النتائج 1 إلى 7 من 7

الموضوع: عملت ابديت للمازربورد عشان خاطر الحرارة شوفو الحرارة

  1. #1
    عضو ذهبي الصورة الرمزية kimohw
    تاريخ التسجيل
    Sep 2002
    المشاركات
    1,513
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    25

    عملت ابديت للمازربورد عشان خاطر الحرارة شوفو الحرارة



    شوفو الصورة
    الملفات المرفقة الملفات المرفقة
    • نوع الملف: zip cpu.zip‏ (51.8 كيلوبايت, 118 مشاهدات)

  2. #2
    عضو برونزي
    تاريخ التسجيل
    Jun 2002
    المشاركات
    3,499
    معدل تقييم المستوى
    0
    اخى ضع الصوره بامتداد jpg افضل واسرع بالتحميل
    [IMG]http://www.alshula.net/yaser/MCP-RGB.jpg[/IMG]
    [IMG]http://www.arabhardware.net/forum/images/smilies/smile_crazy.gif[/IMG]
    لن أرد على أي تساؤلات فنية ترد عبر بريدي الشخصي أو الرسائل الخاصة g:

  3. #3
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Jul 2002
    المشاركات
    123
    معدل تقييم المستوى
    0
    يوجد لديك مشكلة فى المازبورد فى قراءة الحرارة

    لكن سرعة دوران مروحة المعالج عندك بطيئة جدا فقط 1328 يجب ان تكون فى المتوسط من 3500-4000

    واعتقد ان الباورسبلاى عندك ضعيف

  4. #4
    عضو برونزي
    تاريخ التسجيل
    Jun 2002
    المشاركات
    3,499
    معدل تقييم المستوى
    0
    اخى البورسبلتى بجي ان يكون فى بنتيوم 4 فوق 300 واط ( انصحك بذلك) ... كمان المروحه سرعتها بطيئه مثل ماقال الاخ شريف ..
    [IMG]http://www.alshula.net/yaser/MCP-RGB.jpg[/IMG]
    [IMG]http://www.arabhardware.net/forum/images/smilies/smile_crazy.gif[/IMG]
    لن أرد على أي تساؤلات فنية ترد عبر بريدي الشخصي أو الرسائل الخاصة g:

  5. #5
    عضو ذهبي الصورة الرمزية kimohw
    تاريخ التسجيل
    Sep 2002
    المشاركات
    1,513
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    25
    الباور سبلاي عندي 300 واط

    و المروحة شغالة عادي اعتقد ان البرنامج بيكتب اي ارقام من عنده عشان الارقام دي متغيرتش من اول لما جربت البرنامج
    [CENTER][URL="http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=192776"][U][IMG]http://hosting11.imagecross.com/image-hosting-49/808395801.jpg[/IMG][/U][/URL]
    [url]http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=192776[/url]
    [/CENTER]

  6. #6
    عضو مؤسس
    تاريخ التسجيل
    Jun 2002
    المشاركات
    3,656
    معدل تقييم المستوى
    19
    بسم الله الرحمن الرحيم

    المعلومات الموجودة بالصورة غير معقولة. لابد انه يوجد خطأ بقرائة اللوحة الام لهذه المعلومات. هنا احتمال بوجود عطل بالشريحة المسئولة عن قرائة هذه المعلومات.
    [IMG]http://alwaleed11.jeeran.com/alwaleed.jpg[/IMG]

  7. #7
    عضو بلاتيني
    تاريخ التسجيل
    Jun 2002
    المشاركات
    8,539
    الدولة: Jordan
    معدل تقييم المستوى
    24


    فعلا ,ربما عندك عطل وحدة القياس في المذربورد خصوصا انه (( الارقام دي متغيرتش من اول لما جربت البرنامج )) المروحة سرعتها تتغير قليلا ....
    Athlon64 X2 4000+ @2.88GHz // Biostar TA690G AM2 // DDR2-800 3GB // Geforce 8600GT // Audigy2 ZS // FSP Forton 400W
    Vista Home SP1

المواضيع المتشابهه

  1. مشكلة مع ويندوز 8 ارجوكم ساعدونى عشان خاطر ربنا
    بواسطة koko577 في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 6
    آخر مشاركة: 07-02-2013, 21:01
  2. مشاركات: 25
    آخر مشاركة: 06-12-2011, 18:14
  3. عملت ابديت الى 2.3.3 للجالكسى Ace ومش عارف اعمل ROOT
    بواسطة casper__007 في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 7
    آخر مشاركة: 31-08-2011, 18:35
  4. عملت ابديت hp dv6 2150 ومارضى يفتح المستخدم بعد كده
    بواسطة fajar_lover89 في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 2
    آخر مشاركة: 01-05-2010, 19:39
  5. شوفو اسوس ايش سوت عشان الحرارة
    بواسطة عصفور فلسطين في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 04-04-2010, 13:13

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •