المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : شبرا -للبيع - رامات 4 جيجا و8جيجا DDR3 للورك ستيشن DELL T5500-T7500.HP Z600-Z800



محمد خليفه 1
22-06-2015, 18:47
https://s.yimg.com/lo/api/res/1.2/XeBwSJSlNHcFQomK2aFXAQ--/YXBwaWQ9bWti/http://www10.0zz0.com/2011/10/29/03/628120478.gif
للبيع ان شاء الله


مجموعه رامات وارد الخارج عباره عن

رامات 4 جيجا و8 جيجا DDR3 باص 1333لأجهزه الورك ستشن


DELL
T5500-T7500

HP
Z600-Z800
http://www7.0zz0.com/2015/06/15/21/545331628.jpg

http://www6.0zz0.com/2015/06/15/21/787333413.jpg


http://www6.0zz0.com/2015/06/15/21/839300241.jpg


http://www6.0zz0.com/2015/06/15/21/964320065.jpg







الرامات ال 8 جيجاالسليفر بالهيت سينك صناعه كورى سامسونج


والرامات ال 4 جيجا البلاك بالهيت سينك صناعه سنغافورى


سعر الرامه ال 4 جيجا =225

سعر الرامه ال 8 جيجا= 450


سبب البيع التجاره ان شاء الله
الحاله ممتازه جداا

الضمان تست واسبوع من عندى

المتعلقات الرامات فقط

يمكن الشحن



المكتب 26 شارع الورشه متفرع من شارع شبرا محطه مترو سانت تريزا بجوار كووك دوور

01009184344
01142077014
بعتذر عن الرسايل الخاصه

صفحه الفيس
https://www.facebook.com/…/Excellent-used-c…/842556999101559 (https://www.facebook.com/pages/Excellent-used-computer-and-parts/842556999101559)

ahmad2006771
22-06-2015, 20:34
لو سمحت الرامات دي ينفع تركب في جهاز dell t3500 وهل ينفع ابدل رامتين مجموعهم 2 جيجا برامه 4 جيجا وادفع الفرق ولو ينفع هيكون كام -الرامات اللي في جهازي اصلية

محمد خليفه 1
23-06-2015, 16:45
للاسف ما تشتغلش على t3500

أبو حسين-1
23-06-2015, 20:37
بالتوفيق أستاذى الفاضل


وممكن حجز 6 رامات 4 جيجا

melfeshawey
24-06-2015, 04:00
هل البدل وارد؟
عندي 11 قطعة 4 جيجا و عاوز ابدلهم ب 6 قطع 8 جيجا و ادفع الفارق

محمد خليفه 1
24-06-2015, 22:05
الاخ ابو حسين الحجز تلفونيا فقط
والاخ فيشاوى البدل صعب حاليا
ولكم منى وافر التحيه
للرفع ان شاء الله

محمد خليفه 1
25-06-2015, 17:04
للرفع ان شاء الله

محمد خليفه 1
28-06-2015, 18:15
للرفع ان شاء الله

محمد خليفه 1
29-06-2015, 23:16
للرفع ان شاء الله

محمد خليفه 1
30-06-2015, 18:57
للرفع ان شاء الله

محمد خليفه 1
03-07-2015, 01:24
تم بفضل الله بيع كميه ولازال متبقى

محمد خليفه 1
04-07-2015, 15:35
للرفع ان شاء الله

محمد خليفه 1
06-07-2015, 23:56
للرفع ان شاء الله

Abdullah108
07-07-2015, 03:58
الرامات دي تشتغل علي كيسه hp 8000

XFXGForce
07-07-2015, 12:03
متاااح رااامـه 4 جيجا DDR2 ؟؟

محمد خليفه 1
08-07-2015, 21:42
الرامات ما تشتغلش على hp8000
وللاسف مفيش حاليا 4 جيجا ddr2
للرغفع ان شاء الله

محمد خليفه 1
10-07-2015, 17:14
متبقى اربع رامات فقط من كل نوع ان شاء الله