النتائج 1 إلى 2 من 2

الموضوع: مشكلة الرامة فى جهازى

  1. #1
    عضو
    تاريخ التسجيل
    May 2006
    المشاركات
    67
    معدل تقييم المستوى
    0

    مشكلة الرامة فى جهازى



    اشتريت رامة جديدة على اللى عندى اصبح 4 جيجا ونزلت ويندوز 7 x64 ولو شغلت الرامتين مع بعض وعملت اى شغل بالرام يظهر لى شاشة زرقاء ويطفئ الجهاز
    مع ان مواصفات جهازى


    باور سبلاى hec 350w
    بروسيسور intel core 2 due e7400
    الرامتين نفس النوع kingstone 2 gb bus 800
    ويندوز 7 x64

    الباقى فى الصورة
    ارجو حل هذه المشكلة لانى محتار اغير الماذربورد ولا اغير الويندوز ولا اغير الباور ولا ايه:ah26:

  2. #2
    عضو محترف
    تاريخ التسجيل
    Jul 2008
    المشاركات
    16,549
    الدولة: Cuba
    معدل تقييم المستوى
    115

    رد: مشكلة الرامة فى جهازى



    ممكن تكون الرامات تحتاج لضبط الفولت والتواقيت من البيوس ..
    أضبطها على حسب مواصفاتها المدونه على الملصق الموجود على جسم الذاكرة .
    على الاغلب الفولت 1.80 والتواقيت 18.6.6.6 , و ممكن أيضا تحتاج لتحديث البيوس فاللوحة بشريحة قديمة نسبيا .
    كن مع الله ولا تبالي

    The Ωverclocker

المواضيع المتشابهه

  1. هل هناك مشكلة في كسر سرعة الرامة؟
    بواسطة cosmo2 في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 16-07-2012, 00:57
  2. مساعدة بخصوص مشكلة عدم ظهور حجم الرامة الفعلي
    بواسطة سامر شرف في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 20-06-2011, 23:58
  3. مشكلة فى مكان الرامة
    بواسطة .SaNtOs. في المنتدى مشاكل الحاسب وحلولها
    مشاركات: 9
    آخر مشاركة: 21-08-2010, 17:54
  4. مشكلة فى الرامة العادية 2 جيجا
    بواسطة whyme_1 في المنتدى مشاكل الحاسب وحلولها
    مشاركات: 4
    آخر مشاركة: 06-01-2010, 21:13
  5. الرامة الجديدة 4 تشيبات لاتعمل مع جهازى
    بواسطة باحث علمي أبو إسلام في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 14
    آخر مشاركة: 07-07-2003, 14:19

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •