المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : القاهره - الجيزه - فيصل - للبيع بورده وبروسيسور amd



eslamdeepo
05-06-2015, 21:23
المكان : مصر - القاهره

للبيع : بروسيسور : Phenom II x4 955 black edition quad-core

http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20II%20X4%20955%20Black%20Edition%20-%20HDZ955FBK4DGM%20(HDZ955FBGMBOX).html

البروسيسور من احسن بروسيسورات الفينوم فى الاوفر كلوك و بيوصل ل 3.9 هرتز

ومازر بورد : GA MA785GT - ud3h

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3291#ov


الحاله : جيده جدا ,

الضمان : منتهي وليك اسبوع ضمان من عندي

سبب البيع : التحديث

المشملات : البورده بالعلبه والبروسيسور بالعلبه والمروحه الاصليه

المكان : القاهره - الجيزه - فيصل

الشحن : لا يوجد

التواصل : 01143773763

السعر : 600جنيه

MaHmOuD ZeRo
05-06-2015, 21:30
اخى الفاضل

عنوان الموضوع:

[البلد مكان البيع] - العرض بيع ام بدل ام كلاهما - اسم السلعة المباعة.

مثال: [القاهرة] - للبيع - اسم السلعة. تم التعديل


محتوى الموضوع: (يجب الإلتزام بهذا النموذج حـرفـيـاً)

1- اسم و موديل السلعة.
2- المتعلقات القادمة مع السلعة. (إن وجدت)
3- الحالة العامة للسلعة. (مع وضع صور حقيقية حديثة إن أمكن)
4- داخل الضمان ام خارج الضمان. (يجب تحديد المدة المتبقية من الضمان أو فترة الضمان الشخصى إن وُجدَت)
5- و إذا كان العرض بيع فلابد من ذكر سعر البيع و السعر النهائى يتم التفاوض فيه على الخاص.
6- مكان البيع (البلد والمدينة).
7- سبب البيع \ سبب البدل.
8- طريقة التواصل (على العام أو الخاص , أو رقم موبايل).

ملاحظة (1):​ اقصى حجم للخط في الموضوع هو 3

titotaha9
06-06-2015, 05:51
ينفع البروسيسور لوحدو

eslamdeepo
06-06-2015, 07:29
ينفع البروسيسور لوحدو

تم الرد علي الخاص

eslamdeepo
06-06-2015, 18:25
للرفع

eslamdeepo
07-06-2015, 04:06
تم تعديل السعر للانجاز

eslamdeepo
08-06-2015, 04:20
للرفع

abdelrazeko
08-06-2015, 13:15
هل يمكن البدل ببوردة
gigabyte p61a-d3 (http://www.google.com.eg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB4QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.gigabyte.com%2Fproducts%2Fpro duct-page.aspx%3Fpid%3D4074&ei=6nh1Vd-qJMPkyAPp1YHYAw&usg=AFQjCNH8Sf0jiGVydFmE3c4Lw0qIiv6NGQ&sig2=Okkw4DVB5LWoDbL1n4s4jg)
و بروسيسور
Intel Pentium G630 @ 2.70GHz
Sandy Bridge 32nm Technology
(http://ark.intel.com/products/53483/Intel-Pentium-Processor-G630-3M-Cache-2_70-GHz)البوردة معاها الكرتونة و الراكة و البروسيسور بالفانة الأصلية

eslamdeepo
08-06-2015, 14:19
هل يمكن البدل ببوردة
gigabyte p61a-d3 (http://www.google.com.eg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB4QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.gigabyte.com%2Fproducts%2Fpro duct-page.aspx%3Fpid%3D4074&ei=6nh1Vd-qJMPkyAPp1YHYAw&usg=AFQjCNH8Sf0jiGVydFmE3c4Lw0qIiv6NGQ&sig2=Okkw4DVB5LWoDbL1n4s4jg)
و بروسيسور
Intel Pentium G630 @ 2.70GHz
Sandy Bridge 32nm Technology
(http://ark.intel.com/products/53483/Intel-Pentium-Processor-G630-3M-Cache-2_70-GHz)البوردة معاها الكرتونة و الراكة و البروسيسور بالفانة الأصلية



تم الرد على الخاص

eslamdeepo
09-06-2015, 05:13
تم البيع ... يغلق