المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : إلى السيد/ Blackfoxer



الصفحات : [1] 2

خالد بينجو
07-04-2014, 06:25
إلى السيد/ Blackfoxer
رسالة خاصة لك بما إنك الكبير بتاع الهارد وير أقصد مشرف عام في المنتدى العظيم ده أرجوا المساعدة وإيجاد الحل في تحميل النسخة المشار إليها وأكيد مش هاتغلب في كده وإلى جميع الأعضاء الكرام نفس الكلام
أنادي بذلك حتى يستطيع الجميع التمتع بالنسخة لأني على ما أعتقد نسخة جامدة لأن هذا الفريق له باع طويل وكمان كل النسخ اللي بتتطلع من تحت إيده بتبقى جامدة وتتنصب على إغلب الأجهزة
لذا أتمنى من الجميع مد يد العون والمساعدة في إيجاد هذه النسخة التي على ما أعتقد ستكون أفضل وأحسن وأثبت نسخة نستطيع من خلالها التمتع بجمال النظام على اللاب توب أو البي سي العادي
أسم النسخة iatkos m
المشكلة إن الفريق أول مرة يعملها وينزلها على ما أظن بفلوس أو حاجة زي كدة فياريت المساعدة

x_5
07-04-2014, 07:07
ان شاء اله من ارجع من الدوام اعرفعلك رابط تورنت نسخه مافركس قابله للقلاع والبوت من usb

خالد بينجو
07-04-2014, 09:07
تسلم يا استاذنا بس مش nirsh لأن هي عندي ونصبتها بس مش راضي تفتح لأن اللاب عندي dll

x_5
07-04-2014, 10:56
هيه نارش نسخه جيده

خالد بينجو
07-04-2014, 12:02
أنا معاك أخي الكريم بس حاولت بدل المرة مليون ما تفتحش وجربت كل الخيارات ومش ظابط معايا
لو حابب أرفع لك مواصفات جهازي وتقولي أختار إيه من النسخة من الكستمايز يبقى كتر ألف خيرك مع العلم بأني بأنصبها على هارد خارجي مش على الجهاز مباشرة لأني منصب ويندوز 8.1 وكمان على الهارد ملفات كتير تصل ال400 جيجا

خالد بينجو
07-04-2014, 12:05
Motherboard:
CPU Type 2x , 2500 MHz
Motherboard Name Dell Inspiron 5521
Motherboard Chipset Unknown
System Memory 8067 MB
BIOS Type Insyde (04/18/13)
Display:
Video Adapter Intel® HD Graphics 4000 (2112 MB)
Video Adapter Intel® HD Graphics 4000 (2112 MB)
Video Adapter Intel® HD Graphics 4000 (2112 MB)
Monitor Generic PnP Monitor [NoDB]
Multimedia:
Audio Adapter High Definition Audio Controller [8086-1E20] [NoDB]
Storage:
IDE Controller Intel® 7 Series Chipset Family SATA AHCI Controller
Disk Drive ATA WDC WD10JPVX-75J SCSI Disk Device (931 GB)
Disk Drive Seagate FreeAgent GoFlex USB Device (465 GB, USB)
Optical Drive MATSHITA DVD+-RW UJ8C2 SCSI CdRom Device
SMART Hard Disks Status OK
Partitions:
C: (NTFS) 465.5 GB (419.7 GB free)
H: (NTFS) 465.8 GB (126.6 GB free)
Total Size 931.3 GB (546.3 GB free)

Input:
Keyboard Standard PS/2 Keyboard
Mouse Dell Touchpad
Mouse HID-compliant mouse Network:
Primary IP Address 192.168.1.104 (http://192.168.1.104/)
Primary MAC Address 60-6C-66-7C-FD-76
Network Adapter Bluetooth Device (Personal Area Network)
Network Adapter Intel® Centrino® Wireless-N 2230 (192.168.1.104 (http://192.168.1.104/))
Network Adapter Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter #2
Network Adapter Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter
Network Adapter Realtek PCIe FE Family Controller
BIOS Properties:
Vendor Dell Inc.
Version A07
Release Date 04/18/2013
Size 4608 KB
Boot Devices Floppy Disk, Hard Disk, CD-ROM
Capabilities Flash BIOS, Shadow BIOS, Selectable Boot, EDD, BBS, Smart Battery
Supported Standards DMI, ACPI, PnP
Expansion Capabilities PCI, USB
[ System ]
System Properties:
Manufacturer Dell Inc.
Product Inspiron 5521
Version A07
Serial Number JD9H1X1
SKU# xxx123x#ABA
Family 103C_5335KV
Universal Unique ID 44454C4C-44001039-8048CAC0-4F315831
Wake-Up Type Power Switch

[ Motherboard ]
Motherboard Properties:
Manufacturer Dell Inc.
Product 0C46Y8
Version A02
Serial Number .JD9H1X1.CN129663640105.
[ Chassis ]
Chassis Properties:
Manufacturer Dell Inc.
Version A07
Serial Number JD9H1X1
Chassis Type Portable
Boot-Up State Safe
Power Supply State Safe
Thermal State Safe
Security Status None
[ Memory Controller ]
Memory Controller Properties:
Error Detection Method None
Error Correction None
Supported Memory Interleave 1-Way
Current Memory Interleave 1-Way
Maximum Memory Module Size 8192 MB
Memory Slots 2
[ Processors / Intel® Core™ i7-3537U CPU @ 2.00GHz ]
Processor Properties:
Manufacturer Intel® Corporation
Version Intel® Core™ i7-3537U CPU @ 2.00GHz
Serial Number To Be Filled By O.E.M.
Asset Tag To Be Filled By O.E.M.
Part Number To Be Filled By O.E.M.
External Clock 100 MHz
Maximum Clock 4000 MHz
Current Clock 2000 MHz
Type Central Processor
Voltage 0.8 V
Status Enabled
Socket Designation U3E1
HTT / CMP Units 2 / 2

خالد بينجو
07-04-2014, 12:06
فيه كمان كارت شاشة ati hd 8730m

خالد بينجو
07-04-2014, 19:56
انت فين يا استاذنا الكريم

Black foxer
08-04-2014, 00:09
معلش والله عندي ظروف اليومين دول ومشغول جدااا + عندي تمزق في اربطة رجلي ومش بقدر اقعد على الجهاز اكتر من ساعة

النسخة بأي توكس لم تصدر الى الجميع الى تلك اللحظة ولم يتم تجربتها ومن يقول لك انها موجودة على موقع او مدونة او او فهي معدلة او نسخة اخرى

النسخة التي طرحها الاستاذ x5 هي جيدة وكي تقوم بعمل بوت قم بتجريب الاتي

-v -x GraphicsEnabler=No

او

-v -f GraphicsEnabler=No

او

-v -F GraphicsEnabler=No

Black foxer
08-04-2014, 00:10
وان شاء الله بكرة هحاول ادخل مخصوص واجبلك طريقة تصطيب ال niresh كاملة على الجهاز بتاعك

خالد بينجو
08-04-2014, 06:36
وان شاء الله بكرة هحاول ادخل مخصوص واجبلك طريقة تصطيب الniresh كاملة على الجهاز بتاعك

تسلم يا زعيم هو ده الكلام الصح الشغل بتاع الناس المشرفين على حق ربنا ألف شكر يا أفندم على المتابعة
بالنسبة للرد السابق حاولت أجرب الثلاث أوامر بس ما نفع هو المشكلة بيدخل على نظام x- يعني السيف مود وطبعا لا بيتسطب ولا ينفع عليه حاجة بس كدة وطبعا لا متعرف عليه حاجة ولا محتاجة بس سؤال هو ممكن يكون سبب الويندوز علشان أنا منصب ويندوز 8.1 32بت أفرمت وأنزل نسخة من جديد ولا إيه ولا علشان هو على هارد خارجي ولا ايه مش عارف المهم تساعدني إني أستمتع بالنظام وحلاوته وثباته وجماله وكمان أشتغل عليه جرافيك كويس وأنسى الويندوز لأن بصراحة كنت مجربه على لاب قديم اتش بي بس النسخة السنو وكان جامد
وما تنساناش وأدعيلك بالخير والرضا

خالد بينجو
08-04-2014, 19:41
انت فين يا استاذنا وفين ردودك الحلوة المفيدة

Black foxer
08-04-2014, 21:05
انا بتأسف مرة اخرى لتأخري في الرد

بص انا عاوزك تقولي انت بتستخدم بوت لودر ايه بالظبط ؟؟

وعاوزك تجرب برضو دا للبوت انا عاوز بس اخلي النسخة تبوت وتشتغل وبعدين نعرفها ونعملها براحة بس تبوت الاول

npci=0x2000/0x3000

او

dart=0 -xcpm -gux_defer_usb2

وانا هتابع معاك انهاردة ان شاء الله بس انت خليك سهران

Black foxer
08-04-2014, 21:14
او جرب دا

-v -x PCIRootUID=0 GraphicsEnabler=No

او

-v -x PCIRootUID=1 GraphicsEnabler=No

وعلى فكرة دا كدة اوعلى تكتب كدا npci=0x2000/0x3000 انا قصدي لاما كدة npci=0x2000 او كدة npci=0x3000

الشرطة قبل حرف V

Black foxer
09-04-2014, 02:08
وايضا هذا

UserKernelCache=Yes npci=ox3000 cpus=1 GraphicsEnabler=Yes

prince zahab
09-04-2014, 06:15
دا رابط التحميل تورنت
النسخة رقم 10,9
وبعد التثبيت ممكن تحدثها الى 10,9,2
لتحميل النسخة ISO تورنت بحجم 5.08 جيجا بايت
إضغط هنا
(http://kickass.to/niresh-mac-os-x-mavericks-10-9-0-dvd-iso-image-with-amd-intel-t8565650.html)وللتحميل بصيغة dmg تورنت بحجم 5.27 جيجا بايت


إضغط هنا (http://kickass.to/niresh-mac-os-x-mavericks-10-9-0-for-amd-and-intel-for-apple-and-non-apple-computers-t8406620.html)

أنا أستخدمها حاليا
وهذه صورة من جهازى
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t31.0-8/q81/s720x720/1965421_1439298722976906_167950160_o.jpg

prince zahab
09-04-2014, 06:21
وبالنسبه للإسم فنسخة iatkos m هى نفسها نسخة niresh ml ورابط التحميل من موقع iatkos نفسه يحولك إلى تحميل نسخة niresh

خالد بينجو
09-04-2014, 08:02
وبالنسبه للإسم فنسخة iatkos m هى نفسها نسخة niresh ml ورابط التحميل من موقع iatkos نفسه يحولك إلى تحميل نسخة niresh

السلام عليكم أخي الحبيب المشكلة إني محمل النسخة دي من موقع niresh ونصبتها بس فيه مشاكل معايا كتير وكمان مش بأقدر أدخلها إلا عن طريق x- وده نظام السيف مود لا ينفع معاه أي شيء ويا ريت نسخة iatkos m


لأن بصراحة أكيد تكون ثابتة ومافيها مشاكل كتير

خالد بينجو
09-04-2014, 08:10
او جرب دا

-v -x PCIRootUID=0 GraphicsEnabler=No

او

-v -x PCIRootUID=1 GraphicsEnabler=No

وعلى فكرة دا كدة اوعلى تكتب كدا npci=0x2000/0x3000 انا قصدي لاما كدة npci=0x2000 او كدة npci=0x3000

الشرطة قبل حرف V

ألف شكر أخي الحبيب بس كله ما نفع كل اللي بيحصل إني بأدخل على النسخة x- بس ليس إلا ومش عارف أعمل إيه
يا ريت تشوف مواصفات جهازي وتقولي أختار إيه بالظبط في الكستمايز أو تحاول توفر لنا نسخة iatkos m

Black foxer
09-04-2014, 11:11
مهو زي ما الاستاذ
prince zahab (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11311827) قال انها تعتبر نسخة واحدة

المشكلة الكبرى ان جهازك من النوع الاترا ومعالج انتل هاس ويل وهذا يسبب مشكلة هو ايه ال الكستمايز دا ممكن صورة منه

خالد بينجو
09-04-2014, 14:37
مهو زي ما الاستاذ
prince zahab (http://arabhardware.net/forum/member.php?u=11311827) قال انها تعتبر نسخة واحدة

المشكلة الكبرى ان جهازك من النوع الاترا ومعالج انتل هاس ويل وهذا يسبب مشكلة هو ايه ال الكستمايز دا ممكن صورة منه


أولا الكستمايز يعني قائمة الاختيارات عند تنصيب النسخة
ثانياً يعني إيه المعالج انتل هاوس ويل مش فاهم
ثالثاً وجهازي لاب توب عادي مش ألترا لأن الألترا بيبقي مواصفاته مختلفة على ما أعتقد من اللاب العادي
رابعا العمل إيه يا ريسنا أرجوا الحل بالله عليك تساعدنا منتظر رد حضرتكم

prince zahab
09-04-2014, 16:32
أولا الكستمايز يعني قائمة الاختيارات عند تنصيب النسخة
ثانياً يعني إيه المعالج انتل هاوس ويل مش فاهم
ثالثاً وجهازي لاب توب عادي مش ألترا لأن الألترا بيبقي مواصفاته مختلفة على ما أعتقد من اللاب العادي
رابعا العمل إيه يا ريسنا أرجوا الحل بالله عليك تساعدنا منتظر رد حضرتكم

إنت ضبط البيوس الأول ولا لأ

خالد بينجو
09-04-2014, 16:41
إنت ضبط البيوس الأول ولا لأ

الحمد لله البيوس متظبط

خالد بينجو
10-04-2014, 17:38
ايه يا استاذنا الكريم انت فييين منتظر مساعدتك بردودك الحلوة

prince zahab
10-04-2014, 21:03
ايه يا استاذنا الكريم انت فييين منتظر مساعدتك بردودك الحلوة
أنا آسف والله بس أنا مش قادر أحدد المشكله خالص

ياريت تبعت صورة توضيحية

Black foxer
10-04-2014, 21:10
الهاس ويل دا جيل المعالج الخاص بك اليس هو i7 ؟؟؟؟

وهاتلي صورة من قائمة الكاستيمز دي الي هي المفروض البوت لودر ولا ايه؟؟

Black foxer
10-04-2014, 21:18
بص انت حاول تعمل disable لكارت الشاشة من البيوس وامسح ملفات kexts الخاصة بamd من النسخة في السيف مود لو دخل او من الفلاشة الي بتعمل منها بوت

وجرب الامر دا وان شاء الله هيدخل معاك

IGPEnabler=Y GraphicsEnabler=N IGPlatformID=01660003 dart=0 -v

او ده

GPEnbaler=Y GraphicsEnabler=N -v -x IgplatformID=01660003 dart=0

خالد بينجو
11-04-2014, 22:50
بص انت حاول تعمل disable لكارت الشاشة من البيوس وامسح ملفات kexts الخاصة بamd من النسخة في السيف مود لو دخل او من الفلاشة الي بتعمل منها بوت

وجرب الامر دا وان شاء الله هيدخل معاك

IGPEnabler=Y GraphicsEnabler=N IGPlatformID=01660003 dart=0 -v

او ده

GPEnbaler=Y GraphicsEnabler=N -v -x IgplatformID=01660003 dart=0

السلام عليكم
أولا ألف مليون شكر على متابعتكم واهتمامكم
بس للأسف لم يفلح هذا الأمر ولا ذاك
ثانيا البيوس ما فيهوش إني ألغي عمل كارت الشاشة الخارجي
أرجوا المساعدة في حل المشكلة

خالد بينجو
11-04-2014, 23:03
http://im84.gulfup.com/cpNkAp.jpg

خالد بينجو
11-04-2014, 23:04
http://im84.gulfup.com/Vqwhfx.jpg