المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : ما رئيكم بهذا الجهاز المتواضع



resturant
31-07-2008, 02:05
السلام عليكم ورحمه الله


انا اشتريت جهاز امس كان عرض لشركه بمبلغ 1000 جنيه مصرى
كيسه (جديده بالضمان بمالمحتويات الى اذركها اسفل +شاشه بلاك كومباك (الشاشه مستعمله ))

والكيسه جديده وكل قطعه لها ضمان
هوه الجهاز اهوه
Mother Board:Boistar 945GC-M7 TE
VGa UP 256+sound+lan
Processor:Intel Celeron 3.6 GH /512 Cash
hard : maxtor160 GB Sata
Ram:Kingstone:512 MB
CD rom:Samsung
Case :2 hand >>dream
Power:500 تقريبا او 550
Mouse+keyborad +small Sama3at

هوه بصراحه الجهاز سريع جداً معايا ..وكل المحتويات انا مطلعها بنفسى من الغلاف بتاعها (الكرتون)جديده ...
.بس انا فيه حاجه غريبه ..اول مره افى حياتى اسمع عن مزربورد Biostar
ايه حكايتها دى ...هل هل حاجه تقليد مثلا .
لكن مش هتفرق معايا لان اولا الجهاز سعره رخيص جدا
ثانيا الجهاز ...الجهاز زى الطياره ومظبطنى ...لانى كنت بستعمل جهاز قديم جداً
مع احترامى للناس الى هتدخل تقول كنت جيب كورتديو يرجى رئيكم فى البورده والمواصفات

سؤال اخر :كيف اوصل هاردين ساتا بهذه البوره ..علما بان البورده تحتوى على اكثر من منفذ للساتا ولكن البور لا يحتوى غير على وصله بور ساتا واحده ...

راحو الطيبين
31-07-2008, 05:22
good pc for tight budget

muerte
31-07-2008, 05:41
أولا: ممكن تغير البور سبلاي.
أو: ممكن تبحث عن محول يحول البور العادي اللي بيدخل في الهارد ال IDE ل sata
أو: تشتري هارد ساتا قديم شوية، في البداية الساتا كان بينزل في compatibility mode يعني الباور بيكون عادي والداتا ساتا، بس غالبا مش بنفس الإمكانيات المتوافرة للساتا ولكن الهارد هيشتغل كويس بدون مشاكل.

بيوستار، بورد رخيصة أداءها دون المتوسط في الغالب.
هي مش تقليد، هي ماركة معروفة بس في الكفاءة مش زي الماركات المعروفة.

TheInfernal
31-07-2008, 09:38
بالعكس. Biostar شركة محترمة جدا في عالم الهاردوير.

عموما, انت جهازك ممتاز بالنسبة لسعره, و لكني أنصح تزود رامة 1GB ب100 جنيه بحيث ان يبقى عندك 1.5GB. صدقني هتفرق معاك جامد.

resturant
31-07-2008, 16:40
شكراً ليكم جداً ..جزاكم الله خيراً ...

resturant
08-08-2008, 21:04
سؤال بسيط بس :عايز اعرف باص الرامات كام ....
ودى الصور ..http://www3.0zz0.com/2008/08/08/18/256536279.gif

TheInfernal
08-08-2008, 21:33
667. بس اتأكد من البايوس انها شغالة على السرعة دي.

bedotop
08-08-2008, 22:25
الجهاز جيد
ألف مبروك

resturant
08-08-2008, 22:42
667. بس اتأكد من البايوس انها شغالة على السرعة دي.

ازاى أتأكد طيب ...طيب .. انا مش شايف فى الصوره الى انا حططها بالCpU-zرقم 667؟؟
وكمان انا عملت بنصيحتك ووصلت الرام لواحد جيجا ..جبت قطع كمان 512 وفرقه فعلا فى السرعه جامد
http://www4.0zz0.com/2008/08/08/20/485138219.jpg

TheInfernal
08-08-2008, 22:44
طب ياريت تعمل screenshot للmemory (الtab اللي جنب spd) في cpu-z.

resturant
08-08-2008, 22:51
اهى الصوره ..وشكرا يا استاذنا لردك عليا
http://www4.0zz0.com/2008/08/08/20/485138219.jpg

TheInfernal
09-08-2008, 16:00
هي كده شغالة على باص 533. او فيه امكانية في البايوس انه يتعدل ل667 يبقى أحسن.