المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : كيسه ب 3500 للالعاب



Mido_1993
10-01-2014, 03:21
انا ميزانيتي 3500 جنيه وعايز اجيب كيسه تنصحوني بأيه في ناس قالتلي هات كيسه استيراد HP Elite 8000 وهات رامات 8 وكارت شاشه جي فورس 4 جيجا والمعالج انتل كور تو كواد q6600 2.8 /cach 8m



- أقصى ميزانية محددة: 3500 جنيه

- استخدامك للجهاز:الالعاب

- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها: 19 بوصه LG Flatron w1942 s

- القطع التي تنوي شراءها: كيسه فقط

- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم: لا يوجد

- ميعاد شراء الجهاز: ف خلال اسبوع


- مكان الشراء:---


- محل سكنك: أسيوط


ولا اجيب ماذر بورد من جيجا بايت واركب جهاز من اول وجديد ؟؟

Mido_1993
10-01-2014, 04:31
وهل المواصفات دي تشغل اي لعبة ؟؟؟حديثة ؟؟



Intel® Core™ i3-3210 Ivy Bridge 3.2GHz 3MB Cache
Gigabyte GA-H61M-S2P
Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz CL9 1.65v
SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC
Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5001AAKX 500GB SATA 6.0 Gb/s16MB Cache
Cooler Master Force 500 Mid Tower Desktop Case + 500W

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
10-01-2014, 13:45
تشغل اي لعبة لاتقلق وتجميعتك جيدة بس بدل الهارد
Seagate ST500DM002 500GB 7200.14 SATA 6Gb/s HDD 370

Mido_1993
10-01-2014, 14:00
يعني اغير بس بالهارد اللي حضرتك كتبته بس حضرتك الاتنين نفس السعر ايه الفرق ؟

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
10-01-2014, 15:28
السيجات اسرع بس الفرق مش كبير

M o h a m a d
10-01-2014, 18:26
وهل المواصفات دي تشغل اي لعبة ؟؟؟حديثة ؟؟



Intel® Core™ i3-3210 Ivy Bridge 3.2GHz 3MB Cache
Gigabyte GA-H61M-S2P
Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz CL9 1.65v
SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC
Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5001AAKX 500GB SATA 6.0 Gb/s16MB Cache
Cooler Master Force 500 Mid Tower Desktop Case + 500W



تجميعة جيدة وحتشغل الالعاب باعلى اعدادات ان شاء الله

Mido_1993
10-01-2014, 18:30
الف شكر ان شاء الله نازل بكره هجيب الكيسه

Mido_1993
10-01-2014, 22:48
ينفع لو اشتريت ماذر بورد Asrock h81 يركب عليها بروسيسور core i3 جيل ثالث مش رابع ؟؟؟

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
10-01-2014, 23:05
مينفعش يااخي البوردة بسوكيت 1150 جيل رابع فقط
انما سوكيت الجيل الثالث 1155
البوردة h81 يركب عليها core i3 جيل رابع زي ده
Intel Core i3-4130 Haswell 3.4GHz LGA 1150 1030

Mido_1993
11-01-2014, 01:46
http://i.imgur.com/J21WGxL.png

الصورة دي من مواصفات الماذر بورد Gigabyte H61 ver 3.0

لو انا جبت هارد


Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5001AAKX 500GB SATA 6.0 Gb/s16MB Cache

هيشتغل عليها ؟؟؟ لان الهارد مكتوب

6.0 Gb

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
11-01-2014, 02:55
يشتغل عادي اخي طالما المدخل ساتا متقلقش وهيشتغل بكل سرعته
وال
SATA 6.0 Gb مش هتحتاجها الا عند تركيب ssd او raid

Mido_1993
11-01-2014, 03:19
تمام كده

M o h a m a d
11-01-2014, 16:33
مبروك عليك الجهاز مقدما :)

Mido_1993
11-01-2014, 17:12
الله يبارك فييك :)

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
11-01-2014, 17:21
بالنسبة لسؤالك فالافضل هو i5 4430 بنسبة بسيطة

Mido_1993
12-01-2014, 06:29
البوردة دي

GA-B75M-D3H rev.1.2
تدعم كارت الشاشه ده ؟

SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC

ولو جبت الامكانيات دي هتمشي مع البوردة دي ؟؟


Gigabyte GA-B75M-D3H (rev.1.2)

Western Digital (WD) Caviar BLUE WD10EZEX 1TB SATA 6GB/s 7200
rpm 64 MB Cache

Intel® Core™ i5-3340 Ivy Bridge 3.1GHz Processor cach 6 MB

Cooler Master Force 500 Mid Tower Desktop Case + 500W

Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz CL9 1.65v( x2 ) قطعتين

SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
12-01-2014, 11:56
البوردة تشغل اي كارت شاشة وتشغل الامكانيات دي تمام

Mido_1993
12-01-2014, 17:11
البورده Gigabyte GA - B75M

مش لاقيها قالولي في دي

GA-P75-D3 (rev. 1.1)

اجيب دي وخلاص ؟؟

Mido_1993
12-01-2014, 17:24
ودي من مواصفات البوردة

4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory

هتشغل الرامات دي ؟؟

Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz CL9 1.65v

اللي هي 1.65 V

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
12-01-2014, 18:17
البورده Gigabyte GA - B75M

مش لاقيها قالولي في دي

GA-P75-D3 (rev. 1.1)

اجيب دي وخلاص ؟؟
تمام اخي بوردة ممتازة

Mohamed Ibrahim The Unstoppable
12-01-2014, 18:18
ودي من مواصفات البوردة

4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory

هتشغل الرامات دي ؟؟

Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz CL9 1.65v

اللي هي 1.65 V
تشتغل عادي يااخي

Mido_1993
13-01-2014, 19:33
طب ممكن حد يديني مكان ف الاسكندرية الاقي عنده الحاجات دي وبسعر كويس ؟

M o h a m a d
13-01-2014, 20:45
طب ممكن حد يديني مكان ف الاسكندرية الاقي عنده الحاجات دي وبسعر كويس ؟
متوفر فى الاسكندرية فى رشدى الديب مول الدور الخامس