النتائج 1 إلى 9 من 9

الموضوع: عندى مشكلة ممكن حد يحلهالى فى Dynamips Labs

  1. #1
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Jan 2009
    المشاركات
    6
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    عندى مشكلة ممكن حد يحلهالى فى Dynamips Labs



    حولت اعمل اللاب بتاع البشمهندس لومرك بس يييطلع فى خطا عندى ممكن حد يساعدنى
    [img]
    [
    /ودة تكملة فيل الاب

  2. #2
    عضو برونزي الصورة الرمزية أيمن النعيمي
    تاريخ التسجيل
    Nov 2007
    المشاركات
    2,600
    معدل تقييم المستوى
    21

    رد: عندى مشكلة ممكن حد يحلهالى فى Dynamips Labs

    شو هي رسالة الخطأ ؟

  3. #3
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Jan 2009
    المشاركات
    6
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: عندى مشكلة ممكن حد يحلهالى فى Dynamips Labs

    شكرا ياباشا على اهتمامك المشكلة فى network device بعمل انتر بيقفل البرنامج

  4. #4
    عضو الصورة الرمزية kamel_s_s
    تاريخ التسجيل
    Dec 2008
    المشاركات
    456
    معدل تقييم المستوى
    10

    رد: عندى مشكلة ممكن حد يحلهالى فى Dynamips Labs

    network device مجرد شاشة لتعرفك علي كرتات ال network اللي عندك وعند الضغط علي enter من الطبيعي انها تقفل

  5. #5
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Jan 2009
    المشاركات
    6
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: عندى مشكلة ممكن حد يحلهالى فى Dynamips Labs

    شكرا ياباشا على الرد و اهتمامك بس بيطلع فى فيل net خطاء زى الصورة الى فوق مش عارف الغلط فين فى فيل الword

  6. #6
    عضو برونزي الصورة الرمزية أيمن النعيمي
    تاريخ التسجيل
    Nov 2007
    المشاركات
    2,600
    معدل تقييم المستوى
    21

    رد: عندى مشكلة ممكن حد يحلهالى فى Dynamips Labs

    اخي الخطا عندك هو في الغيمة
    ياريت تحط الكود تبع ملف الكونفج وانا بعدلك اياه وبقلك وين الخطأ

  7. #7
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Jan 2009
    المشاركات
    6
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: عندى مشكلة ممكن حد يحلهالى فى Dynamips Labs

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ayman_bat مشاهدة المشاركة
    اخي الخطا عندك هو في الغيمة
    ياريت تحط الكود تبع ملف الكونفج وانا بعدلك اياه وبقلك وين الخطأ
    <a href="http://www.4shared.com/file/14135442.../ccna_lab.html" target=_blank>ccna lab.net</a>
    الف شكر ياباشا على هتمامك بمشكلتى واسف اسف على ازعاجك الملف بتاع الconfigration رفقتة فى الينك

  8. #8
    عضو برونزي الصورة الرمزية أيمن النعيمي
    تاريخ التسجيل
    Nov 2007
    المشاركات
    2,600
    معدل تقييم المستوى
    21

    رد: عندى مشكلة ممكن حد يحلهالى فى Dynamips Labs

    والله هذه اكثر مشكلة نعقيدا في حياتي :ah34: في برنامج الديناميبس
    يعني طلعت على الملف 100 مرة
    وبالاخر طلع الخطأ شيء صغير :ah16:
    وهو انك بدال ماتضع هذه الاشارة /
    قمت بوضع هذه \
    يعني مثال صغير
    انت عملت
    s1\0 = FRSW 2
    والصح
    s1/0 = FRSW 2

    بالتوفيق حبيبي
    بس ابقى خلي بالك
    دنا كنت حروح فيها :D

  9. #9
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Jan 2009
    المشاركات
    6
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: عندى مشكلة ممكن حد يحلهالى فى Dynamips Labs



    بجد انا مش عارف اقولك بجد انت جامد موز على مجهودك معايا :ah17: فعلا كلامك طلع صح
    انا اسف على غبائى دة و الف شكر انا جربت وفعلا الاب اشتغل تمام
    شكرا ياباشا:ah7:

المواضيع المتشابهه

  1. عندي مشكلة بالــ Dynamips
    بواسطة alhmami في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 15-08-2012, 02:59
  2. عندى مشكلة وياريت تى حد من الاخوة الاعضاء يحلهالى
    بواسطة ENG.MIDO4U في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 19-01-2010, 10:40
  3. عندى مشكلة فى ال Dynamips
    بواسطة medo_1988 في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 22-06-2009, 05:59
  4. عندي مشكلة في برنامج Dynamips
    بواسطة rrrrrr في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 25-12-2008, 21:22
  5. مشاركات: 8
    آخر مشاركة: 17-05-2008, 22:00

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •