المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : تجميعه جهاز على بروسيسور بميزانيه من 1500 - 2000



كريم محروس
08-02-2015, 18:15
أقصى ميزانية محددة: 1500 - 2200 جنيه
- استخدامك للجهاز: العاب كورة حديثة - العاب رعب
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها: 17 بوصة 1024×768
- القطع التي تنوي شراءها: ماذر بورد داعمة لرامات ddr3 - كرت شاشة - رامات ddr3 -باور سبلاى
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم: البروسيسور AMD Phenom II X4 920
- ميعاد شراء الجهاز: فى خلال شهر تقريبا
- مكان الشراء: الشرقية او القاهرة
- محل سكنك: محافظة الشرقية

sherif_ahmed
08-02-2015, 18:59
مرحباً بك أخي الكريم
وبالتوفيق في إختيار الأنسب
يرجي تعبئة هذا النموذج


نموذج الموضوع يكون كالتالى:
- يجب الإلتزام بهذا النموذج حرفياً فى أى طلب من طلبات تجميع الاجهزة، أى موضوع لم يلتزم بهذا النموذج سيتم حذفه مباشرة!

- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
- القطع التي تنوي شراءها:
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:
- مكان الشراء:
- محل سكنك: ( يكفى إسم البلد او المحافظه و لا يشترط العنوان بالتفصيل )

ملحوظة: لا يسمح باستخدام أكثر من 3 ألوان في الموضوع، أو أن يزيد حجم الخط عن 3 .

المنتدى وُجد لمساعدتك ، فاحرص على انجاحه بإلتزامك بقوانينه وشروطه .

إدارة عرب هاردوير.

كريم محروس
08-02-2015, 23:54
تم التعديل ارجو المتابعه والاهتمام

phenomenon
09-02-2015, 01:01
مرحبا بك اخى الكريم ...
لابد من التفكير بتغيير المعالج لانه سوكيت AM2+ socket
واقل لوحه بالسوق AM3 socket

+ ملحوظه هامه : AM2+ Cpus كان متحكم الذاكره بداخلها DDR2 يعنى لايصلح تركيب DDR3 معه

كريم محروس
09-02-2015, 08:32
انا سألت فى المنتدى من قبل وكان الرد ان هذه البوردة تصلح وهى ddr3
http://store.arabhardware.net/gigabyte-ga-78lmt-s2p-rev-5-0-am3.html
ولكن كنت بسأل هل فى افضل منها ام هى تفى بالغرض

phenomenon
09-02-2015, 11:15
لا يا اخى الفاضل .. اللى قالك كده اكيد مخدتشى باله من اسم البروسيور كويس 920 و 940 AM2+ socket
AMD PHENOM X4 920 2.8GHz cash 6M Socket AM2+

لكن البورده Socket AM3 , وغالبا كل البوردات socket AM2+ انتهت من السوق بس هتلاقى منها مستعمل كتير

لو العكس هو الصحيح كان ممكن يمشى بمعنى
لو البروسيسور كان سوكيت AM3 كان ممكن يركب فى بورده سوكيت AM2+ Socket او سوكيت AM3
بالاضافه الى ان متحكم الذواكر بداخل معالجات سوكيت AM2+ Socket لا يستطيع تدعيم الا ذواكر DDR2
اما معالجات Socket AM3 بها متحكم ذواكر DDR3
وعشان تتاكد بنفسك ... دى معالجات الفينوم التى تستطيع اللوحه من تدعيمها
http://oi59.tinypic.com/t8xiq9.jpg

ممكن تتخلص من المعالج ايضا وتجيب معالج احدث

كريم محروس
09-02-2015, 14:33
يعنى المعالج ده ضعيف جدا ارميه ولا ادور على ماذربورد يكون داعم له ؟

كريم محروس
09-02-2015, 22:31
للرفع والاهتمام

phenomenon
10-02-2015, 01:29
بخصوص اداء المعالج مع العاب الكره الحديثه والعاب الرعب فهو مقبول
بخصوص عمليه التحديث الافضل انك تبيعه وتشترى منصه حديثه ( بورده ومعالج وكارت ورامات DDR3 )
يعنى مثال ان توصلنا لميزانيه 3000 جنيه كحد اقصى يكون افضل للمستقبل ولعمليه التحديث ايضا مستقبليا

abdo_tarek
10-02-2015, 08:27
بخصوص اداء المعالج مع العاب الكره الحديثه والعاب الرعب فهو مقبول
بخصوص عمليه التحديث الافضل انك تبيعه وتشترى منصه حديثه ( بورده ومعالج وكارت ورامات DDR3 )
يعنى مثال ان توصلنا لميزانيه 3000 جنيه كحد اقصى يكون افضل للمستقبل ولعمليه التحديث ايضا مستقبليا



+1