المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : معايا في حدود 2000 جنية الحد الاقصي و اريد تحديث جهازي



aboualruos2012
01-03-2014, 02:07
الكمبيوتر Dell inspiron620
بروسيسور : Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz x 4 ‎(3.30Ghz)‎
الموثر بورد intel PCH H61
كارت الشاشة :AMD RADEON HD 6450 (واحد جيجا)
رامات : 4 جيجا
------------------------------------
- أقصى ميزانية محددة:2000
- استخدامك للجهاز:احدث الالعاب
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:23 بوصة (1920×1080)
- القطع التي تنوي شراءها: None
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم: Cpu
- ميعاد شراء الجهاز: 2012
- مكان الشراء: القاهرة
- محل سكنك: القاهرة

محمد البرديسى
01-03-2014, 02:14
الافضل اخى بيع الجهاز وعلى 2000 جنية جمع جهاز جديد

aboualruos2012
01-03-2014, 02:17
مش هيجيب تمنه و الجهاز معاية حلو بس بيشتغل بطيق علي هاي رسليوشن مش اكتر لكن لو قللتها سنة بتشتغل في احسن الالعاب

aboualruos2012
01-03-2014, 02:20
ارجو الرد :confused:

OMEGA
01-03-2014, 02:23
راى من راى اخويا الفاضل الاستاذ محمد البرديسى بيعه احسن

aboualruos2012
01-03-2014, 02:31
طيب هبيعو بكام ؟

M o h a m a d
01-03-2014, 15:25
أخي أنت أقصى ميزانية لديك كام

aboualruos2012
03-03-2014, 05:09
2000 جنية مصري :]

aboualruos2012
03-03-2014, 05:10
هاجيبلوة رامات و كارت شاشة اكيد بيهم بس عاوز نصيحة

aboualruos2012
03-03-2014, 05:20
و ممكن افضل ب البروسيسور عادي لكن اكيد هغير كارت الشاشو و اضيف رامات 4 تاني عشان الكمبيوتر هيفضل معاية سنتين كمان و مش هستعملوا خالص عشان هبقا ثانوية عامة و كدا :] و ارجوا الاهتمام ب الموضوع

M o h a m a d
03-03-2014, 11:45
أنصحك بتغيير الكرت والباور وزيادة الرام

ASUS GeForce GTX 650 Ti Boost OC 2GB GDDR5 1450 L.E
Antec VP450P 450w 330 L.E
Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz CL9 1.65v 320 L.E
Total 2100 L.E
طبعا يجب ان تكون الرام الأولة بنفس تردد وفولتية الرام الجديدة

aboualruos2012
03-03-2014, 12:28
دي تشغل العاب زي battlefield , و الحاجات التقيلة دي
و هل الكمبيوتر بتاعي ال Dell ينفع اغير فيه الباور سابلاي ولا هو جي مع الكيسة ؟
و هل التجميعة دي تنفع عنق زجاجة ؟

M o h a m a d
03-03-2014, 14:13
دي تشغل العاب زي battlefield , و الحاجات التقيلة دي
و هل الكمبيوتر بتاعي ال Dell ينفع اغير فيه الباور سابلاي ولا هو جي مع الكيسة ؟
و هل التجميعة دي تنفع عنق زجاجة ؟
ان شاء الله حتشغل الألعاب الثقيلة باعدادات عالية
http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GTX_650_Ti_Boost_Direct_Cu_II/9.html
ويمكنك تغيير الباور ويستحسن تغييره
ولايوجد عنق زجاجة ان شاء الله لأن دقة الشاشة عالية والضغط الأكبر حيكون على الكرت

aboualruos2012
03-03-2014, 14:33
شكرا جدا و شكرا للموقع الجميل دة بس انا مش عارف اجيب نوع الرامات من الكمبيوتر لازم افتح الكيسة ؟ :D

محمد البرديسى
03-03-2014, 20:07
استخدم برنامج gpu-z

M o h a m a d
04-03-2014, 01:22
استخدم برنامج gpu-z
تقصد cpu-z
حمله من هنا (http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.68-setup-en.exe)
تستطيع معرفة مواصفات قطع الكمبيوتر