واحد صحبي جايب كارت ati في حدود 400 جنية بردوا واحد جيجا وبيشغل معه العاب زي
assassin's creed 4 ,btf3 معالج 3 كورتيو رام 4 . الباور عادي ابو 60 جنية :D
عاوز اعرف لو جبت الكارت وان لزم اغير البور اغيرة
الكارت هيشغل الالعاب الحديثة ولا لا :(
وشكراً ع الرد :)

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
30-12-2013, 20:11
انصحك تشتري hd 6670 مستعمل ويشتغل علي الباور التجاري عادي وهيعمل 350 ج

اسلام عاطف
30-12-2013, 21:03
انصحك تشتري hd 6670 مستعمل ويشتغل علي الباور التجاري عادي وهيعمل 350 ج



طب الفارق بين الكارتين كبير ؟ ولو جبت الكارت الي ذكرتة هيشفغل الالعاب كويس ولا لا
وهل الاتنين يركبوا ع اليوردة بتاعتي
واداء المعالج كويس ولا لا ؟
وشكراً بحضرتك

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
30-12-2013, 21:10
طالما البوردة تحتوي علي مدخل pci express يبقي اي كارت يشتغل عندك
والفارق جيد بين الكارتين ويفضل انك تغير المعالج والبوردة والرامة لانهم لايصلحوا مع العاب الوقت الحالي

اسلام عاطف
30-12-2013, 21:13
طالما البوردة تحتوي علي مدخل pci express يبقي اي كارت يشتغل عندك
والفارق جيد بين الكارتين ويفضل انك تغير المعالج والبوردة والرامة لانهم لايصلحوا مع العاب الوقت الحالي

دا كدا الجهاز كلة ... هههههههههـ ع العموم شكراً جداً لحضرتك
بس حالياً لو جبت اي من الكارتين هيشغلوا btf4 معايا كويس

M o h a m a d
30-12-2013, 21:39
كما قال الأخ UNSTOPPABLE10 (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11283426) أنصحك بأن تأخد كرت HD 6670 1G gddr5 مستعمل في حدود ميزانيتك فهو لايحتاج الى باور اصلي وأفضل بكثير من كرت GT 620
ويفضل ايضا زيادة الرام الى 4G
لأن الألعاب الحديثة تحتاج الى رام 4G

اسلام عاطف
30-12-2013, 22:00
كما قال الأخ UNSTOPPABLE10 (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11283426) أنصحك بأن تأخد كرت HD 6670 1G gddr5 مستعمل في حدود ميزانيتك فهو لايحتاج الى باور اصلي وأفضل بكثير من كرت GT 620
ويفضل ايضا زيادة الرام الى 4G
لأن الألعاب الحديثة تحتاج الى رام 4G
تمام كدا شكراً لحضرتكم :)

اسلام عاطف
04-01-2014, 00:18
طب انا اسف اية رائيكم بالكارت دا
nvidia geforce 9400 gt 1gb
هيشغل معايا الالعاب كويس ولا لا
مع زيادة الرام الي 4
ومع عدم زيادتها

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
04-01-2014, 03:40
الكارت قديم يااخي وادائه ضعيف و dx 10 يعني العاب زي crysis 3 مش هيشغلها