المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : طلب تجميع جهاز للألعاب



ammar galal
08-01-2014, 23:20
- أقصى ميزانية محددة :2500-3000
- استخدامك للجهاز : الألعاب
- القطع التي تنوي شراءها : كيسة كاملة واريد نصيحة لشاشة لكن خارج هذه الميزانية
- ميعاد شراء الجهاز : خلال شهر
- محل سكنك: القاهرة

M o h a m a d
09-01-2014, 00:31
Intel® Core™ i3-3210 Ivy Bridge 3.2GHz 3MB Cache 800 L.E
Gigabyte GA-H61M-S2P 400 L.E
Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz CL9 1.65v 300 L.E
SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 WITH BOOST 750 L.E
Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5001AAKX 500GB SATA 6.0 Gb/s16MB Cache 380 L.E
Gigabyte GZ-X3 Mid Tower Desktop Case + 300W 320 L.E
Total 2950 L.E

بالنسبة للشاشة
Samsung SyncMaster S19B300B 19 inch LED LCD monitor (Malaysia) 670 L.E

ammar galal
09-01-2014, 00:35
مشكور جدا , وانا لو حبيت احدث كارت الشاشة لو الميزانية زادت شوية , تنصحنى بأيه

M o h a m a d
09-01-2014, 00:46
مشكور جدا , وانا لو حبيت احدث كارت الشاشة لو الميزانية زادت شوية , تنصحنى بأيه
SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC 1150 L.E
مع تغيير الكيسة والباور لأن الباور اللدي مع كيسة Gigabyte مش حيكفي هدا الكرت
Cooler Master Force 500 Mid Tower Desktop Case + 500W 550 L.E

ammar galal
09-01-2014, 00:52
شكرا

ammar galal
09-01-2014, 02:13
اخر حاجة معلش , الامكانيات دى تشغلى battlefield 4 على low , normal , high ?

M o h a m a d
09-01-2014, 02:18
اخر حاجة معلش , الامكانيات دى تشغلى battlefield 4 على low , normal , high ?
على high وممكن حتى Ultra

ammar galal
09-01-2014, 02:23
شكرا , واسف على السؤال المتكرر

ammar galal
09-01-2014, 03:02
ممكن اطلب التجميعة دى من الموقع ؟

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
09-01-2014, 14:17
اتصل بالمتجر وهم يشحنولك التجميعة لحد بيتك

ammar galal
09-01-2014, 17:04
سوءال فقط , هل هذه الكيسة فقط ام الكيسة والباور سبلاى

Cooler Master Force 500 Mid Tower Desktop Case + 500W 550 L.E

M o h a m a d
09-01-2014, 18:26
سوءال فقط , هل هذه الكيسة فقط ام الكيسة والباور سبلاى

Cooler Master Force 500 Mid Tower Desktop Case + 500W
550 L.E
الكيسة ومعاها الباور

ammar galal
09-01-2014, 19:17
بس انا مش لاقى الكيسة دى على الموقع

M o h a m a d
09-01-2014, 20:18
خد الكيسة دي
http://store.arabhardware.net/thermaltake-commander-series-vn40006w2n-white-black-secc-atx-mid-tower-computer-case.html

ammar galal
09-01-2014, 20:29
انا عندى هارد wd3200aajs caviar 320 gb وعندى ماذربورد intel dg31pr ورامات kingstone 2gb لا استطيع معرفة الموديل ,
هل استطيع استخدام اى منهم فالجهاز الجديد

M o h a m a d
09-01-2014, 22:16
انا عندى هارد wd3200aajs caviar 320 gb وعندى ماذربورد intel dg31pr ورامات kingstone 2gb لا استطيع معرفة الموديل ,
هل استطيع استخدام اى منهم فالجهاز الجديد
يمكنك استخدام الهارد فقط

ammar galal
10-01-2014, 14:50
ممكن اخلى الرامات 8 جيجا ؟
واحسن ويندوز 7 ولا 8 ولا 8.1
وهل الويندوز لازم يكون 64 bit ?

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
10-01-2014, 17:08
الافضل x64 والx32 مش هيقرا رامات اكتر من 3.25جيجا

ammar galal
10-01-2014, 17:30
الرامات ال 8 عادى ؟

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
10-01-2014, 18:06
عادي اخي وافضل

M o h a m a d
10-01-2014, 18:39
لتستفيد من حجم الرام كاملتا يجب ان تكون الوندوز 64 bit

ammar galal
10-01-2014, 23:06
معلش بس انا عايز بديل لكارت الشاشة الى هو SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC 1150 L.E
متواجد على الموقع , ولا انزل اشوفه فى سوق العصر احسن ؟

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
10-01-2014, 23:26
l,[موجود في المتجر اخي
http://store.arabhardware.net/hardware/video-cards/gigabyte-radeon-r7-260x-2gb-gv-r726xwf2-2gd-ddr5.html
وموجود في سوق العصر

ammar galal
11-01-2014, 12:50
طب لو انا حبيت اجيب processor i5 حيكلفنى كام , وهو ينفع مع التجميعة دى ؟

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
11-01-2014, 14:00
Intel® Core™ i5-3330 3.0GHz Processor 1300
Intel® Core™ i5-3340 3.1GHz Processor 1340
Intel® Core™ i5-3470 3.2GHz 6MB Cache 1400

ammar galal
11-01-2014, 19:06
كدا مش ححتاج اغير حاجة من التجميعة ؟

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
11-01-2014, 19:14
لا تمام توكل علي الله و مبروك مقدما

ammar galal
11-01-2014, 19:21
شكرا

ammar galal
12-01-2014, 15:12
طيب لو الميزانية زنقت شوية , الاولى اجيب بروسيسور كويس ولا كارت شاشة كويس ؟

M o h a m a d
12-01-2014, 16:17
طيب لو الميزانية زنقت شوية , الاولى اجيب بروسيسور كويس ولا كارت شاشة كويس ؟
لو حتأجل كرت الشاشة فخد معالج i5
ولو مش حتاجل الكرت خد معالج i3