المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : لازم يكون الباور سبلاي SLi



hamadoooo
16-05-2008, 09:13
مواصفات الكمبيوتر

Intel E8400 3.00GHz


OCZ OCZN800SR4GK 4GB Kit 800MHZ DDR2 PC2-6400


Gigabyte GA-P35-DS3L Core2 P35 DDR2 SATA2 PCIE&PCI 8 Channels Audio ATX Motherboard


eVGA e-GeForce 8800 GT 512MB DDR3 Superclocked Edition PCI-Express Graphics Card



Western Digital WD5000KSRTL Caviar 320 GB SATA Hard Drive


Lite-On 20x Super All Write LightScribe Internal DVD/Dual Layer RW Drive (LH20A1L06)



لازم يكون الباور Sli لان راعي المحل قالي لازم

Planet Hemp
16-05-2008, 09:29
لا مش شرط بس لازم يكون باور محترم على الاقل 500 وات من شركة محترمة مثل OCZ او CORSAIR او HEC
حسب المتوافر عندك
بس يكون خط ال12 فولت على الاقل يعطى 30 امبير

hamadoooo
16-05-2008, 09:42
في قطر مافي انواع جيده الا gigabyte اخذلي بس المشكله غالي واجد 500 ريال

SeeNoEvil
16-05-2008, 13:47
البورده ال
GA-P35-DS3R

احسن بكتير عشان التطوير قدام
وفرق السعر حاجه بسيطه

hamadoooo
16-05-2008, 13:51
مافهمتك يا اخي

yazan soft
16-05-2008, 14:52
DS3R لاتفرق شيء عن DS3L بدعمها للقطع ,, ولا تفرق من ناحية التطوير لقدام الابمداخل USB و مداخل SATA فقط لاغير ,,

يعني اذا اللوحة DS3R تستطيع تشغيل 8 هاردسكات واللوحة DS3L تستطيع تشغيل 4 هاردات ,, مين رح يركب 4 هاردات ,, ( SATA )

بالنسبة لمزود الطاقة فكتابة SLI عليه كلام فارغ المهم قوة المزود ,,

والافضل انك تشتري مزود قوى من THERMALTAKE او GIGABYTE او COOLERMASTER , وطبعا المزود الجيد سعره مرتفع ,,

hamadoooo
16-05-2008, 15:00
انا حصلت

power supply 550w (75) QR

وحصلت

power supply 550w (500) QR GIGABYTE

الثاني مرتفع سعره لان مكتوب عليه sLI بس

SeeNoEvil
16-05-2008, 17:14
DS3R لاتفرق شيء عن DS3L بدعمها للقطع ,, ولا تفرق من ناحية التطوير لقدام الابمداخل USB و مداخل SATA فقط لاغير ,,

يعني اذا اللوحة DS3R تستطيع تشغيل 8 هاردسكات واللوحة DS3L تستطيع تشغيل 4 هاردات ,, مين رح يركب 4 هاردات ,, ( SATA )

بالنسبة لمزود الطاقة فكتابة SLI عليه كلام فارغ المهم قوة المزود ,,

والافضل انك تشتري مزود قوى من THERMALTAKE او GIGABYTE او COOLERMASTER , وطبعا المزود الجيد سعره مرتفع ,,


انا مش بتكلم على المداخل

انا بتكلم على باص البروسيسور
وباص الرامات شوف مواصفات البوردتين

SeeNoEvil
16-05-2008, 17:15
والغربيه انك جايب اختها اللي احدث منها كمان

lTTl
16-05-2008, 17:25
انا مش بتكلم على المداخل

انا بتكلم على باص البروسيسور
وباص الرامات شوف مواصفات البوردتين

أولا حضرتك غلطان 100% وروح أنت شوف الأمكانات كويس
اللوحتان بنفس طاقم الرقاقات ولا يوجد بينهم فارق أطلاقا وأي فارق يوجد في اللوحة DS3R عن اللوحةDS3l هاتلاقي مكتوب بجواره O.C يعني تقدر تشغله بس بكسر سرعتها
الفارق الوحيد هي خامات التصنيع للوحة عن الأخرى وعدد مخارج ال USB والهاردات فقط
GA-P35-DS3R تم أيقاف أنتاجها وأستبدلت باللوحة
GIGABYTE GA-EP35-DS3R LGA 775 Intel P35 ATX Dynamic Energy Saver Ultra Durable II Intel Motherboard - Retail

yazan soft
16-05-2008, 18:48
انا مش بتكلم على المداخل

انا بتكلم على باص البروسيسور
وباص الرامات شوف مواصفات البوردتين

هي القصة كلها قصة اصدارة اللوحة : والاساس واحد اذ اللوحتين يستعملو نفس الرقاقة ,,

شوف الرابطين لاحدث اصدارة من اللوحتين
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2743&ProductName=GA-EP35-DS3R

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2778&ProductName=GA-EP35-DS3L

وشوف الاصدارات الاقدم :

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2626&ProductName=GA-P35-DS3R

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2629&ProductName=GA-P35-DS3L

وهات رأيك ,,,,,,,,,,,,

hamadoooo
18-05-2008, 21:51
ممكن تعطوني نوعيه باورسبلاي يكون في من وره اكثر من 4 فتحات بس يكون 550w مثال


http://ecx.images-amazon.com/images/I/51GM50QGDWL._SL500_AA280_.jpg

hamadoooo
19-05-2008, 16:56
ها ردكم شباب

hamadoooo
19-05-2008, 21:16
يلا شباب أحد يرد علي