النتائج 1 إلى 3 من 3

الموضوع: كورس برمجة في مصر

  1. #1
    عضو فضي الصورة الرمزية yehia2amer
    تاريخ التسجيل
    Feb 2009
    المشاركات
    962
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    13

    كورس برمجة في مصر



    انا كنت عايز اخذ كورس برمجة في القاهرة خاصة الc++ والc# فهل في اي حد يعرف مكان كويس:confused:

  2. #2
    عضو فضي الصورة الرمزية Salem AL Fituri
    تاريخ التسجيل
    Aug 2008
    المشاركات
    3,392
    معدل تقييم المستوى
    20

    {وَالَّذِينَ جَاؤُوا مِن بَعْدِهِمْ يَقُولُونَ رَبَّنَا اغْفِرْ لَنَا وَلِإِخْوَانِنَا الَّذِينَ سَبَقُونَا بِالْإِيمَانِ وَلَا تَجْعَلْ فِي قُلُوبِنَا غِلًّا لِّلَّذِينَ آمَنُوا رَبَّنَا إِنَّكَ رَؤُوفٌ رَّحِيمٌ } الحشر آية(10).



  3. #3
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Jul 2009
    المشاركات
    3
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    Thumbs up رد: كورس برمجة في مصر



    السلام عليكم اخى الكريم بالنسبه لطلبك فهو عندى
    فى كورس كامل لتعلم جميع انواع لغه البرمجه يعنى بتدرس كله تمن الكورس ده 12 الف جنيه مصرى
    انت بقى مش هتدفع كل ده طبعا علشان جمعيه شباب مصر هى والجميعه العلميه للحاسبات الاليه عملنها مجانا يعنى فرى يعنى هتدرس كل الغات مش لغه واحده ببلاش يعنى الكورس كله كله كله بدل من 12 الف جنيه هتدفع حوالى الف جنيه تقريبا بس كله مش دفعه واحده الكورس كله على 12 كور يعنى على 12 ليف كل ليف هتدفع 95 جنيه شامله كل الاسطونات وكل حاجه يمعلم
    علفكره انا فى الاكيدميه ديه ولسه بقالى فيها خمس ايام وبجد عرفت حاجات كتيره عن البرمجه على العموم ده اميلى على الياهو لو عوز حاجه
    koko_K_K_k
    وده رابط الشركه وممكن تكلم الدعم الفنى المباشر من على الموقع وتستفسر اكتر واكتر منى
    http://www.agcacademy.com/agcit/default2.asp
    الشركه ديه ليه فروع فى القاهره زاى الدقى القبه انا بروح اللى فى الدقى فى شارع اسمه مصدق

    اى خدمه يامان وعيش بقى

المواضيع المتشابهه

  1. مشاركات: 4
    آخر مشاركة: 04-06-2013, 03:30
  2. مشاركات: 9
    آخر مشاركة: 05-10-2010, 03:31

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •