النتائج 1 إلى 4 من 4

الموضوع: مشكلة عرض ال progressbar اثناء عمل اتصال بقاعدة البانات

  1. #1
    عضوية جديدة
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    المشاركات
    13
    معدل تقييم المستوى
    0

    Angry مشكلة عرض ال progressbar اثناء عمل اتصال بقاعدة البانات



    السلام عليكم
    عندى مشكلة بقالها اكتر من 3 ايام :ah2:
    دلوقتى فيه برنامج المفروض ال user بيدخّل الاسم و الباسورد ويبدأ البرنامج فى عمل اتصال بقاعدة البانات
    فقلت اعمل indeterminate progressbar على اساس ان المستخدم يعرف ان البرنامج شغال لانه ممكن ياخد وقت فى الاتصال
    قلت اعمل thread للفورم بتاعه الprogressbar واظهرها ساعه الاتصال
    الاقى الفورمه طالعه فاضية و لما يحصل اتصال الاقى الprogressbar اشتغل :ah42:
    لقيت ناس قالوو اشتغل swing worker
    عملتها و بردوو نفس الكلام
    الفورمه طالعه فاضية و لما يحصل اتصال الاقى الprogressbar اشتغل :ah1:
    اعلم ايه ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
    افيدوونا افادكم اللـــــــــــــــــه

  2. #2
    عضوية جديدة
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    المشاركات
    13
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: مشكلة عرض ال progressbar اثناء عمل اتصال بقاعدة البانات

    انا نسييت اقوول انى شغال JAVA

  3. #3
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Dec 2007
    المشاركات
    392
    معدل تقييم المستوى
    12

    رد: مشكلة عرض ال progressbar اثناء عمل اتصال بقاعدة البانات

    الـthread تبع البروقرس بار يشتغل قبل عملية الاتصال ولا بعدها؟
    سُبْحَانَ رَبِّكَ رَبِّ الْعِزَّةِ عَمَّا يَصِفُونَ, وَسَلَامٌ عَلَى الْمُرْسَلِينَ, وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ

    http://folding.extremeoverclocking.c...ai%20&t=155660


    Software Engineering Bachelor Degree - February 2010 -KFUPM

  4. #4
    عضوية جديدة
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    المشاركات
    13
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: مشكلة عرض ال progressbar اثناء عمل اتصال بقاعدة البانات



    قبلها
    قبل عمل ال connection statement

    progressbar prog=new progressbar();

    prog.start();

    con=DriverManager.getConnection("jdbc:sqlserver://x.x.x.x:xxxx;" + "databaseName=dbname;user=xxxx;password=xxxx;" );


المواضيع المتشابهه

  1. انقطاع اتصال احد الاقراص اثناء تشغيل الجهاز
    بواسطة kingskull في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 12
    آخر مشاركة: 20-10-2011, 00:05
  2. مشاركات: 19
    آخر مشاركة: 22-08-2011, 13:40
  3. مشاركات: 4
    آخر مشاركة: 09-08-2011, 13:49
  4. سؤال محيرنى فى الربط بقاعدة بيانات ؟
    بواسطة SamoSakr في المنتدى منتدى الشهادات العام
    مشاركات: 2
    آخر مشاركة: 04-09-2010, 14:20
  5. لدي مشكلة في اتصال DSL
    بواسطة Noor19 في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 2
    آخر مشاركة: 13-03-2008, 10:32

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •