المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مــــــســــــاعدة فــى شــــراء كـــــارت شاشة وتعديل مواصفات الكيسة



ism3ail
01-02-2014, 22:19
السلام عليكم
القد وجهت مشكلة منذ فترة مع لعبة BTF4 ,وهى عنق الزجاجه
بسبب البروسيسور ومن المعروف طبعا ان الالعاب دلوقتى بتجتاج لبروسيسور رباعى النواة
وبعت الكارت بعد كده sapphire 6670 1gb gddr5
عشان مطولش عليكم
دية مواصفات الكيسة العندى طبعا من غير كارت الشاشة
Motherboard :Gigabayt 78LMT-S2P
Processor :Amd athlon ll X2 250
RAM :4G kingstone DDr3 1333
Case :Thormatech W450
الميزانية العندى 1000 جنية
انا محتار لو جبت كارت 7770 او 7750
هواجهة مشكلة عنق الزجاجه بسبب البروسيسور
طيب انا لو غيرت البروسيسور هطر اجيب واحد مستعمل عشان مفيش جديد للبوره دية دلوقتى
بسبب البروسيسورات الجديدة
طيب لو غيرت المازر بورد والرامات الراجل عرض علية العرض ده النهارده مقابل 600
يبقى انا كده يبقى معاية 1600 اجيب ارجو مساعدتك مع العلم انى مش عايز اجيب كارت يكون فى نفس قوة 6670 عايز حاجه اعلى

LB-ZIAD
01-02-2014, 22:29
الكروت دي راح عصرها
حاول تجدد شويه؟؟؟؟؟؟؟

ism3ail
01-02-2014, 23:08
الكروت دي راح عصرها
حاول تجدد شويه؟؟؟؟؟؟؟
فعلا عارف ان عصرها راح بس تنصحنى بى اية

محمد البرديسى
01-02-2014, 23:18
SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 WITH BOOST
اشترى الكارت دة وهو افضل من 6670

ism3ail
02-02-2014, 01:02
SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 WITH BOOST
اشترى الكارت دة وهو افضل من 6670

سعر الكارت كام وبلا نسبة للبروسيسور

M o h a m a d
02-02-2014, 01:22
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
مرحباً بك أخي الكريم
ممكن طلبك يكون من خلال هذا النموذج

يجب الإلتزام بهذا النموذج حرفياً فى أى طلب من طلبات تجميع الاجهزة، أى موضوع لم يلتزم بهذا النموذج سيتم حذفه مباشرة!

نموذج الموضوع يكون كالتالى:
- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
- القطع التي تنوي شراءها:
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:
- مكان الشراء:
- محل سكنك: ( يكفى إسم البلد او المحافظه و لا يشترط العنوان بالتفصيل )

ملحوظة:
لا يسمح باستخدام أكثر من 3 ألوان في الموضوع، أو أن يزيد حجم الخط عن 3 .

المنتدى وُجد لمساعدتك ، فاحرص على انجاحه بإلتزامك بقوانينه وشروطه .


إدارة عرب هاردوير.

ism3ail
02-02-2014, 01:31
- أقصى ميزانية محددة:1600
- استخدامك للجهاز: games
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها: Benq G922HDL 1366*768
- القطع التي تنوي شراءها: كارت شاشة + بروسيسور ولو لزم الامر سوف استبدل باقى القطع
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم: case
- ميعاد شراء الجهاز: غدا
- مكان الشراء: كمبيو سيتى المهندسين
- محل سكنك: المهندسين

M o h a m a d
02-02-2014, 01:40
أنصحك بأن تغير المعالج بمثل
AMD Phenom™ II X4 955 3.2GHz
تجده مستعمل في حدود 400ج
وخد كرت
SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 WITH BOOST 750 L.E
أو أخد كرت مستعمل HD 7770 تجده في حدود 700ج

ism3ail
02-02-2014, 01:47
أنصحك بأن تغير المعالج بمثل
AMD Phenom™ II X4 955 3.2GHz
تجده مستعمل في حدود 400ج
وخد كرت
SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 WITH BOOST 750 L.E
أو أخد كرت مستعمل HD 7770 تجده في حدود 700ج
طيب حضرتك القى فين البروسيسور ده
وبخصوص الكارت انا عايز حضرتك ترشحلى واحد بس يكون الافضل

M o h a m a d
02-02-2014, 02:04
طيب حضرتك القى فين البروسيسور ده
وبخصوص الكارت انا عايز حضرتك ترشحلى واحد بس يكون الافضل
القطع المستعملة تجدها في
http://arabhardware.net/forum/forumdisplay.php?f=46

بالنسبة للكرت من رأي أن كرت R7 250 مناسب جدا مع شاشة 19 وهو أفضل من HD 6670

ism3ail
02-02-2014, 13:41
القطع المستعملة تجدها في
http://arabhardware.net/forum/forumdisplay.php?f=46

بالنسبة للكرت من رأي أن كرت R7 250 مناسب جدا مع شاشة 19 وهو أفضل من HD 6670
طيب البروسيسور ده فى منه جديد ولو ممكن القية فين المهم المكان يكون فى نطاق القاهرة

ism3ail
04-02-2014, 11:25
أنصحك بأن تغير المعالج بمثل
AMD Phenom™ II X4 955 3.2GHz
تجده مستعمل في حدود 400ج
وخد كرت
SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 WITH BOOST 750 L.E
أو أخد كرت مستعمل HD 7770 تجده في حدود 700ج

عزيزى محمد تم شراء الكرت SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 WITH BOOST
وتم تغير البروسيسور الى AMD Phenom™ II X6 1090T 3.2GHz
شكرا يا محمد بجد مش عارف اقولك اية وشكرا لكل واحد حاول انو يساعدنى

ism3ail
04-02-2014, 11:29
بس وانا بشترى البروسيسور نصحونى انى اجيب Fan cooler master
ده معنا ان البروسيسور ده بيسخن جامد

M o h a m a d
04-02-2014, 12:13
بس وانا بشترى البروسيسور نصحونى انى اجيب Fan cooler master
ده معنا ان البروسيسور ده بيسخن جامد
بدون كسر سرعته فالمشتت الأفتراضي كافي

ism3ail
04-02-2014, 13:25
لا متكسرش سرعتوا بس انا لو عايز اعرف هو اتكسر السرعة ولا انا فعلا مشغلوا بالمشتت لالافتراضى بتاعوا