النتائج 1 إلى 5 من 5

الموضوع: عندي مشكلة في حرارة المعالج !!

  1. #1
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Mar 2011
    المشاركات
    280
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    Question عندي مشكلة في حرارة المعالج !!



    بسم الله الرحمن الرحيم
    المعالج +Athlon 64 x2 5000 مركب له مشتت ال phenom II x4 955 خته من صديق :D.
    بس المشكلة ان حرارته في الخمول فوق 50c :confused: :confused:
    و في الpc health في الbios كاتب جانب FAIL" +12v " و في الeverest مكتوب 8.77 V. البور عندي جديد شاري من يوم , ممكن يبقي بايظ وعامل المشكلة دي؟
    شكرا مقدما

  2. #2
    عضو محترف
    تاريخ التسجيل
    Jul 2008
    المشاركات
    16,549
    الدولة: Cuba
    معدل تقييم المستوى
    115

    رد: عندي مشكلة في حرارة المعالج !!

    اذا البور تجاري حاول تجرب بور اخر .
    كن مع الله ولا تبالي

    The Ωverclocker

  3. #3
    عضو الصورة الرمزية م.كاكاشى
    تاريخ التسجيل
    Jun 2011
    المشاركات
    336
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    8

    رد: عندي مشكلة في حرارة المعالج !!

    المشكلة ديه حصلت من اول ما ركبت المشت ده؟؟
    ولا ظهرت فجأة؟؟

    انت اللى ركبت ه باديك؟؟
    لانى اول مرة ركب فيها البروسيسر كانت حرارته فوق ال60 فى الخمول و كان السبب وضع معجون كتييييييييير..
    تأكد انك مركبه مظبوط؟؟ (نقطة صغيرة من المعجون بوسط المعالج.. ثم تركيب المشت)

    و كمان فيه حاجة كل بروسيسر و بتختلف درجة حرارته فامتفتكرش ان مشت بتاع بروسيسر احدث هيبقى افضل من مشت البروسيسر الاساسى لا ابدا..
    (اتأكد من سرعة المروحة)

  4. #4
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Mar 2011
    المشاركات
    280
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: عندي مشكلة في حرارة المعالج !!

    اذا البور تجاري حاول تجرب بور اخر .
    لا والله البور ممتاز gamma(hec) 350w شاري ب 160جم من يوم
    المشكلة ديه حصلت من اول ما ركبت المشت ده؟؟
    ولا ظهرت فجأة؟؟

    انت اللى ركبت ه باديك؟؟
    لانى اول مرة ركب فيها البروسيسر كانت حرارته فوق ال60 فى الخمول و كان السبب وضع معجون كتييييييييير..
    تأكد انك مركبه مظبوط؟؟ (نقطة صغيرة من المعجون بوسط المعالج.. ثم تركيب المشت)

    و كمان فيه حاجة كل بروسيسر و بتختلف درجة حرارته فامتفتكرش ان مشت بتاع بروسيسر احدث هيبقى افضل من مشت البروسيسر الاساسى لا ابدا..

    (اتأكد من سرعة المروحة)
    اول مرة اركب المشتت كان ممتاز درجة الحرارة في الخمول 39c بس كان على البور التجاري القديم بعد شويا البور باض فجبت الgamma 350w .
    في حاجة غريبة جدا في البور(gamma) ده اول مرة اجربو ال 12v+ في الbios بيقولي FAIL و على ال8.77V everest , النهرده في الbios بيقول OK و ال10.6V everest :confused:
    حاجة ثانية بخصوص المشتت لما بفوك الlock البيثبت المشتت بالmotherboard درجة الحرارة بتنزل لحدود 45c :confused: :confused:

  5. #5
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Mar 2011
    المشاركات
    280
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: عندي مشكلة في حرارة المعالج !!



    النهردة روحت عشان ابدل البور , أدوني واحد تاني جديد :D
    بس المشكلة مطلعش البور المشكلة .. ال12v+ عالeverest لسى في حدود 10.5 - 8.5 :confused:
    بخصوص حرارة المعالج المشكلة كانت في المشتت .. ركبت المشتت القديم الجي مع الathlon و الحرارة نرلت لأقل من 45c في الخمول , أما تحت الضغط بستخدام الprime95 لمدت 5 دقائق معدتش 80c.
    و شكرا للمشاركة في الموضوع

المواضيع المتشابهه

  1. ارتفاع حرارة المعالج و استخدام !100% Cpu
    بواسطة kingskull في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 45
    آخر مشاركة: 01-07-2011, 17:32
  2. مشكلة حرارة المعالج و ضبط تردد الرامات !!
    بواسطة Som3a-K في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 12
    آخر مشاركة: 20-06-2011, 00:03
  3. ألحقوني ياخبراء الAMD عندي مشكلة بحرارة المعالج
    بواسطة majed_qd في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 16
    آخر مشاركة: 12-06-2011, 23:19
  4. ألحقوني ياخبراء الAMD عندي مشكلة بحرارة المعالج
    بواسطة majed_qd في المنتدى المعالجات واللوحات الأم - Processors & Motherbaords
    مشاركات: 7
    آخر مشاركة: 10-06-2011, 18:49
  5. حرارة المعالج 80 في بداية والندوز !!!!
    بواسطة mostafa97 في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 12
    آخر مشاركة: 07-06-2011, 09:31

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •