النتائج 1 إلى 5 من 5

الموضوع: مشكله في بداية تشغيل الويندوز اكس بي

  1. #1
    عضوية جديدة
    تاريخ التسجيل
    Jul 2009
    المشاركات
    8
    معدل تقييم المستوى
    0

    Exclamation مشكله في بداية تشغيل الويندوز اكس بي



    السلام عليكم ورحمة الله


    المشكله :

    دايما كل ما افتح جهازي تظهر لي رسالتين :

    الاولى

    secondry hard disk not found

    مع العلم ان السي دي عندي عطلان لكن فيه طريقه بتلغي الرساله دي بس مش عارف هي ايه



    والثانيه

    OS choice menu

    واللي بيبقى فيها الخيارات دي

    Safe mode
    Safe mode with net work
    Start windows normally
    Last Known configuration
    Start windows normally

    دايما بتظهر كل ما افتح الجهاز يعني مش بس لما يقفل الجهاز غلط


    ---

    ياريت حل للمشكلتين دول

    ازاي اخلص منهم

    وافتح الجهاز عادي من غيرهم


    ---

    في انتظار ردودكم وشكرا جزيلا


  2. #2
    عضو الصورة الرمزية alooshy
    تاريخ التسجيل
    Apr 2008
    المشاركات
    249
    الدولة: Syria
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: مشكله في بداية تشغيل الويندوز اكس بي

    اخي الكريم اذكر تفاصيل جهازك نوع وعدد الهارد المستخدم نوع الوحه الام ولو ممكن تدعم الموضوع بي صور توضيحيه.........
    لن اتكلم عن معاناتي مع
    :mad: Dial-up

    ؟؟!!!
    انها معاناة حقيقية
    :Dه

  3. #3
    عضو الصورة الرمزية beso_xp
    تاريخ التسجيل
    Feb 2010
    المشاركات
    103
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: مشكله في بداية تشغيل الويندوز اكس بي

    وياريت لو شرح مصور للمشكلة أخي الكريم

  4. #4
    عضو فضي الصورة الرمزية المحب لدين الله
    تاريخ التسجيل
    Aug 2010
    المشاركات
    932
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    22

    رد: مشكله في بداية تشغيل الويندوز اكس بي

    طيب اخي الكريم اولا لحل المشكلة الاولي كل ما عليك هو غلق البوت من البيوس فى Boot Option ثم جعله يقرء الهارد دسك فقط ولا داعي ان تفعل خيار البوت من خلال السي دي الا عند الحاجه فقط

    حل المشكله الثانيه ان شاء كالاتي

    سنقوم بالضغط على زر F8 عند بدء التشغيل باستمرار حتي عطيني شاشة Safe Mode ونختار منها
    Last Known configuration
    وان شاء الله تنحل المشكله


  5. #5
    عضوية جديدة
    تاريخ التسجيل
    Jul 2009
    المشاركات
    8
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: مشكله في بداية تشغيل الويندوز اكس بي



    تم حل المشكله بحمد الله ، شكرا جزيلا اخي ؛ المحب لدين الله

    شكرا جزيلا اخي ؛ alooshy

    شكرا جزيلا اخي ؛ beso_xp

    شكرا جزيلا لكم والله يكرمكم

المواضيع المتشابهه

  1. شاشة سوداء عند بداية تشغيل الويندوز
    بواسطة ahmed ellythy في المنتدى مشاكل الحاسب وحلولها
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 16-02-2012, 17:52
  2. رسالة في بداية تشغيل الويندوز
    بواسطة CPU2004 في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 2
    آخر مشاركة: 08-08-2007, 06:14
  3. مشكلة عند بداية تشغيل الويندوز
    بواسطة داوود في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 11
    آخر مشاركة: 31-05-2007, 19:31
  4. مشكلة في بداية تشغيل الويندوز
    بواسطة المحترف_- في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 12
    آخر مشاركة: 31-03-2007, 15:34
  5. مشكلة عند بداية تشغيل الويندوز اكس بي
    بواسطة داوود في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 8
    آخر مشاركة: 27-09-2004, 20:05

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •