المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : شراء جهاز مستعمل



mostafagameser
09-01-2014, 13:03
الميزانية : 2500
القطع التي تنوي شرائها : كيسه بدون هارد
مكان الشراء المنصورة
زمن الشراء الشهر القادم
استخدام الجهاز الالعاب
انا اسف يا جماعه بس انا ناوي اجيب جهاز مستعمل نظرا لانه مش هيحتاج يخدمني اكتر من سنيتين
ولضعف الميزانية قولت استغلها واجيب جهاز مستعمل
بروسيسور i 5
وكارت على الاقل amd radeon hd7770
انا عاوز اعرف لو اشتريت كيسه مستعملة بحالة جيده هتعد معايا السنتين دول
وكمان عاوز اعرف الميزانية هتكفي اني اجيب كيسه مستعمله بمواصفات زي دي ولا لأ
وهل القطع مستعملة هلاقيها متوفرة في المنصورة او طنطا ؟؟
وشكر واسف للازعاح والاخلال بطريقة العرض

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
09-01-2014, 13:16
السلام عليكم
شوف التجميعة دي اخي ممكن تغنيك عن المستعمل
Intel® Core™ i5-3330 3.0GHz Processor 1300
ASRock H61M-VG3 Socket 1155 310
Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz CL9 1.65v 300
Gigabyte GZ-X1 Mid Tower Desktop Case + 300W PSU 320
SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 With Boost 770
المجموع 3000 ج
او ممكن حل اخر
Intel® Core™ i3-3220 3.3GHz Processor 800
ASRock H61M-VG3 Socket 1155 310
Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz CL9 1.65v 300
Thermaltake Commander MS-I Mid Tower Desktop Case + 450w PSU 480
SAPPHIRE R7 260X OC 2GB GDDR5 1150
المجموع 3040 ج
والاهم دقة الشاشة عندك ايه

mostafagameser
09-01-2014, 14:17
اخي العزيز الميزانية لا استطيع زيادرتها حاليا للاسف

mostafagameser
09-01-2014, 15:09
السلام عليكم
شوف التجميعة دي اخي ممكن تغنيك عن المستعمل
Intel® Core™ i5-3330 3.0GHz Processor 1300
ASRock H61M-VG3 Socket 1155 310
Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz CL9 1.65v 300
Gigabyte GZ-X1 Mid Tower Desktop Case + 300W PSU 320
SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 With Boost 770
المجموع 3000 ج
او ممكن حل اخر
Intel® Core™ i3-3220 3.3GHz Processor 800
ASRock H61M-VG3 Socket 1155 310
Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz CL9 1.65v 300
Thermaltake Commander MS-I Mid Tower Desktop Case + 450w PSU 480
SAPPHIRE R7 260X OC 2GB GDDR5 1150
المجموع 3040 ج
والاهم دقة الشاشة عندك ايه

خي العزيز الميزانية لا استطيع زيادرتها حاليا للاسف
ثانيا انا استعمالي للجهاز لن يزيد عن سنيتين اذا احيانا الله في اقصى الحدود لن يتجاوز ذلك لذلك افضل استغلال جهاز مستعمل
عشان كدا سؤال بس هقدر اجمع قطع مستعملة لاتتجاوز الميزانية المذكورة وتعمل معي بكفاءة جيدة المده المطلوبه وهل ستكون متوفرة
اما عن الشاشه فهيا 19 بوصه

mostafagameser
09-01-2014, 15:15
ملحوظه كمان اخي العزيز
انا عندي كيسه بورد GIGABYTE G41MT-S2P
مع بور سبلاي 450وات
بس البروسيسور بانتيوم
ممكن اشترب بروسيسور كور تو كواد
و كارت 7770 او اعلى
ورام
ممكن دا يد ي الكفاء ه المطلوبه خلال عام ونصف او عامين مع كل الالعاب مع شاشه 19 بوصه
ولا الكواد دا مش هيعيش كتير
يا ترى تجاوبني واسف جدا لو اطلت
l

M o h a m a d
09-01-2014, 16:12
ملحوظه كمان اخي العزيز
انا عندي كيسه بورد GIGABYTE G41MT-S2P
مع بور سبلاي 450وات
بس البروسيسور بانتيوم
ممكن اشترب بروسيسور كور تو كواد
و كارت 7770 او اعلى
ورام
ممكن دا يد ي الكفاء ه المطلوبه خلال عام ونصف او عامين مع كل الالعاب مع شاشه 19 بوصه
ولا الكواد دا مش هيعيش كتير
يا ترى تجاوبني واسف جدا لو اطلت
l
أخي أنت ممكن تتطور كيستك بتغيير اللوحة والمعالج والرام ادا كانت ليست ddr3
وأضافة كرت شاشة وتغيير الباور ادا كان الباور القديم تجاري

mostafagameser
09-01-2014, 16:38
أخي أنت ممكن تتطور كيستك بتغيير اللوحة والمعالج والرام ادا كانت ليست ddr3
وأضافة كرت شاشة وتغيير الباور ادا كان الباور القديم تجاري

هههههههههههههههه
طب مانا كدا جبت كيسه جديده
لو حضرتك تقصد بالddr3
انا مركب عليها رام ddr3
لكن ايه رايك حضرتك في الكواد وكارت الشاشه المذكور او حتي اقل منه قليلا وخصوصا ان الباور سبلاي بتاعي sonic 450w
دا يمشي وهيأدي الاداء المطلوب ولا لأ
وشكرا جزيلا على اهتمامك

M o h a m a d
09-01-2014, 16:49
الباور ادا كان نوعه SeaSonic فهو جيد

Intel® Core™ i3-3210 Ivy Bridge 3.2GHz 3MB Cache 800 L.E
Gigabyte H61M-S2P 400 L.E
SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC 1150 L.E
Total 2350 L.E
مع استخدام باقي القطع من الجهاز القديم

mostafagameser
09-01-2014, 17:00
الباور ادا كان نوعه SeaSonic فهو جيد

Intel® Core™ i3-3210 Ivy Bridge 3.2GHz 3MB Cache 800 L.E
Gigabyte H61M-S2P 400 L.E
SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC 1150 L.E
Total 2350 L.E
مع استخدام باقي القطع من الجهاز القديم
انا اسف جدا جدا جدا جدا جدا جدا
انا عارف اني طولت جامد بس معلشي استحملوني انتوا اصحاب خبرة
الباور مكتوب عليه سونيك بس معرفش اذا كان سي سونيك ولا لأ
ثانيا طيب ممكن تجاوبني ع السؤال دا اخر سؤال ومش عاوز بعده اسأله
الكورتوكواد ممكن يأدي زي ال مع كارت شاشه مناسب زي core i3
ولو هيأدي كويس ممكن اعرف ايه اعلى كارت شاشه يشتغل معاه هوا والباور سبلاي 450
لاني احتمال سنه او سنه ونص اجيب كيسه احترافيه فمش ناوي اجيب جديد ارجو الاجابه للاهمية
واسف جــــــــــــــــــــــــــــــــدا ع الاطاله

hatembomb
09-01-2014, 17:12
الكواد كور اختيار جيد جدا
9550
ghz2.8
and 12 mega cash
هيشغلك r7 260 x
بدون مشاكل ان شاء الله
وعموما لو الباور محترم هتلاقى فيه كابلات كتيرة على الاقل
ثلاثة افرع ياورات ساتا وكل فرع فيه 2 او ثلاثة رؤوس
ولو مقلق منه هات باور 450 وات فعلى

mostafagameser
09-01-2014, 17:14
الكواد كور اختيار جيد جدا
9550
ghz2.8
and 12 mega cash
هيشغلك r7 260 x
بدون مشاكل ان شاء الله
وعموما لو الباور محترم هتلاقى فيه كابلات كتيرة على الاقل
ثلاثة افرع ياورات ساتا وكل فرع فيه 2 او ثلاثة رؤوس
ولو مقلق منه هات باور 450 وات فعلى
جزاك الله خيرا اخي الفاضل

MKS
09-01-2014, 23:31
هو انا حضرتك عندى وجهة نظر فى الموضوع ده مع اعتبار ان خبرتى مش كبيرة ياعنى

انت حضرتك ممكن تجيب pentium g3220 مع asrock h81 تمام مع الاعتبار ان q9550 اعلى من g3220 بفارق بسيط
بعض المراجعات

http://community.futuremark.com/hardware/cpu
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-G2020-vs-Intel-Core2-Quad-Q9550
http://www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=1867&pid2=23&compare=pentium-g3220-3-0ghz-vs-core-2-quad-q9550-2-83ghz

الفكرة كلها ان حضرتك بعد كدة كل الى هتعمله انك هتغير البروسيسور

لكن لو جيبت q9550 وحبيت تحدث بعد كدة هتجيب cpu و motherboard جديدة

mostafagameser
10-01-2014, 13:55
هو انا حضرتك عندى وجهة نظر فى الموضوع ده مع اعتبار ان خبرتى مش كبيرة ياعنى

انت حضرتك ممكن تجيب pentium g3220 مع asrock h81 تمام مع الاعتبار ان q9550 اعلى من g3220 بفارق بسيط
بعض المراجعات

http://community.futuremark.com/hardware/cpu
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-G2020-vs-Intel-Core2-Quad-Q9550
http://www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=1867&pid2=23&compare=pentium-g3220-3-0ghz-vs-core-2-quad-q9550-2-83ghz

الفكرة كلها ان حضرتك بعد كدة كل الى هتعمله انك هتغير البروسيسور

لكن لو جيبت q9550 وحبيت تحدث بعد كدة هتجيب cpu و motherboard جديدة





مشكور اخي الحبيب جدا ومشكوريين جميعا على مساعدتي على اتخاذ القرار
كدا هجيب الكواد
لاني باذن الله هغيير الكيسه كامله في المستقبل