صفحة 1 من 2 1 2 الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 15 من 29

الموضوع: Building CCIE Home Lab

  1. #1
    عضو برونزي الصورة الرمزية mezomora123
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    المشاركات
    1,154
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    12

    Building CCIE Home Lab



    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته...
    بدأت منذ فترة ليست بالقليلة بالتفكير جدياً بانشاء ال Lab الخاص بى للتحضير لل CCIE
    وأريد معرفة الأراء المختلفة حول محتوى هذا ال Rack وأنسب الأجهزة سواء Routers أو Switches وأيضاً ال Terminal Server واضافة لل Rack OU نفسه...
    أريد معلومات حول :
    الأجهزة - الأسعار..وهل فى تكاليف اضافية للشحن الى مصر - هل ب الامكان شراء محتويات هذا ال Lab من مصر - من الأشخاص الموثوق فيهم .
    ومن عنده معلومات اضافية لا يبخل علينا...حتى تكتمل الصورة وأبدأ فى التنفيذ ان شاء الله.
    وفى انتظار أرائكم...
    وشكراً
    [LEFT][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][B][COLOR=Navy]
    [/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][B][COLOR=Navy]Cisco [/COLOR][/B]: CCNA - CCDA - CCNP - CCIP [SIZE=3]- [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]CSE -[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][SIZE=3][SIZE=3]CCIE[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=2]#written[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/I][/SIZE]
    [SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][B][COLOR=Navy]Microsoft [/COLOR][/B]: MCP - MCTS - MCSA - MCSE
    [FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=Navy][B][SIZE=3]Red Hat [/SIZE][/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT] : RHCE [SIZE=2][COLOR=Red]Training[/COLOR][/SIZE]
    [/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][B][COLOR=Red][I]Linux [/I][/COLOR][/B][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue]Registered User # 528113
    [B][COLOR=Red]Ubuntu [/COLOR][/B]Registered User# 32879
    [COLOR=Red]
    [/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE]

    [CENTER][URL="http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=236216"][SIZE=4][B][COLOR=#006400]شرح كورس CCNP فيديو - عربى - متجدد[/COLOR][/B][/SIZE][/URL]

    [B][URL="http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=228130"][COLOR=#000000][SIZE=3]تجميع لمعظم الشروحات والخبرات الخاصة بكورس CCNP[/SIZE][/COLOR][/URL][COLOR=#000000]
    [/COLOR][/B]

    [/CENTER]
    [/LEFT]

  2. #2
    عضو برونزي الصورة الرمزية sherif-magdy
    تاريخ التسجيل
    Sep 2009
    المشاركات
    1,027
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    18

    رد: Building CCIE Home Lab

    بسم الله الرحمن الرحيم
    فى معلومة اظن انك ممكن تكون عارفها وهى ان سيسكو تقوم بنشر معلومات عن الاجهزة التى ستجدها فى اللاب زى ال IOS version و انواع الروترات و السويتشات التى ستجدها
    http://www.cisco.com/web/learning/le...equipment.html
    بس مش عارف ليه مش ذاكرين عدد الاجهزة من روترات و سويتشات لانهم نشرين معلومات اكتر عن لاب ال security , عموما لو ناوى تشترى لاب حاول يكون زى الراكات الموجوده عند INE حتى لا تواجهك مشاكل فى تطبيق Full mock lab

    طبعا بيكون فى مصاريف شخن و ايضا جمارك و لكن لا اظن انها ستكون كثيرة , يعنى انا مرة كنت مشترى مجموعه كتب من سيسكو بريس و الجمارك كانت حوالى 30 او 35 جنيه مش فاكر اوى و مصاريف الشحن برضه مكنتش عاليه

    بس انا عندى وجهه نظر فى الحكايه ديه , اول حاجه طبعا ان يكون عندك Home Lab شىء جميل جداا و الاجمل انك تتعامل مع الاجهزة Physically بيكون مفيد جدااا تمام كده ؟ طيب بس اللاب ده هيكلفك مبلغ و قدرة ممكن تستفيد بيه فى حضور Online BootCamp او شراء اى ماتريال غير موجوده على الانترنت , ولو لا قدر الله مقدرتش تجتاز الامتحان من المحاولة الاولى هتتكلف اكتر و اكتر فى حين ان عندك وسائل كتيره ممكن توفر عليك
    يعنى تقدر تطبق الابات البسيطة اللى بتكون موجوده فى Vol 1 على GNS3 مثلا لانها بتركز على كل تكنولوجى على حدى ولن تجد صعوبة فى التدريب على GNS, بعد كده لما توصل لل Full Labl ممكن تروح لشركة زى INE و تأجر لابات منها , وبالمناسبه الشركه كل فترة يعنى حوالى كل شهر كده بتعمل خصم 50% على ال Token
    يعنى انا استنيت اخر خصم و اشتريت عدد كبير من ال Token و نفس الوقت مكلفتش نفسى كتير . على فكرة التوكن صالحه مدى الحياه ليس لها وقت معين و تنتهى .
    نقطة اخرى وهى باذن الله بعد ان تنجح فى الامتحان قد تحتاج الى بيع اللاب و لن تحصل على نفس السعر اللى اشتريته بيه .
    عموما انا شعارى هو الحصول على CCIE باقل التكاليف الممكنه .:D

    وباذن الله نشوفك قريب اووى معاك ال CCIE Number
    بالتوفيق ,,

  3. #3
    مشرف سابق الصورة الرمزية A Beautiful Mind
    تاريخ التسجيل
    Aug 2009
    المشاركات
    2,613
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    34

    رد: Building CCIE Home Lab

    بجد معلومات ممتازه يا باشمهندس شريف
    واسلوبك جميل جدا فى التوضيح
    اتمنى لك
    انت والباش مهندس Mezomora123 التوفيق دائما باذن الله



    ربنا يزيدكم من علمه وينفعكم بما تعلمتم

    Closed

  4. #4
    عضو برونزي الصورة الرمزية mezomora123
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    المشاركات
    1,154
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    12

    رد: Building CCIE Home Lab

    جزاك الله كل خير على الرد...
    وشكراً على التوضيح...
    وأثناء بحثى على النترنت وجدت الأتى...
    1 - دا ال Lab الخاص ب INE على ال Site
    http://www.ine.com/topology.htm
    ودا هوا ال Topology اللى Mocks كلها ماشية عليه وال Devices اللى فيه تكفى...لأن بالتأكيد ال BluePrint الخاص ب ال VOL وال WorkBooks الخاصة بيهم...
    وعايز أعرف أسعار تكوين ال Lab دا توصل لحد كام...
    2- ال Rack دا على ال Ebay
    http://cgi.ebay.com/RACK-ULTIMATE-LA...item3368ad1655
    والسعر = 3700$
    3- ودا Rack أخر على ال Ebay
    http://cgi.ebay.com/CISCO-CCIE-EXACT...item230e5240f7
    السعر = 7600 $
    *** ما الفرق مابين ال Lab دا واللى ب 3700 ....؟؟؟
    مع ان ال Devices مش فيها اختلاف كبييير يفرق السعر دا....ولا يمكن واحد Used والتانى هيبقى جديد.
    ******
    السعر = 2700 $
    5 - ودا أخر Lab بس غريب شوية
    http://cgi.ebay.com/Cisco-CCIE-CCNP-...item3f0b075519
    السعر = 1000 $
    حاسس ان السعر غريييييب أووووى...
    ================================================== =======================
    عايزين نعرف رأى الأخوة بخصوص ال labs الموجودة دى...وهل فعلاً ال Racks دى مناسبة بنسبة لا تقل عن 97 %
    وشكراً

    [LEFT][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][B][COLOR=Navy]
    [/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][B][COLOR=Navy]Cisco [/COLOR][/B]: CCNA - CCDA - CCNP - CCIP [SIZE=3]- [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]CSE -[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][SIZE=3][SIZE=3]CCIE[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=2]#written[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/I][/SIZE]
    [SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][B][COLOR=Navy]Microsoft [/COLOR][/B]: MCP - MCTS - MCSA - MCSE
    [FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=Navy][B][SIZE=3]Red Hat [/SIZE][/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT] : RHCE [SIZE=2][COLOR=Red]Training[/COLOR][/SIZE]
    [/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][B][COLOR=Red][I]Linux [/I][/COLOR][/B][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue]Registered User # 528113
    [B][COLOR=Red]Ubuntu [/COLOR][/B]Registered User# 32879
    [COLOR=Red]
    [/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE]

    [CENTER][URL="http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=236216"][SIZE=4][B][COLOR=#006400]شرح كورس CCNP فيديو - عربى - متجدد[/COLOR][/B][/SIZE][/URL]

    [B][URL="http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=228130"][COLOR=#000000][SIZE=3]تجميع لمعظم الشروحات والخبرات الخاصة بكورس CCNP[/SIZE][/COLOR][/URL][COLOR=#000000]
    [/COLOR][/B]

    [/CENTER]
    [/LEFT]

  5. #5
    عضو الصورة الرمزية minimax
    تاريخ التسجيل
    Mar 2004
    المشاركات
    436
    معدل تقييم المستوى
    14

    رد: Building CCIE Home Lab

    أخي الكريم, لا تنسى إضافة أسعار الشحن لأنها ممكن توصل لثلث أو ربع المبلغ الإجمالي. أنصحك أن تأخذ بنصيحة الأخ شريف حيث أنك ممكن تطبق كل routing على Dynamips وجزء Switching على online racks ولا تنسى أنه في حالة تغيير Blueprint و الأجهزة , سوف تقل قيمة هذه الأجهزة. زميلي نجح بإستخدام هذه الطريقة وأنا نجحت في CCIE Security يإستخدام هذه الطريقة أيضا. أكيد طبعا التدرب والمذاكرة على Physical hardware أفضل ولكن في طرق أرخص والقرار راجع لك ولاتنسى أن تستخير.

    على فكرة, أنا بأحضر ل CCIE Voice ووجدت أنه ضروري أشتري ip phones, a switch , and a router لربطهم ب online racks حيث أن soft ip phones لا تدعم كل الخصائص الموجودة في blueprint. كلفتني حوالي 6500 ريال مع الشحن ( الشحن مع أراميكس كلف حوالي 1500 ريال)

    بالتوفيق

  6. #6
    عضو برونزي الصورة الرمزية sherif-magdy
    تاريخ التسجيل
    Sep 2009
    المشاركات
    1,027
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    18

    رد: Building CCIE Home Lab

    اخى minimax كيف حالك ؟ يا رب تكون بخير
    فى نقطة بس حابب افهمها- حضرتك ذكرت ان شحن الاجهزة كان عن طريق اراميكس اليس كذلك ؟ و هذه الشركة توفر خدمة ال Ship and Shop و لا بتشحن عادى زى UPS و Fedex و الشركات ديه ؟
    يعنى كده انا مضطر اشترك معاهم و اخد عنوان فى امريكا او انجلترا علشان اقدر اشترى ؟ فاتمنى ان حضرتك توضحلى النقطة ديه

    و بالتوفيق ,,,

  7. #7
    عضو برونزي الصورة الرمزية mezomora123
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    المشاركات
    1,154
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    12

    رد: Building CCIE Home Lab

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة minimax مشاهدة المشاركة
    أخي الكريم, لا تنسى إضافة أسعار الشحن لأنها ممكن توصل لثلث أو ربع المبلغ الإجمالي. أنصحك أن تأخذ بنصيحة الأخ شريف حيث أنك ممكن تطبق كل routing على Dynamips وجزء Switching على online racks ولا تنسى أنه في حالة تغيير Blueprint و الأجهزة , سوف تقل قيمة هذه الأجهزة. زميلي نجح بإستخدام هذه الطريقة وأنا نجحت في CCIE Security يإستخدام هذه الطريقة أيضا. أكيد طبعا التدرب والمذاكرة على Physical hardware أفضل ولكن في طرق أرخص والقرار راجع لك ولاتنسى أن تستخير.

    على فكرة, أنا بأحضر ل CCIE Voice ووجدت أنه ضروري أشتري ip phones, a switch , and a router لربطهم ب online racks حيث أن soft ip phones لا تدعم كل الخصائص الموجودة في blueprint. كلفتني حوالي 6500 ريال مع الشحن ( الشحن مع أراميكس كلف حوالي 1500 ريال)

    بالتوفيق
    ================================================== =======
    جزاك الله كل خير على الرد....
    ولكن فى نقطة أحب أوضحها...
    ان فكرة ال Lab دا,,, مش هتكلف المبلغ الكلى ليها.
    الفكرة هنا....
    ان ال Training Center اللى أنا بشتغل فيه...طلب منى أجيب Offers عشان ال Rack
    وبالفعل...بدأ فى تخصيص ميزانية تزيد على ال 30 ألف جنيه مصرى...وتصل الى 55 - 60 ألف جنيه.
    ومن هنا جاءت الفكرة...
    وأيضا هناك أكتر من موضوع متداخل مع بعضه...لا يتسع المقام هنا للتوضيح بصفة أكبر...
    لكن المفاد...
    ما هو ال Rack الأفضل...من حيث المواصفات والقابلية لل Upgrade
    من ال Racks الموجودة فوق...وهل أمن الشراء من الموقع Ebay لأنى لم أجرب من قبل.
    وأخيراً....
    تكلفة الشحن الكلية لل Rack ....لداخل مصر بالتأكيد.
    ومن لديه رأى أخر....
    أنا أنتظره على أحر من الجمر...
    وشكراً
    [LEFT][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][B][COLOR=Navy]
    [/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][B][COLOR=Navy]Cisco [/COLOR][/B]: CCNA - CCDA - CCNP - CCIP [SIZE=3]- [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]CSE -[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][SIZE=3][SIZE=3]CCIE[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=2]#written[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/I][/SIZE]
    [SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][B][COLOR=Navy]Microsoft [/COLOR][/B]: MCP - MCTS - MCSA - MCSE
    [FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=Navy][B][SIZE=3]Red Hat [/SIZE][/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT] : RHCE [SIZE=2][COLOR=Red]Training[/COLOR][/SIZE]
    [/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][B][COLOR=Red][I]Linux [/I][/COLOR][/B][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue]Registered User # 528113
    [B][COLOR=Red]Ubuntu [/COLOR][/B]Registered User# 32879
    [COLOR=Red]
    [/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE]

    [CENTER][URL="http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=236216"][SIZE=4][B][COLOR=#006400]شرح كورس CCNP فيديو - عربى - متجدد[/COLOR][/B][/SIZE][/URL]

    [B][URL="http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=228130"][COLOR=#000000][SIZE=3]تجميع لمعظم الشروحات والخبرات الخاصة بكورس CCNP[/SIZE][/COLOR][/URL][COLOR=#000000]
    [/COLOR][/B]

    [/CENTER]
    [/LEFT]

  8. #8
    عضو الصورة الرمزية minimax
    تاريخ التسجيل
    Mar 2004
    المشاركات
    436
    معدل تقييم المستوى
    14

    رد: Building CCIE Home Lab

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة sherif-magdy مشاهدة المشاركة
    اخى minimax كيف حالك ؟ يا رب تكون بخير
    فى نقطة بس حابب افهمها- حضرتك ذكرت ان شحن الاجهزة كان عن طريق اراميكس اليس كذلك ؟ و هذه الشركة توفر خدمة ال Ship and Shop و لا بتشحن عادى زى UPS و Fedex و الشركات ديه ؟
    يعنى كده انا مضطر اشترك معاهم و اخد عنوان فى امريكا او انجلترا علشان اقدر اشترى ؟ فاتمنى ان حضرتك توضحلى النقطة ديه

    و بالتوفيق ,,,
    الحمد لله أنا بخير وجزاك الله خيرا على سؤالك. تمام, مثل ما تفضلت, أنا إشتركت في خدمة Ship and Shop مع Aramix وأعطوني عنوانين في أمريكا وبريطانيا . عندهم حاسبة لحساب سعر الشحن حيث تضع وزن الشحنة والوجهة وتعطيك الحاسبة السعر. هناك أشخاص في Ebay لا يشحنون بضاعتهم إلا للأمريكا لذلك أفادتني هذه الخدمة. في مواقع أخرى في النت تقدم لك عنوان في أمريكا مثل أراميكس. عيب أراميكس أنهم مش بيرسلوا كل البضاعة مرة واحدة لعدم وجود خدمة تخزين, يعني لو إشتريت بضاعتين ولم يصلوا اعنوانك في أمريكا في نفس الوقت, فسوف تدفع ثمن الشحن مرتين ولكن لو أتوا في نفس الوقت, فسيكون سعر الشحن أرخص.
    CCIE Security #25719, CCNA Voice

  9. #9
    عضو الصورة الرمزية minimax
    تاريخ التسجيل
    Mar 2004
    المشاركات
    436
    معدل تقييم المستوى
    14

    رد: Building CCIE Home Lab

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة mezomora123 مشاهدة المشاركة
    ================================================== =======
    جزاك الله كل خير على الرد....
    ولكن فى نقطة أحب أوضحها...
    ان فكرة ال Lab دا,,, مش هتكلف المبلغ الكلى ليها.
    الفكرة هنا....
    ان ال Training Center اللى أنا بشتغل فيه...طلب منى أجيب Offers عشان ال Rack
    وبالفعل...بدأ فى تخصيص ميزانية تزيد على ال 30 ألف جنيه مصرى...وتصل الى 55 - 60 ألف جنيه.
    ومن هنا جاءت الفكرة...
    وأيضا هناك أكتر من موضوع متداخل مع بعضه...لا يتسع المقام هنا للتوضيح بصفة أكبر...
    لكن المفاد...
    ما هو ال Rack الأفضل...من حيث المواصفات والقابلية لل Upgrade
    من ال Racks الموجودة فوق...وهل أمن الشراء من الموقع Ebay لأنى لم أجرب من قبل.
    وأخيراً....
    تكلفة الشحن الكلية لل Rack ....لداخل مصر بالتأكيد.
    ومن لديه رأى أخر....
    أنا أنتظره على أحر من الجمر...
    وشكراً
    الحمد لله, إشتريت كل إحتياجاتي ل CCIE Voice من Ebay والحاجات كلها وصلت سليمة وشغالة تمام رغم اني شاريها مستعملة. في كام حاجة لازم تأخذها في الإعتبار:
    1- seller info و positive feedback حاول تشتري من شخص يكون عنده موثوقية عالية أو نقاط أكثر. تجد هذه المعلومات في يمين الصفحة.
    2- نوعية البضاعة: هل هي جديدة ولا مستعملة ولا refurbished
    3- سعر الشحن ومكان اليضاعة

    كيف تختار؟ شوف topology تبع ine أو ipexpert وحاول تقارن وتشوف الموجود في racks المعروضة للبيع
    CCIE Security #25719, CCNA Voice

  10. #10
    مشرف سابق الصورة الرمزية A Beautiful Mind
    تاريخ التسجيل
    Aug 2009
    المشاركات
    2,613
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    34

    رد: Building CCIE Home Lab

    والله جميل جدا روح المساعده اللى انا شايفها دى
    ربنا يوفقكم دايما يا رب
    ونسمع عنكم كده احسن كلام وانكم بقيتو ماسكين اعلى المناصب
    Closed

  11. #11
    عضو برونزي الصورة الرمزية mezomora123
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    المشاركات
    1,154
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    12

    رد: Building CCIE Home Lab

    شكراً على الردود الجميلة...
    ممكن القاء نظرة على هذا ال Rack
    http://cgi.ebay.com/RACK-ULTIMATE-LAB-CISCO-CCNA-CCNP-VOICE-LABS-CCIE-/220799506005?pt=COMP_EN_Routers&hash=item3368ad165 5
    وسعر هذا ال Rack
    3200 $
    وال Topology الخاصة ب INE
    http://www.ine.com/topology.htm
    وشايف ان ال Rack دا مناسب جداً وأكتر كمان...
    ف عايز أعرف كيفية + تكلفة الشحن ؟
    وسعر الجمارك عليه هتبقى كام....؟
    يعنى التكلفة الاجمالية ؟
    وشكراً

    [LEFT][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][B][COLOR=Navy]
    [/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][B][COLOR=Navy]Cisco [/COLOR][/B]: CCNA - CCDA - CCNP - CCIP [SIZE=3]- [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]CSE -[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][SIZE=3][SIZE=3]CCIE[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=2]#written[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/I][/SIZE]
    [SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][B][COLOR=Navy]Microsoft [/COLOR][/B]: MCP - MCTS - MCSA - MCSE
    [FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=Navy][B][SIZE=3]Red Hat [/SIZE][/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT] : RHCE [SIZE=2][COLOR=Red]Training[/COLOR][/SIZE]
    [/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][B][COLOR=Red][I]Linux [/I][/COLOR][/B][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue]Registered User # 528113
    [B][COLOR=Red]Ubuntu [/COLOR][/B]Registered User# 32879
    [COLOR=Red]
    [/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE]

    [CENTER][URL="http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=236216"][SIZE=4][B][COLOR=#006400]شرح كورس CCNP فيديو - عربى - متجدد[/COLOR][/B][/SIZE][/URL]

    [B][URL="http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=228130"][COLOR=#000000][SIZE=3]تجميع لمعظم الشروحات والخبرات الخاصة بكورس CCNP[/SIZE][/COLOR][/URL][COLOR=#000000]
    [/COLOR][/B]

    [/CENTER]
    [/LEFT]

  12. #12
    عضو الصورة الرمزية minimax
    تاريخ التسجيل
    Mar 2004
    المشاركات
    436
    معدل تقييم المستوى
    14

    رد: Building CCIE Home Lab

    هذا rack خلص العرض عليه ولكن يوجد عرض آخر

    http://cgi.ebay.com/RACK-ULTIMATE-LA...15624601615990

    وهذا موقع الشركة التي تبيع هذا ال Rack

    http://www.netcertlabs.com/cisco-training-cbts

    http://store03.prostores.com/servlet...ltimate/Detail

    صراحة في موقعهم, هم كاتبين أنه فقط ل CCNA, CCNa Voice, CCNP, CCVP
    CCIE Security #25719, CCNA Voice

  13. #13
    عضو الصورة الرمزية minimax
    تاريخ التسجيل
    Mar 2004
    المشاركات
    436
    معدل تقييم المستوى
    14

    رد: Building CCIE Home Lab

    وجدت هذا المواقع التي تبيع Racks مطابقة ل INE topology
    http://www.certificationkits.com/cci...fication-kits/

    http://www.ciscoland.net/catalog/ite...52/7015976.htm

    http://cgi.ebay.com/CISCO-CCIE-4-0-I...item19c3115fa5

    لا علم لي بأسعار الجمارك في مصر حيث اني أعيش في السعودية. أسعار الشحن مع التكلفة الإجمالية وطريقة الشحن ممكن تحصل عليها من البائع إذا راسلته.
    CCIE Security #25719, CCNA Voice

  14. #14
    عضو برونزي الصورة الرمزية mezomora123
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    المشاركات
    1,154
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    12

    رد: Building CCIE Home Lab

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة minimax مشاهدة المشاركة
    هذا rack خلص العرض عليه ولكن يوجد عرض آخر

    http://cgi.ebay.com/RACK-ULTIMATE-LA...15624601615990

    وهذا موقع الشركة التي تبيع هذا ال Rack

    http://www.netcertlabs.com/cisco-training-cbts

    http://store03.prostores.com/servlet...ltimate/Detail

    صراحة في موقعهم, هم كاتبين أنه فقط ل CCNA, CCNa Voice, CCNP, CCVP
    ================================================== ==============
    جزاك الله خيراً على المشاركة...
    طيب...
    هل من الممكن تجميع ال Rack الخاص ب INE ب Manually
    http://www.ine.com/topology.htm
    بمعنى ان مش لازم نجيب ال Rack كله مرة واحدة وكده...نجمع ال Devices
    بس حاسس ان المشكلة اللى هتواجهنى...
    ان ميين اللى بيبيع ال Routers , Switches , Others فى مصر...وكام الأسعار...؟
    ولا مش هلاقى ان أشترى برده من ال Ebay بس قطعة قطعة...؟
    وهتبقى التكاليف شكلها ايه...
    وشكراً أخى على مساهمتك فى ايجاد حلول..
    [LEFT][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][B][COLOR=Navy]
    [/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][B][COLOR=Navy]Cisco [/COLOR][/B]: CCNA - CCDA - CCNP - CCIP [SIZE=3]- [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]CSE -[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][SIZE=3][SIZE=3]CCIE[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=2]#written[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/I][/SIZE]
    [SIZE=3][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue][B][COLOR=Navy]Microsoft [/COLOR][/B]: MCP - MCTS - MCSA - MCSE
    [FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=Navy][B][SIZE=3]Red Hat [/SIZE][/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT] : RHCE [SIZE=2][COLOR=Red]Training[/COLOR][/SIZE]
    [/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE][SIZE=3][B][COLOR=Red][I]Linux [/I][/COLOR][/B][I][COLOR=Purple][COLOR=Blue]Registered User # 528113
    [B][COLOR=Red]Ubuntu [/COLOR][/B]Registered User# 32879
    [COLOR=Red]
    [/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/I][/SIZE]

    [CENTER][URL="http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=236216"][SIZE=4][B][COLOR=#006400]شرح كورس CCNP فيديو - عربى - متجدد[/COLOR][/B][/SIZE][/URL]

    [B][URL="http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=228130"][COLOR=#000000][SIZE=3]تجميع لمعظم الشروحات والخبرات الخاصة بكورس CCNP[/SIZE][/COLOR][/URL][COLOR=#000000]
    [/COLOR][/B]

    [/CENTER]
    [/LEFT]

  15. #15
    عضو الصورة الرمزية minimax
    تاريخ التسجيل
    Mar 2004
    المشاركات
    436
    معدل تقييم المستوى
    14

    رد: Building CCIE Home Lab



    نعم ممكن وفي زميلي بيعمل كدا عن طريق Ebay . لاتوجد لدي فكرة عن أماكن الشراء في مصر .
    CCIE Security #25719, CCNA Voice

صفحة 1 من 2 1 2 الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. Cisco IOU CCIE v4 TS 1&2 Rack LiveCD v2.0
    بواسطة shrara12 في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 29
    آخر مشاركة: 29-03-2013, 16:46
  2. عايز اشترى home theater
    بواسطة amer_mohmed في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 4
    آخر مشاركة: 03-07-2011, 15:47
  3. Real CCIE Labs
    بواسطة cciecom في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 22-06-2011, 13:14
  4. هل يمكن صنع عدة أقراص لإستخدام Acronis true Image home 2010
    بواسطة التلميذ المتعلم في المنتدى مشاكل الحاسب وحلولها
    مشاركات: 2
    آخر مشاركة: 19-06-2011, 04:24
  5. Building Applications with ASP.NET MVC 3
    بواسطة StarCraft في المنتدى البرمجه والتصميمات الفنيه ( الجرافيكس )
    مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 30-05-2011, 03:07

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •