النتائج 1 إلى 2 من 2

الموضوع: مشكله بعد تركيب PSU

  1. #1
    عضو الصورة الرمزية Cursed Pistol
    تاريخ التسجيل
    Aug 2009
    المشاركات
    736
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    17

    مشكله بعد تركيب PSU



    السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

    اشتريت الباور ده .



    المهم الباور ده كان خارج من كيسة اوريجينال و جبته و ركبته عندى.

    اللى حصل ان المراوح كلها بتشتغل بس مفيش حاجه على الشاشه.

    و بعد ما شلته و ركبت الباور القديم نفس المشكله و جربت باور تالت نفس المشكله.

    بعد ما دورت على النت شويه عرفت ان الباور ده بتاع Workstation و ال 24 بن بتاعو فيه 3 بنات مش موجودين .



    البنات اللى مش موجوده جايه كده من الشركه مش مقطوعه .

    و ده لينك فيه معلومات عنه

    http://translate.google.com.eg/trans...n&hl=&ie=UTF-8

    شكرا

  2. #2
    عضو برونزي الصورة الرمزية soliman
    تاريخ التسجيل
    Mar 2005
    المشاركات
    399
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    14

    رد: مشكله بعد تركيب PSU



    طيب ليه ما اشترتش باور جديد 350 وات ب 150ج افضل؟
    [CENTER]
    [IMG]http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?un=soly531&t=155660[/IMG]

    [URL="http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2133069"][IMG]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2133069.png[/IMG][/URL][/CENTER]

المواضيع المتشابهه

  1. مشكله في تركيب نظام ماك
    بواسطة moodn في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 4
    آخر مشاركة: 10-07-2013, 18:24
  2. مشكله بعد تركيب ATI 6670
    بواسطة Mu7 في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 8
    آخر مشاركة: 23-09-2012, 03:28
  3. مشكله فى تركيب هارد؟
    بواسطة وحيد1 في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 4
    آخر مشاركة: 14-03-2011, 19:13
  4. مشكله بعد تركيب PSU
    بواسطة Cursed Pistol في المنتدى مشاكل الحاسب وحلولها
    مشاركات: 2
    آخر مشاركة: 28-06-2010, 14:00
  5. مشكله بعد تركيب 7
    بواسطة fwfw في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 27-06-2010, 12:49

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •