النتائج 1 إلى 3 من 3

الموضوع: ارجو المساعدة !!!!

  1. #1
    عضو الصورة الرمزية solidsnake1990
    تاريخ التسجيل
    Jun 2009
    المشاركات
    156
    معدل تقييم المستوى
    0

    Smile ارجو المساعدة !!!!



    السلام عليكم


    هى الرامة HYNIX 2GB 1X2GB BUS 800MHZ
    الى حصل بعد ما جبت بروسيسور جديد DAUL CORE E5300
    كل ما اشغل الجهاز الكيس تشتغل عادى والشاشة تشتغل بس الاتنين منفصلين عن بعض مبحبوش بعض....:D:D
    يعنى الشاشة مبتجبش اى داتا, بعد معاناة ولف وديت البوردة للضمان G31 S2L
    طلع العيب مش فيها جربت رامة تانية الجهاز نطق قولت
    يبقى العيب فى الرامة:ah26::ah26: للاسف فى وقت الرامات ال DDR2 غليت
    قولت اجرب وخلاص الرامة البايظة فى جهاز تانى لقيت الجهاز قراها واشتغل:ah27::ah27::ah27: ...............................
    بس انا شكيت فى الباور سبلاى هو باور عادى ابو حديد بيطلع باور على ادو,
    فبعد اما حطيت ال البروسيسور الجديد سحب معظم الباور فاالرامات مخدتش حقها من الباور و الجهاز فعلا شغال على رامات 512MB 2X256MB فممكن يكون سحبها قليل من الباور دة تفسيرى للمشكلة بس شكلة :ah19::ah19::ah19:....على اد خبرتى:D:D
    فانا معرفش اية مشكلة الرامة دى شغالة على مزاجها لية دا انا مزعلتهاش فى حاجة
    ارجو المساعدة الجهاز شيبنى:ah6:

  2. #2
    عضو الصورة الرمزية solidsnake1990
    تاريخ التسجيل
    Jun 2009
    المشاركات
    156
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: ارجو المساعدة !!!!

    مفيش حد معبرنى لية!!!!!!

  3. #3
    عضو الصورة الرمزية solidsnake1990
    تاريخ التسجيل
    Jun 2009
    المشاركات
    156
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: ارجو المساعدة !!!!



    :ah30::ah30::ah30:

المواضيع المتشابهه

  1. مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 05-01-2010, 06:53
  2. مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 05-01-2010, 06:11
  3. مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 04-01-2010, 02:33
  4. مشاركات: 15
    آخر مشاركة: 31-12-2009, 15:45
  5. مشاركات: 14
    آخر مشاركة: 11-07-2007, 15:05

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •