المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : تحديث جهازي القديم



zekara
13-11-2014, 13:26
السلام عليكم ورحة الله وبركاته
انا عندي الجهاز دا وعايز احدث فيه بعض المكونات
بحيث يمشيني سنة او سنة ونص بالكتير
mother :ma785gt-ud3h
cpu :amd phenom ii x3 710
vega : xfx 4770 512 ram
ram : 4 g ddr3
power.s : ocz 500 w
هوا طبعا الكارت هيتغير واكيد الرامات هتزيد
ها في اي اقتراح اخر؟؟
أقصى ميزانية محددة:1500 جنيه
- استخدامك للجهاز: الالعاب
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها: الشاشة 19 بوصه
- القطع التي تنوي شراءها:كارت شاشة ورامات
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:البوردة والبروسيسور والهارد والباور ورمات 4 جيجا
- ميعاد شراء الجهاز:الاسبوع القادم
- مكان الشراء:القاهرة
- محل سكنك: دمياط
انا كنت بفكر في الكارت دا
sapphire dual-x r7 265 2gb
هل هايمشي مع الجهاز ولا محتاج اغير البروسيسور؟؟

متجر عرب هاردوير
13-11-2014, 13:48
رجاء حدد اصدار اللوحة REV التى لديك حتى نستطيع معرفة المعالجات التى تدعمها ونرى قابلية التحديث عليها .. ووضح ميزانييتك فى التحديث والقطع التى تريدها فى نموذج العرض التالى :



نموذج الموضوع يكون كالتالى:

-
يجب الإلتزام بهذا النموذج حرفياً فى أى طلب من طلبات تجميع الاجهزة، أى موضوع لم يلتزم بهذا النموذج سيتم حذفه مباشرة!

- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
- القطع التي تنوي شراءها:
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:
- مكان الشراء:
- محل سكنك: ( يكفى إسم البلد او المحافظه و لا يشترط العنوان بالتفصيل )

ملحوظة: لا يسمح باستخدام أكثر من 3 ألوان في الموضوع، أو أن يزيد حجم الخط عن 3 .

المنتدى وُجد لمساعدتك ، فاحرص على انجاحه بإلتزامك بقوانينه وشروطه .

zekara
13-11-2014, 16:16
حضرتك انا مش ناوي اغير البروسيسور
انا كنت عايز اغير الكارت وازود الرامات !!!
ولا البروسيسور هايعمل عنق الزجاجة؟
الميزانيه للكارت والرامات لاتزيد عن 1500
وعامة البوردة فيرجن 1

zekara
14-11-2014, 02:24
ايه ياجماعه هوا الموضوع صعب ولا ايه؟؟؟؟

متجر عرب هاردوير
14-11-2014, 13:33
أخى وضح ميزانيتك والقطع التى تريد شرائها (تحديثها) والقطع التى تعيد استخدامها وذلك بتعديل مشاركتك الاولى واضافة نموذج العرض الذى ذكرته لك وذلك التزاماً بقوانين القسم .. حتى نساعدك بشكل أفضل

zekara
14-11-2014, 16:07
للرفع

zekara
15-11-2014, 02:58
ياجماعة كذا واحد قالي التزم بالنموذج وبعد كدا محدش يرد ؟؟؟

TIMO1
15-11-2014, 03:07
ياجماعة كذا واحد قالي التزم بالنموذج وبعد كدا محدش يرد ؟؟؟
بص حضرتك محددتش اهم حاجه الدقه الى هايتم اللعب عليها يعنى الشاشه هاتكون 19 وهاتلعب على دقه قليله ولا عندك شاشه 23 وهاتلعب على دقه 1920x1080
وعلشان اريحك المعالج بتاعك ضعيف نسبيا مع الالعاب وعلشان تكون فى المعقول مش هاقلك غير المنصه بس على الاقل انت محتاج معالج رباعى النواه ويكون حديث يعنى الفينوم2 او البلدوزر انما المعالج الذى تمتلكمه لن يمكنك من التمتع باخذ كامل الاداء مع البطاقه .

zekara
15-11-2014, 03:30
كلامك سليم وشكرا على ردك
انا ذاكر فوق ان الشاشة 19 بوصه حضرتك
الدقه 1360*768
المعالج هوا فعلا فينوم 2 بس ثلاثي
طيب معلش لو غير المعالج اجيب ايه يمشي مع البوردة والكارت اللي انا عايز اجيبه
والاداء عامة هايبقى عامل ازاي؟

zekara
15-11-2014, 13:33
للرفع

على السيد جمعه
15-11-2014, 15:17
انت محتاج تغير البروسيسور وتجيب واحد مستعمل زى
Phenom II X6 1100T
Phenom II X6 1090T
Phenom II X6 1075T
Phenom II X6 1065T
Phenom II X6 1055T
Phenom II X6 1055T
Phenom II X6 1045T
Phenom II X6 1035T
ودول سعرهم مستعملين يتراوح مابين 500 و800 وتجيب الكارت ده http://store.arabhardware.net/hardware/video-cards/powercolor-r7-260x-2gb-gddr5-oc.html

zekara
15-11-2014, 16:29
شكرا ليك ياباشا
هوا تقريبا صعب الاقيه مستعمل حاليا
مفيش ادامي بقا الا اني احدث الجهاز كله
طب معلش لو بعت جهازي متعرفش يبقا تمنه كام عشان ابقا عارف

على السيد جمعه
15-11-2014, 17:42
شكرا ليك ياباشا
هوا تقريبا صعب الاقيه مستعمل حاليا
مفيش ادامي بقا الا اني احدث الجهاز كله
طب معلش لو بعت جهازي متعرفش يبقا تمنه كام عشان ابقا عارف


أنا مبعرفش اسعار المستعمل بس يعنى بورده وبروسيسور فى حدود 400 جنيه تقريبا