النتائج 1 إلى 6 من 6

الموضوع: مشكله غريبه فى تشغيل الويندوز؟

  1. #1
    عضو فضي الصورة الرمزية وحيد1
    تاريخ التسجيل
    Nov 2007
    المشاركات
    757
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    14

    مشكله غريبه فى تشغيل الويندوز؟



    السلام عليكم
    الاول انا عندى جهاز قديم عامله للتحميل فقط وده موضوعى الاول عن البورده لانها قديمهhttp://www.arabhardware.net/forum/sh...d.php?t=235200
    بعد ما جبت التعريفات بواسط مساعد الاعضاء عرب هارديور
    المشكله بعد تسطيب الويندوز الاكس بى سرفيس باك 2
    الجهاز شغال تمام وعشره على عشره
    اجى اقفل الجهاز وبعد فتره افتحه الاقى يعد 30ثانيه على لاصفحه دى

    وبعد مايخلص الثوانى يعمل ريستارت ويعيد نفس الشكل
    الغريبه لما اركب السى دى الجهاز يشتغل عادى اطفى الجهاز واشيل السى دى
    الصوره دى تظهر وهكذا فرمت الهارد كله وسطبت ويندوز تانى
    نفس المشكله الغريبه
    رجاء مساعدتى فى المشكله الغريبه والعجيبه دى
    وشكراااا
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    عضو
    تاريخ التسجيل
    May 2011
    المشاركات
    141
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    7

    رد: مشكله غريبه فى تشغيل الويندوز؟

    بسيطة جرب تغيير كابل الداتا والباور الى فى السيدى بالهارد .. ونزل نسخة تكون مش معدلة عشان كان عندى نسخة اكسبى معدلة كانت كل مرة بتطفى كأن فصلت الكهربا عن الجهاز

  3. #3
    عضو فضي الصورة الرمزية وحيد1
    تاريخ التسجيل
    Nov 2007
    المشاركات
    757
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    14

    رد: مشكله غريبه فى تشغيل الويندوز؟

    نسخه الاكسى بى مش معدله
    والهارد id
    والسى دى ساتا اغير الكبلات بينهم ازاى
    انا مش عاوز اركب السى دى اصلا فى الجهاز لان الجهاز كان من غير سى دى
    وكان شغال المره ده مش بيتشغل الا لما اركب السى دى ؟؟!!!
    غير كده ميشتغلش
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    عضو فضي الصورة الرمزية وحيد1
    تاريخ التسجيل
    Nov 2007
    المشاركات
    757
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    14

    رد: مشكله غريبه فى تشغيل الويندوز؟

    شباب فين المساعده بالله عليكم
    منتظر الحلول ان شاء اللــــه
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    عضو
    تاريخ التسجيل
    May 2011
    المشاركات
    141
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    7

    رد: مشكله غريبه فى تشغيل الويندوز؟

    ركب كابل داتا جديد للهارد ..

  6. #6
    عضو فضي الصورة الرمزية وحيد1
    تاريخ التسجيل
    Nov 2007
    المشاركات
    757
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    14

    رد: مشكله غريبه فى تشغيل الويندوز؟



    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة msa142 مشاهدة المشاركة
    ركب كابل داتا جديد للهارد ..
    واشمعنى اركب كبل جديد الكبل كان راكب فى الهارد قبل كده
    عموما هشترى واحد بكره واجرب
    وشكرا لردك
    [SIGPIC][/SIGPIC]

المواضيع المتشابهه

  1. (لابتوب) عدم امكانية تشغيل لعبة على بطاقة nvidia
    بواسطة ~MARS~ في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 10
    آخر مشاركة: 03-06-2011, 03:51
  2. كيف يمكن تشغيل الراوتر الذي مدخله RJ45 ??
    بواسطة eng_Fady في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 02-06-2011, 13:12
  3. مشكله غريبه بعد تغيير بايوس كارت الشاشه
    بواسطة black007 في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 24
    آخر مشاركة: 27-05-2011, 21:48
  4. متطلبــات تشغيل لعبــة Postal 3
    بواسطة M I D O في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 25-05-2011, 14:06
  5. صور غريبه غريبه غريبه
    بواسطة mando362 في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 11
    آخر مشاركة: 04-07-2007, 10:02

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •